grupi trix eshte grup i popullarizuar ne te gjitha trojet shqiptare
grupi trix eshte grup i popullarizuar ne te gjitha trojet shqiptare
Njiherazi te pershendes dhe mire se erdhe .... Te trix-it me pelqejn teper kenge sidomos do vecoja kengen Bjondina nese ja di mire titullin (moj bjondine te marte lumi) etj etj
Zot me shpeto nga miqte, une mund te mbrohem vete na armiqte
te falenderoj per pershendetjen As^dibrane ndersa titulli i kenges qe ty te pelqen eshte (Te vrafte rrufeja)
Eshte vertet kenge shume e bukur. Dhe mua me pelqen shume. Kengen mund ta gjesh tek albumi "Hitet" te Trix tek faqja muzikore e albasoul. Aty eshte kenga e pare dhe titullohet "Te mbulofte reja". Teksti i kenges eshte:
Per ty m'digjet zemra,
tek ti me rri mendja
te mbulofte reja
moj te rrente rufeja.
Per ty me djeg malli
qe me mban me shpresa
moj te marrte djalli
moj te vrafte besa
Ref.
Per ty me digjet zemra,
ndaj s'me ze gjumi
per ty moj biondine
moj te marrte, te marrte lumi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shigjeta : 01-04-2003 mė 03:44
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
Po me te vertet eshte ashtu edhe un mendoj se ja vlen te pershendesim grupin TRIX i cili me te vertet eshte per qdo lavdat .Te flm per tekstin
Grup TRIX!!!
Ky eshte grupi, me muziken e te clit jam rritur. Eshte njeri nder grupet qe i adhuroj me se shumti. Nje grup me te vertet shum i mire dhe i mrekulluar... sidomos tekstet e kengeve jan fantastike....
----------
deshira ime e vetme eshte qe t'i shoh trojet shqiptare te bashkuara
----------
ok te flm besart per paraqitjen te tregoj se grupi trix e ka perfunduar albunin me te ri te cilin do ta kemi ne shitje se shpejti
ja pra edhe ky eshte nje lajm shum i mire...
pershendetje
-----------------------------------------------------------------------------------
...te dua sot... ...te kam dashur edhe dje... ...dua qe te te dua edhe neser... ...ty DASHURI...
-----------------------------------------------------------------------------------
Nese rrezikon mund te humbesh, por nese nuk rrezikon ke humbur gjithsesi!
..Padyshim nje nga grupet me origjinale dhe me te preferuara te muzikes se lehte shqiptare
Shqiperi te qofsha fale, te kam Nene e me ke djale
flm per respektin e grupit trix mendoj se ja vlen te diskutojme nese dikujt i intereson diqka me teper per Trix-in mund te pyet?
Krijoni Kontakt