Kush i ka fshire postet? Pse?
Kush i ka fshire postet? Pse?
Ndryshuar për herë të fundit nga Cupke_pe_Korce : 24-09-2005 më 17:55
Summertime, and the livin' is easy...
Çupke, dhe une u habita, por ketu nuk merret vesh me. Dje bera nje pershendetje me kenge, dikush shkruan pas meje, une i kthej pergjigje, dhe ç'ndodh ? Fshihet nderhyrja e atij dikushit, dhe lihet pergjigja ime, dhe pastaj del sikur Zokthi ne fluturim flet me veteUne vertete e kam lene pak udhen e gjere por jo aq aman te flase me vete... nejse
Me vjen keq per postet e fshira![]()
Ah po eshte politika e shtepise...![]()
Mo po e dini juve qe keta e marrin seriozisht kete rolin e eksterminatorit (shfaruesit)! Ceshtje pushteti me rampo llafi! Dhe megjithese ne boten e zerove dhe njeshave..., keta prape i besojne ilaçit ngushellues qe eshte "pushteti mbi te tjeret", qofte ky virtual... iluzion. Kaq lart fluturojne te shkretet.
I imagjinoj mire ne rreth familjar, keta mbajtesit e rendit virtuale, duke treguar bemat e tyre per te shpetuar boten nga fara e keqe... Ah thuaj po duhet ushqyer "ego-ja i varfer" me çdo gje qe te vjen ne dore, qofte kjo me virtual power!
Keta si ata "POWER RANGERS" mer jahu! Enderroni, enderroni more kalamoqerr, enderroni. Bejani qejfin vetes!... Se mos u ka ngelur gje tjeter.![]()
"Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"
Jam gabim apo janë fshi disa postime në këtë temë? Nëse jam gabim kërkoj falje, por nëse diksuh i ka fshi a mund të dijmë pse?
[...]"Ende m'vrasin fjalët tua, s'jam e jotja, por të dua"...
sepse jane bij komunistesh lool.dhe mu me kane fshire nje kenge shume te bukur qe pata shkruar.sju pelqen e bukura komunistevePostuar më parë nga fisnik
Në lidhje me temën në fjalë do i le vendin moderatores që ka bërë ndarjen të japë shpjegimin.
Edhe ju lutem, mjaft me këto emrat dhe përgjithesimet që ju jepni njerzve se jeni dhe të rritur dhe e mbani veten për me tru.
p.s. Ti sport, kënga tek prezantimet vendoset?! Apo si bir shqiptari që je e di mirë shqipen dhe i provove një herë ato anonimet. Këngën e ke tek forumi i muzikës.
Postimet u fshine sepse nuk i perkisnin temes ne te cilen ishin postuar. Te gjithe postimet qe u fshine kishin lidhje me perkthimin e fjalise i cili u be qe ne postimin e pare, dhe ishte me se i panevojshem me tej. Postimet u kthyen ne ping-pong fjalesh mes anetareve dhe prndaj u fshine.
Krijoni Kontakt