Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602

this is ridiculous!!!

Kush i ka fshire postet? Pse?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Cupke_pe_Korce : 24-09-2005 më 17:55
    Summertime, and the livin' is easy...

Larguar.
    Anëtarësuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Çupke, dhe une u habita, por ketu nuk merret vesh me. Dje bera nje pershendetje me kenge, dikush shkruan pas meje, une i kthej pergjigje, dhe ç'ndodh ? Fshihet nderhyrja e atij dikushit, dhe lihet pergjigja ime, dhe pastaj del sikur Zokthi ne fluturim flet me vete Une vertete e kam lene pak udhen e gjere por jo aq aman te flase me vete... nejse

Me vjen keq per postet e fshira

pa he!... Maska e korçar
    Anëtarësuar
    18-10-2002
    Vendndodhja
    NO god'S LAND
    Postime
    666
    Ah po eshte politika e shtepise...
    Mo po e dini juve qe keta e marrin seriozisht kete rolin e eksterminatorit (shfaruesit)! Ceshtje pushteti me rampo llafi! Dhe megjithese ne boten e zerove dhe njeshave..., keta prape i besojne ilaçit ngushellues qe eshte "pushteti mbi te tjeret", qofte ky virtual... iluzion. Kaq lart fluturojne te shkretet.
    I imagjinoj mire ne rreth familjar, keta mbajtesit e rendit virtuale, duke treguar bemat e tyre per te shpetuar boten nga fara e keqe... Ah thuaj po duhet ushqyer "ego-ja i varfer" me çdo gje qe te vjen ne dore, qofte kjo me virtual power!

Keta si ata "POWER RANGERS" mer jahu! Enderroni, enderroni more kalamoqerr, enderroni. Bejani qejfin vetes!... Se mos u ka ngelur gje tjeter.
    "Oj nan moj, thenke, a ma ep thiken ta prej Ameriken?"

shake me ... Maska e fisnik
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Postime
    212
    Jam gabim apo janë fshi disa postime në këtë temë? Nëse jam gabim kërkoj falje, por nëse diksuh i ka fshi a mund të dijmë pse?

[...]"Ende m'vrasin fjalët tua, s'jam e jotja, por të dua"...

i/e regjistruar Maska e gent durazzo
    Anëtarësuar
    22-09-2005
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga fisnik
    Jam gabim apo janë fshi disa postime në këtë temë? Nëse jam gabim kërkoj falje, por nëse diksuh i ka fshi a mund të dijmë pse?
    sepse jane bij komunistesh lool.dhe mu me kane fshire nje kenge shume te bukur qe pata shkruar.sju pelqen e bukura komunisteve

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Në lidhje me temën në fjalë do i le vendin moderatores që ka bërë ndarjen të japë shpjegimin.

Edhe ju lutem, mjaft me këto emrat dhe përgjithesimet që ju jepni njerzve se jeni dhe të rritur dhe e mbani veten për me tru.

p.s. Ti sport, kënga tek prezantimet vendoset?! Apo si bir shqiptari që je e di mirë shqipen dhe i provove një herë ato anonimet. Këngën e ke tek forumi i muzikës.

Lady Kad Maska e gurl
    Anëtarësuar
    29-10-2003
    Vendndodhja
    Pineal Gland
    Postime
    347
    Postimet u fshine sepse nuk i perkisnin temes ne te cilen ishin postuar. Te gjithe postimet qe u fshine kishin lidhje me perkthimin e fjalise i cili u be qe ne postimin e pare, dhe ishte me se i panevojshem me tej. Postimet u kthyen ne ping-pong fjalesh mes anetareve dhe prndaj u fshine.

Tema të Ngjashme

1. Beqiri: Postet e shumëfisha e dëmtojnë LDK-në
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 20-12-2008, 19:12
  2. Blaise Pascal
    Nga Cupke_pe_Korce në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 39
    Postimi i Fundit: 04-12-2005, 17:01
  3. Pascal Dombis
    Nga StormAngel në forumin Arti botëror
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 11-09-2005, 18:50
  4. Pascal - Matricat në Pascal
    Nga drita në forumin Arti i programimit
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 17-06-2002, 21:15

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •