Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 14 prej 14
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga ARKIA Lexo Postimin
    Billy Joe.......
    Ia ke futur kot..... ne fakt je perpjekur te thuash dicka ne shqip me nocione qe nuk i pershtaten fakteve per te cilat flet tema.
    Ka vlera vendi per te cilin flasim, besome.
    Sidoqofte Gezuar!
    nuk ja kam futur kot aspak, eshte teper e egzagjeruar te quash permetin nder vendet me te bukura ne bote. eshte ne vazhden e superlativave bajate(pavarsisht nga goja e kujt kane dale) shqiperi bace me lule shqiperi e bukra e dheut etc etc.
    behuni cik realiste dreqi e mori, dikur hanin robt sapunin per djathe, nga brockullat-superlativa te enver hoxhes, kurse sot jane shume anakronike.
    njerezit jane te dale

Shqiperia(permeti s'ben perjashtim) eshte nje vend poshtelativ ne te gjitha senset dhe ate cik natyre e kemi shkaterruar. mjafton te kalosh cdo dogane ne shtetet kufij dhe e kupton token e djegur qe le pas.

ja me thuaj ti mua, ku eshte bukuria e ketyre pallateve cop cop te pasuvatuar!!!
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Billy Joe : 03-06-2012 më 20:32

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Besoj se flitet për natyrën e rrethit, dhe jo për qytetin si qendër. Terreni malor me gryka të thepisura e me shumë ujë, është i bukur, dhe në kohën e Edit Durhamit sigurisht që ka qenë më i pyllëzuar.

Nuk thotë se është vendi më i bukur në botë, por një ndër vendet më të bukura, të paktën nga ato që ka parë ajo.

Duhet të dimë diçka: vërtet që Norvegjia e Kanadaja kanë vende të bukura, me terrene malore e gryka të thepisura, por janë vende të ftohta dhe aty asgjë nuk ka shije.

Është tjetër gjë një terren i pyllëzuar malor në vendet e ngrohta, ku ka diell të fortë, hije të freskët, ujë të ftohtë, e fruta me shije. Terreni i pyllëzuar malor i vendeve të ngrohta, shijon më shumë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-12-2004
    Postime
    1,681
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Besoj se flitet për natyrën e rrethit, dhe jo për qytetin si qendër. Terreni malor me gryka të thepisura e me shumë ujë, është i bukur, dhe në kohën e Edit Durhamit sigurisht që ka qenë më i pyllëzuar.

Nuk thotë se është vendi më i bukur në botë, por një ndër vendet më të bukura, të paktën nga ato që ka parë ajo.

Duhet të dimë diçka: vërtet që Norvegjia e Kanadaja kanë vende të bukura, me terrene malore e gryka të thepisura, por janë vende të ftohta dhe aty asgjë nuk ka shije.

Është tjetër gjë një terren i pyllëzuar malor në vendet e ngrohta, ku ka diell të fortë, hije të freskët, ujë të ftohtë, e fruta me shije. Terreni i pyllëzuar malor i vendeve të ngrohta, shijon më shumë.
    Shpesh here njerzit dine vetem te lexojne dhe jo te kuptojne ate qe lexojne, prandaj ben mire qe ja u thjeshton leximin.

Desha te shtoj se gjate veres ne permet gumezhin gjinkalla, bezh,bezh,bezh.... dhe cicerojne zogjte nga te gjitha anet, te flesh jashte ne hije te lisit apo nen nje kaçke eshte lluks i madh, qe vetem ata atje mund ta realizojne. Ndersa te flesh naten perjashta ne mes te arres, eshte perrallore, pasi kendojne vetem karkalecat e nates, fiu, fiu, fiu,...dhe disa shpende nate si bufi. Mbas nje muaji do jem atje per disa dite.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Per Permetin dhe permetaret kam mesuar me shume nga emisioni "Shqip" i Rudina Xhunges. Kishte nja 4-5 te ftuar aty, ne nje skene te improvizuar ne ambient te hapur...nder ta kryetarin e Bashkise, nje historian, nje banor etj.

Permeti, nder te tjera, me pelqeu per bukurite natyrore dhe per skulptoret e famshem.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Kronologjia e ngjarjeve të Shqipërisë drejt NATO
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 09:31
  2. Përgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 14-06-2004, 08:43
  3. Vendet arabe dhe perendimi
    Nga Eni në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 10-09-2003, 08:47
  4. Samiti i Selanikut dhe qendrimi i pales shqiptare
    Nga Orku në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 22-06-2003, 20:04
  5. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-06-2003, 02:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •