Dyqanet e mia te preferuara jane ato qe reklamojne "SALE" ne Mall. Mezi po pres diten mbas festes 'thanksgiving' (day after thankgiving) qe te dal dhe te mbush dollapin me rrobe![]()
p.s Lona shume e bukur ajo bluzoja e bardhe tek posti #4
Dyqanet e mia te preferuara jane ato qe reklamojne "SALE" ne Mall. Mezi po pres diten mbas festes 'thanksgiving' (day after thankgiving) qe te dal dhe te mbush dollapin me rrobe![]()
p.s Lona shume e bukur ajo bluzoja e bardhe tek posti #4
s0ni, kur kam jetuar andej mbaj mend qe ka patur nje dyqan qe quhej Burdines, me duket. Eshte akoma ky dyqan andej?Postuar mė parė nga s0ni
ndersa ktej nga jetoj une me pelqejn shume rrobat nga J-Crew, Ann Taylor, dhe Banana Republic. Por jane te shtrenjta dreqet (per mua njehere). Victoria's Secret nuk i ka aq te mira materialet e rrobave ndersa per breke dhe sytjena eshte dyqan i mire. Ne pergjithesi, per rroba te thjeshta dhe jo shume te shtrenjta kam qejf GAP.
shikoni sa cute qe eshte kjo nga J-Crew
ose kjo (poashtu nga J-crew)
nga banana republic
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Veshtrusja : 18-11-2005 mė 13:35
tuta nga Gap
shpesh vesh edhe hoodies
kjo eshte nga american eagle (ae)
ndersa per xhinse e kam problem sepse ato qe jane ne mod tani jane low rise (gje qe nuk e dua sepse te del barku dhe kurrizi me to) dhe jo vetem qe sjam rehat me to por as nuk me shkojn si stil... veshtire e kam te gjej xhinse te bukura, te lira dhe qe rrine mire
ah po! Edhe United Colors of Beneton ka gjera te lezetshme.Postuar mė parė nga Lioness
Express dhe Limited i kane te lira por jo aq kualitet i mire ... megjithse nganjehere mund te blej dhe une te kto
Ne fakt Veshtruese Burdines-Macy's ka me teper sales nga te gjitha dyqanet ne Mall. Faqa e tyre ne internet http://www1.macys.com/index.ognc?bhcp=1
Kjo bluzja ne sale per $19.99 ( pra 20 dollars)
Kjo tjetra per $8
Sale $12
![]()
Soni, qeke e tmerrshme per sales mi goc, ec aty me merr dhe mua. I can save some money. Lol.
si xhinset e guess nuk ka, edhe orat i ka shume te bukura... por ne fakt nqs nje dicka me rri bukur ne trup se kushton 20 dollare apo 100 dollare per mua ska rendesi cmimi, nqs me rri bukur e blej....
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Pesonalisht me pelqen Nordstrom dhe Old Navy, Kohl's is cool too at some extent![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
Un shpenzoj shume per veshjet e mija.
Per veshjet e mija p.sh Jeans dhe bluze me meng te shkurtrashkoj tek Energy dhe Armani!
Per pulovra me pelqejn cashmere!
EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS
Krijoni Kontakt