Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16
    i/e c'regjistruar
    Anëtarësuar
    26-01-2005
    Postime
    170
    Citim Postuar më parë nga gent durazzo
    lol nuk po flasim per politiken shqiptare.ne po bejme fjale per politiken e shqiptareve te kosoves.me fal qe qenke keqinterpretuar
    O njeri! Thirri mendjes. Partite politike Shqiptare (ketu perfshihet edhe Kosova per mua, sepse Shqiptare jane edhe ata ne Kosove) megjithate edhe ato Kosovare (nese e ndajm Kosoven menjan) nuk kane gje ne dore kur vjen puna te pavaresia e kosoves. Sikur ta kishte Kosova ne dore, do e kishte marre me kohe.

Pra, kam folur per Shqiperine edhe Kosoven, te dyja!

Nejse se e zgjata shume me ty.

Ja kalofsh mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Michigan2005 : 23-09-2005 më 21:29

i/e regjistruar Maska e gent durazzo
    Anëtarësuar
    22-09-2005
    Postime
    94
    Citim Postuar më parë nga Michigan2005
    O njeri! Thirri mendjes. Partite politike Shqiptare (ketu perfshihet edhe Kosova per mua, sepse Shqiptare jane edhe ata ne Kosove) megjithate edhe ato Kosovare (nese e ndajm Kosoven menjan) nuk kane gje ne dore kur vjen puna te pavaresia e kosoves. Sikur ta kishte Kosova ne dore, do e kishte marre me kohe.

Pra, kam folur per Shqiperine edhe Kosoven, te dyja!

Nejse se e zgjata shume me ty.

Ja kalofsh mire.
    lol ska problem por ti ishe keqkuptuar.une e kisha fjalen per politiken kosovare.nejse kaloja mire

Perjashtuar Maska e fejer_nagy
    Anëtarësuar
    18-08-2005
    Vendndodhja
    këtu
    Postime
    231
    Organizimi i nje referendumi nuk eshte ide e keqe, megjithese nuk do jete ai qe do te percaktoje statusin perfundimtar te Kosoves. Nuk jane shqiptaret ata qe vendosin per fatin e tyre (c'paradoks ne Europen "demokratike"!), por eshte komuniteti nderkombetar, ose thene me sakte jane Perendimoret ata qe do te kene fjalen kryesore ne zgjidhjen e ceshtjes se Kosoves .

Sido qe te jete, dhe perkunder efektit te kufizuar qe mund te kete referendumi, mendoj qe vete pjesemarrja masive e popullit ne referendum dhe nje vote me mbi 90% per pavarsi, do te jete nje sinjal i fuqishem per boten mbare, po sidomos per hipokritet europian, qe ne nje ane flasin per demokraci dhe per respektim te vullnetit te popujve, kurse ne anen tjeter ua mohojne shqiptareve te drejten me themelore te nje populli - ate te vetevendosjes.

i/e regjistruar Maska e gent durazzo
    Anëtarësuar
    22-09-2005
    Postime
    94
    Une si anetar propozoj qe ne te gjithe ketu te formojme nje peticion dhe tia dorgojme parlamentit te kosoves ku tu shprehim atyre kete ide per referendum.le te ftojme te gjithe popullaten te bejne thirrje per referendum .Le te bejm kete referendum madheshtor ne favor te pavaresise pa kushte te kosoves

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga gent durazzo
    Une si anetar propozoj qe ne te gjithe ketu te formojme nje peticion dhe tia dorgojme parlamentit te kosoves ku tu shprehim atyre kete ide per referendum.le te ftojme te gjithe popullaten te bejne thirrje per referendum .Le te bejm kete referendum madheshtor ne favor te pavaresise pa kushte te kosoves
    Shume ide e qelluar dhe keto referendume jane shume demokratike.
    Por sa do te realizohet kjo nuk e di sepse ne politiken dhe shoqerin kosovare keto referendume jane dica te reja.Por nje gje eshte shume e qarte se askush nuk e done pavarsine e kushtezuar.Kte e ka te qarte eshe bota e edhe serbia,prandaj mendoj se kjo pune vtem sa zgjatet keshtu se ne funde te fundit do te kemi nje pavarsi te plote.Sepse do kete shume trazira e ndoshta edhe nje lufte, mendoj qe kte e ka edhe bota ne mendje.Eshte derdhe shume gjake,ka akoma persona te zhdukur dhe te gjitha keto te perfundojn me nje pavarsi te kushtezuar shpresoj ta ket parasysh bota kte fakte,dhe pastaj do ta ken me te lete ta shpallin Kosoven te pavarur.

i/e regjistruar Maska e xhelil
    Anëtarësuar
    12-05-2002
    Vendndodhja
    uk
    Postime
    82
    Nuk mund te kete zgjidhje tjeter pervec pavarsise per kosoven .
    E drejta vonon por kurre nuk harron.

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Tema të Ngjashme

1. Historiku i shkurtër i LDK-së, 1989-2004
    Nga Arb në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 20-07-2012, 08:58
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  4. Shpërthen dhuna ndëretnike në Kosove
    Nga mitrovicalia_81 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 334
    Postimi i Fundit: 12-05-2004, 00:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •