Kete te vertete shko e pyet edhe te tjere qe jane kompetente ne kete fushe. Une te solla argumentat nga vete fermanet e sulltanit qe i nxjerrin te paverteta fjalet e tua qe i bazon kerrdund.Postuar mė parė nga vioxx
Une nuk po shkruaj me ne kete teme.
Ja kalofshi mire trima.
---
Edhe dicka ne lidhje me komb=fe. Ne shtetin osman kane jetuar shume kombe dhe shume fe te ndryshme qe jane rrespektuar dhe kurre nuk eshte perdorur asimilimi.
---
Vioxx- ketu ne po diskutojme dhe mundesisht te sjellim fakte. Ti ketu po tregon se diskutimin e ke bazuar vetem ne nje urrejtje te pabaze, te bazuar ne flluska sapuni. Po ta lexosh temen ne te cilen po shkruan do te mendosh ndryshe. Pastaj meso edhe si te flasesh. Se nuk je ne ...... ketu, OK vellai? Je ne nje mjedis te edukuarish qe kane mesuar te perdorin interrrrnetin dhe dime te ndezim dhe te fikim kompjutrrrin.
Une kam burrnine te them se per Turqine kam respekt sepse kam lexuar shume rreth historise, kam marre mesime ne universitet dhe kam diskutuar me historiane ne gojet e te cileve shikon gjithe bota.
Dhe se pari kam pare se si mahniten profesoret e lendes se historise osmane kur shpjegojne per vendimet qe ata kane marre ne vite, kur shpjegojne per ate tolerance qe kane treguar me te gjitha fete, nacionalitet e ndryshme.
-----
Ja kalofshi mire cuna,
diskutim te mbare,
Forumin dikur vetem e lexoja se me pelqente. Mu genjye mendja dhe u rregjistrova sepse u futa fillimisht tek tema e durrsakeve, aty po ja kalonim mire fort, por kur erdha ketu ne rradhet e historianeve, politikaneve, ekonomisteve qe nuk dijne kuptimin e termave qe perdorin ketu nuk po shkon mire.
Krijoni Kontakt