Ca jane ato zerdelit se ja kam nigju emrin po si kujtoj dot ca janePostuar më parë nga green
Ca jane ato zerdelit se ja kam nigju emrin po si kujtoj dot ca janePostuar më parë nga green
Ndryshuar për herë të fundit nga dardajan : 27-09-2005 më 16:28
Po rrushin me ere e mban mend njeri ?
I mire ishte dreqi po lekuren e kishte apappapa ( vetem nga lekura pertoja ta haja se nje e dy ptu ptu peshtyje , sdije ke te nxirrje me pare farat apo lekuren ) lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po arra apo geshtenja Peshkopie afer zjarrit apo spo vjen dimri tani .
te pjekura te thekura te ziera te gjalla per geshtenjat e kam fjalen.
PO shtoj edhe nje tjeter nuk e di mir ku futet se nuk eshte frut as perime e as zarzavate , e kam fjalen per Kerpudhat ketu shiten disa qe i mbledhin ne mal dhe quhen porcini kushtojne rreth 15- 20 euro kilja por eshte nje tjeter qe sja kujtoj dot emrin sot por qe shkon e gjitha ne Amerike dhe kushton 30000 euro kilja vjet njerit ne Amerike i ishte kalbur ne frigorifer dhe beri lajm sesancional ketu ne Itali.
Rrush Concord eshte rrushi me ere te mire (me duket se quhet rrush Celek)
Ohhhhhhh, me ka marre malli per kumbullat, i kam qef ishele ( te pabera)
First try to understand, than try to be understood.
Per mua nuk ka me te shijshme nga ajo kajsija qe vidhnim tek oborri i komshiut.Kur e kujtoj, akoma me leshon goja leng, vinte pak majoshe...
sereno
QERSHIA nr. 1. (crazy 'bout 'em)
Geshtenja
Mangoes
Coconuts (juice and jelly)
Sugar Apple (yummy po s'eshte molle
Lychees, Longans (both very juicy but expensive)
Honeydew
Papaya
Hurma
Lule dielli te pjekura![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga BRADYKININ : 27-09-2005 më 19:01
If I Only Could....
lol ai quhet afuzaliPostuar më parë nga dardajan
..eshte ibardhe e kokerrmadh po jo shume aromatik..ate qe desha akoma se kam kujtuar.
Edhe per pjeprin portokalli te erret brenda (italian quhet me duket) qe eshte i embel dhe shume aromatik vdes.
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
un dua dardha.......
Muskat besojPostuar më parë nga marsela
e ben gjyshi im rakine e muskatit, eshte me e mira
Mango....mmmmm, shume te shijshme...
Krijoni Kontakt