Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49
    Member Maska e Eros26
    Anėtarėsuar
    22-02-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    72

Me se e matni lumturine?

Jam kurioz te degjoj prej jush se me cfare variablash e matni lumturine, sepse shpesh neper biseda degjoj argumenta te ndryshem, qe nga paraja, shpirti i paster, kariera, familja, Zoti etj etj?

i/e regjistruar Maska e Jimy
    Anėtarėsuar
    06-05-2005
    Postime
    196

Wink Qetesia shpirterore mbret i lumturise

Eshte e vertete qe te jesh i lumtur jane nje sere faktoresh qe ndikojne ne jeten e njeriut , por mbi te gjitha per mendimin tim nuk ka lumturi pa qetesi shpirterore.

Paraja shkon dhe vjen.....

LA VIE LA VRAI

-==|ylli_forumit|==- Maska e ElMajico
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    [Milano].Me Zemer Atje...Tek e Vjetra e Bukura [Shqiperi!!!]
    Postime
    1,042
    Citim Postuar mė parė nga Jimy
    Qetesia shpirterore mbret i lumturiseLA VIE LA VRAI
    Po pastaj me ca do jetosh me shpirtin e shenjte...

Pra per nje lumturi sa me te madhe duhet te realizohen sa me shume te gjitha kushtet me siper te lartpermendura...

Pastaj njeriu ka nje te keqe qe nuk ngopet kurre...

Une mendoj qe lumturia matet vetem me dashuri. Vuajtjet me te medha te njeriut shkaktohen nga dashuria e pasukseshme, ne te cilen shumica deshtojne por kane ndjenja te thella per personi qe e dashurojne.

Eshte shume e veshtire te pranohet fakti qe nuk mund ta fitonjn ate dashuri, dhe pastaj lumturia zhduket.

Sic e ceken parafolesit - paraja shkon e vjen dhe mund te jete nje lumturi e perkohshme, mirepo qe ta kemi nje lumturi te plote na duhet dashuria.
    Gjithashtu paraja nuk vlen asgje kur punet me shendet shkojne keq.

Dashuria e sheron cdo plage te gjendjes se lenduar shpirterore. Dashuria eshte e vetmja lumturi qe sjelle hare dhe gezim ne jeten e perjetshme. Dashuria eshte e vetmja arsye te te beje te lumtur dhe asgje nuk mund te matet me te.

Rising Star and Legend Maska e Davius
    Anėtarėsuar
    20-04-2003
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    11,955
    Lumturia eshte e llojeve te ndryshme dmth kemi lumturi te ndryshme...pra eshte e shume llojshme...

Une as qe jam menduar ndonjehere te mas lumturine por nje dite ashtu rastesisht njeri me tha se eshte i lumtur qe kishte kaluar provimin por disa dite me para me tha se ishte i lumtur se kishte pasur nje sukses ne nje biznes..dhe ashtu une sa per kureshtje i thashe, nese do te matnim lumturine e asaj dite me te sotmen cila eshte me e madhe....

Ai u pergjegj: Nese e reshtojme lumturine ne nje interval prej 1 deri 10, une ate dite kam qene i lumtur 7 kurse sot 10, dmth ai ne kete menyre e mat lumturine dmth me intervale. Kjo me pelqeu mua e tash edhe une kam filluar te praktikoj ate metode...
    My silence doesn't mean I am gone!

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Per shkak se ketu nuk lejohen fjale banale, nuk po e them se me cfare e mas une lumturine.

Citim Postuar mė parė nga 21_Arber_21
    Per shkak se ketu nuk lejohen fjale banale, nuk po e them se me cfare e mas une lumturine.
    Shprehe diqysh...

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Eshte e vertete qe te jesh i lumtur jane nje sere faktoresh qe ndikojne ne jeten e njeriut , por mbi te gjitha per mendimin tim nuk ka lumturi pa qetesi shpirterore.

LA VIE LA VRAI
    Ky eshte pershkrim real!!Qetesine shpirterore ta sjellin vetem ndjenjat e sinqerta!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Member Maska e Eros26
    Anėtarėsuar
    22-02-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    72

LA VIE LA VRAI
    Perseri me duhet te te pyes: Po qetesia shpirterore si arrihet?????
    Sepse po te shohesh qe nuk ploteson dot nevojat jetesore nga te ardhurat qe ke, s'besoj se mund te gjesh qetesi shpirterore??

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Eros26
    Jam kurioz te degjoj prej jush se me cfare variablash e matni lumturine, sepse shpesh neper biseda degjoj argumenta te ndryshem, qe nga paraja, shpirti i paster, kariera, familja, Zoti etj etj?
    Njesia matese e lumturise (SEKONDAT)

Dito.

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. A jeni munduar ndonjehere te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 80
    Postimi i Fundit: 04-11-2008, 15:36
  2. Balsami i lumturisė
    Nga E_LUMTURA nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 09-02-2007, 18:59
  3. Ajeni munduar te vizatoni lumturine
    Nga AuGuSt_ nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 08:07
  4. Sjell materializmi lumturine?
    Nga Kryeplaku nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-06-2005, 18:53
  5. Fjale te urta per lumturine
    Nga Pelasgian nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 06-03-2003, 06:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •