Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anëtarësuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovë
    Postime
    4,216
    Nëse ndonjëherë në jetë do te formohej ranglista (lista e radhitjes) e personave qe ndikuan në jetën tonë, atëherë padyshim se vendin e parë, pa as edhe një dyshim, do të zente NËNA. Prandaj po kjo nënë që është gjiri në të cilin gjejmë strehim, po kjo nënë e cila na mbron nga çfarëdo furtunë, po kjo nënë, sot dhe gjithënjë do të jetë e para dhe e vetmja vlerë që nuk zbehet kurrë. Kjo nënë që ndjen dhembjen kur ne lëndohemi, ndjen zhgënjimin që neve na kaplon ai, ndjen më shumë se ne sëmundjen që na përfshin, po kjo nënë…që gjithënjë është aty ku jemi edhe ne (nëse jo fizikisht, atëherë me mendime, padyshim se po)
    Prandaj, mjer ai që për dashuritë tjera e mohon dashurinë e nënës (dashurinë më të pastërt, më të qiltërt dhe më të pa interes që mund të gjejsh në bot&#235. Dashuria ndaj këtyre nënave që jan medikamenti më i mirë për të gjitha dhembjet që kemi, nuk guxon kurrë të mohohet dhe nuk guxon kurrë të zbehet.
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ËSHTË SHQIPTARIA

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Dashurin e nanes lum kush e shijon...( mjer kush pa nanen jeten e perjeton)!
    dielli nuk te nxen, hena s'te ndriqon, pa dashurin e nanes gjithqka te mungon).
    flas per veten time qe kam perjetuar... (jeta ne terr pa te me ka shkuar)!!!
    e kam dhe nje nan qe m'ka begatuar ajo eshte "Kosova" ne te kam jetuar...
    ne te kam rrit shtatin me te jam krenuar!.
    dikur u bera nan femij per t' trashiguar......te jesh nan eshte kenaqesi po te rritesh me nan eshte lumturi.........kjo qe i ben te lumtur sot, jan femijet e mi.....
    edhe per mua keta jan begati....dot thot dhe kjo me ka ngrohur*******
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    Dashurin e nanes lum kush e shijon...( mjer kush pa nanen jeten e perjeton)!
    dielli nuk te nxen, hena s'te ndriqon, pa dashurin e nanes gjithqka te mungon).
    flas per veten time qe kam perjetuar... (jeta ne terr pa te me ka shkuar)!!!
    e kam dhe nje nan qe m'ka begatuar ajo eshte "Kosova" ne te kam jetuar...
    ne te kam rrit shtatin me te jam krenuar!.
    dikur u bera nan femij per t' trashiguar......te jesh nan eshte kenaqesi po te rritesh me nan eshte lumturi.........kjo qe i ben te lumtur sot, jan femijet e mi.....
    edhe per mua keta jan begati....dot thot dhe kjo me ka ngrohur*******
    mjer kush pa nanen jeten e jeton ,
    pa dashurine e nanes gjithcka te mungon

eshte e vertete.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •