TE uleni ne ballkon/verande kur bon fresk ene te veshtroni bukurine e kasaj bote (duke degjuar music do te shtoja)..... do te ishte perfekte
nje dush i nxehte kur jashte ben ftohte
nje nate i vetem me macen/qenin tuaj
te rrini prane oxhakut kur jashte eshte pleviti
te zgjoheni nen tingujt e muzikantit tuaj te preferuar
nje xhiro me shoqerine
nje xhiro i vetem ne nje vend te bukur
nje pjate grosh me spec djeges
nje birre pas punes ose stervitjes
te shikoni vetem nje film te bukur, mundesisht romantik
te ruani delet apo lopet e gjyshit ne fshat
te vraponi si i cmendur ne nje park ku nuk ka njeri tjeter
te uleni ne ballkon/verande kur ben fresk dhe te veshtroni bukurite e kesaj bote
nje zhytje ne det, lum, liqen pasdite
te beni banjo dielli ne bregdet kur koha per nje cast duket sikur nuk ekziston
te ecni ne shi
te merreni me lulet ose bimet
nje dore muhabeti me Kryeplakun - ose ndonje anetar tjeter- ketu ne Forum
te gatuani per veten dhe te tjeret
te gjitha alternativat e mesiperme
dicka tjeter
TE uleni ne ballkon/verande kur bon fresk ene te veshtroni bukurine e kasaj bote (duke degjuar music do te shtoja)..... do te ishte perfekte
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
te rrini prane oxhakut kur jashte eshte pleviti![]()
Te gjitha alternativat joshin pamase por do veçantoja udhetimin ne vetmi,ne xhiro i vetem ne nje vend te bukur.
Por tani qe mendoj nuk ka edhe kaq rendesi vendu ku iken,nuk ka rendesi ajo qe sheh.
Mjafton te nisesh,te ngarkosh ne makine nje cante me rroba,cd me muziken e preferuar,te fikesh telefonin e te zhdukesh pak nga skena e teatrit.
Dhe personalisht do kerkoja vendin ku perendimet flasin.
Pafshi endrra te bukura me keto alternativa qe kryeplaku solli ketu![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Notimi ne det, s'ka gje me te bukur kur mendjen e preokupon vetem nje mendim, dallget qe vijne pa mbarim.
Une zgjedh te ruaj dhente (jo lopet se ato shperndahen si shume) e gjyshit, dhe pse jo, edhe te fshatit te gjyshit... por gjysherit me kane ikur... te gjyshes pra...
rrrrrrrrrrrrrrrrr.... sa me shkon profesioni i bariut !...
Dhe pastaj i therras bareshes ne kepin tjeter :
o bareeeeeeeeshe
(ajo)
o bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dhe keshtu ata u martuan dhe jetuan te lumtur me plot femije...
Njeriu eshte qenie shume komplekse per te thene qe nje dicka e vetme i jep lezet jetes. Ndonjehere edhe nje veprim i thjeshte i jep shume lezet![]()
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Duke qene se jam rritur me detin, dhe shpirtin e kam lene atje, do zgjidhja per momentin nje zhytje ne det, dhe pastaj opsionin me poshte, te rri ne bregdet ku koha nuk ekziston, kur qielli dhe deti behen nje dhe une humbas ... humbas dhimbjen, mallin, lotet, endrra te hidhura apo te pajetuara ... humbas, dhe ne humbje gjej shpirtin e lene atje, kohe me pare.
Lezet i jetes? Ai moment do me mjaftonte per te perballuar egersine e kohes qe t'i rremben keto momente dhe s'ti kthen kurre.
Gjera shume te vogla marrin shume kuptim nga momenti. Mbeten dhe te paharrueshme.
Nuk zgjedh dot midis shume gjerave te bukura. E kam difekt kete. Keshtu qe i bie shkurt dhe i dua te gjitha.
Perfundimi - fjala kyc: momenti. Ai krijon te bukuren. Te vecanten.
i numeroj une por s'me dalinMegjithate, shume shume do me joshte nje nate e gjate dhjetori (mire do ishte te mos agonte kurre!) ulur kembekryq prane zjarrit, duke pjekur geshtenja. E, se eshte ca si erret dhe mos i iken truri ndonjerit e behet te me vjedhe ndonje - ja theva mashen pas kokes
![]()
![]()
Summertime, and the livin' is easy...
Lezeti i jetes eshte t'i besh keto gjerat me lart me njeriun e zemres...se keshtu vetem, vetem, vetem... sic thote ky sondazhi, na cuditet!!!
C'eshte kjo vetem?! Jini ne vete?
Ja Cupka... duhet te te kete rritur gjyshja ty qe te ka mesuar me mashe keshtu. lol Egoiste dhe ti.![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angeldust : 12-12-2005 mė 00:39
In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.
Krijoni Kontakt