mena, sheg, kumbulla (ato te fortat :P), manderin, shalqi, mango (keto te preferuarat :P)
mena, sheg, kumbulla (ato te fortat :P), manderin, shalqi, mango (keto te preferuarat :P)
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Per mua te gjitha frutat te mira jane. Mollen se kam pasur kurre aq shume qejf po kur jam bosh (qe s'kam bere pazarin dmth e ha se me mire me te sesa pa gje fare). Me vete gjithmone mendja per mushmolla. Ftonj po bej ca kohe qe nuk kam ngrene. Zerdelite i preferoj shume, bostanin e pjeprin (te embel, te bute, e me ate aromen e vecante). Me ka shkuar mendja per thana
. Po mandarinat, portokallet...hmmm.
Ndryshuar për herë të fundit nga green : 27-09-2005 më 14:46 Arsyeja: .........
ato kumllat u kan pas qujt dhe quhen akoma sot KUMLLA SHANINE edhe un kam pas ke bacja por ishin bela se fillonin kalamojt tu gjujt me gura ose me llastiqe qe ti rrezonin.Postuar më parë nga mad
Kumbllat quheshin Kumblla Shahini (jo shanine )Postuar më parë nga dardajan
Dhe me verte kur kena qene kalamaqer , gjithe diten ashtu hanim , nje kaush bente 5 leke![]()
Frutat ne pergjithesi jane te mira , do vecoja Qershite , shalqi , Mandarina , pjeshka , kajsia , pjeper , fiq (te zinj ama ) , hurma farezi , etc etc .
ah dhe mos harroj dhe domate fruta jane ... te shijshme me nje fjale![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga Davius
edhe un i pelqej manaferrat por me shume rakine e manaferrave se jo per gjo por vjerri im shkon perdit ne malin e dajtit e mbledh manaferra per te bo raki jo per te shit per te pi dhe e pim vetem un dhe ai, pasi eshte mbreti i rakise.
e kisha harru fare dhe me leshoj goja le....Postuar më parë nga 21_Arber_21
po un e du shum te pjekur dhe me long pasi i pabere te ngec ne fyt
Ato ftonjte sikur thartohesh 1 cik (lol )
Kam harru me permend Mana ( te bardha ) kur piqeshin shume sa te shijshme qe kane qene , mjalte mjalte
Kurse ato manaferrat kishte neper lagje , neper shpijat private , neper ferra ..por pa mund dhe sakrifice si kapje dot ( sa here binim neper ferra he )lolol une jo njehere , se gjithmone perdorja - ma kap nje cik ate manaferren aty lart ...![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Postuar më parë nga Larsus
Bravo larus ajo eshte informacioni po do ishte mire te thoje dy fjale edhe ku rriten ndersa dardha Gomare rritet ne zonen e permetit dhe eshte e rralle e hane vetem fshataret por eshte dardha me e shijshme nga te gjitha , ka nje madhesi rreth15 cm e gjate dhe peshon rreth 250- 300 gram , nuk e di nese egziston ende apo eshte zhdukur shpresoj te jet se do me vinte keq ta mendoja qe eshte zhdukur.
ai rrushi i bardh mos u qunte gje rrush- HAFIZALIPostuar më parë nga marsela
Ketu ku jam une ka shega plot te emla dhe te atheta biles jane pa lek neper bace e te tjerve i lene derisa kalben ne peme, sa keq kush nuk gjen dot e kush i le ne peme te kalben dhe shkon e blen ne markat te tjera.Postuar më parë nga Rebele
Krijoni Kontakt