Dicka nuk shkon me nje nuse qe i duhet "mbyllur goja" sic thote Kryeplaku. Por me e keqe dhe me e poshter eshte ideja e nje burri qe vret mendjen si e si ti "mbylli gojen" nuses. What the hell? Cfare deshte te martonte ky ne fund te fundit? Mumje?
Dicka nuk shkon me nje nuse qe i duhet "mbyllur goja" sic thote Kryeplaku. Por me e keqe dhe me e poshter eshte ideja e nje burri qe vret mendjen si e si ti "mbylli gojen" nuses. What the hell? Cfare deshte te martonte ky ne fund te fundit? Mumje?
Ndryshuar për herë të fundit nga Leila : 19-09-2005 më 13:43
trendafila manushaqe
ne dyshek te zoterise tate
me dhe besen e me ke
dhe shega me s'me nxe
Me sa kuptova une,ju keni bere nje permbledhje te piksynimeve te tua,dhe njekohesisht keni shpjeguar dhe veshtiresite qe ekzistojne per te arritur gjithcka!!!Jane fakte qe ju perkasin dhe femrave qe kane synime per jeten!!Me beri pershtypje motoja juaj!!!Me respekt Anisela.Postuar më parë nga Kryeplaku
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
doje te thoje me me shume probabilitet, se rreziku eshte dhe per meshkujtfemrat ---eshte gjinia qe eshte ne rrezik te perdhunohet![]()
Tema permbahet me veshtiresine e te qenit mashkull!
Deri diku jam shume dakord me ty vella por ne si meshkull nuk duhet te harrojme dhe veshtiresite qe kan dhe femrat, ritjen e femijeve gatimin larjen mbajtjen regullore e shum e shume gjera te tjera,kurse ne aspektin qe ke permend me larte do te te jepja te drejte per veshtiresite qe na dalin perpara ne pune dhe ne anet e tjera ne ironin qe kan femrat per meshkujt.
por mendoj se jemi te barabarte ne veshtiresi me fermat ..
thjesht mendimi im
Eduardi...
Takohemi në Ditën e Gjykimit
hahaPostuar më parë nga Leila
ore per mua taksirati i pare i burrit eshte te duroje nazet e gocave qe ne takimin e pare. Sido qe te jete, e pranoni apo jo, kjo eshte e vertete, goca jep urdhrat duke nxire fytyren dhe djali duhet te lakohet 100 here se mos po i thyhet zonjusha ne dore.
pa i ulur detyrat e vajzave, mos te harrojme se me te vertete vajzat durojne fetusin 9 muaj, por ne keto 9 muaj pergjegjesia i bie burrit. Mos harroni se perqindja me e madhe e refugjateve jane burra, qe detyrohen te jetojne larg familjeve dhe grave te tyre (qe nuk eshte e lehte fare) dhe shqetesimi i tyre eshte perkujdesja per familjen.
Ti me lart ato burra qe jetojne larg familjes neper kurbete per mendimin tim
sjane njerez dhe pike e mbaro... une kam raste ne fisin tem, gruaja kendej e
burri andej.Pff me pak fjale eshte kot....o bashke o ska hic.
Une do ja vija fajin sistemit dhe koheve qe po kalojme tani ne shqiperi,Postuar më parë nga shkodrane82
ata jane njerez, por ama njerez te cmendur,
te cmendur per familjen e tyre, i merr malli ta therrasin femijet: "Babi, Babi"...... kurse ju zonjusheve ju therrasin nga mengjesi ne darke: "Mami", "Mami"
me gjithe rrespektin per nenat
Degjo zoteri per mua do te kishte kene i papranueshem fakti qe une te jetojaPostuar më parë nga bakudr
me vjehrrite, apo prinderit e mi dhe burri neper emigrim.
O hajde ne vendin tend dhe ha buke e krype, ose bej dicka e merri dhe ato
me vete. Te humbesh rritjen e femijeve, lezetin e gruas apo thjeshte ndjesine
te kalosh momente me familjen eshte e tmerrshme.
Ate ndjesine e te thirrurit se kam shiju akoma se im bir eshte i vogel, por
kur do ta provoj do te me kujtohen fjalet e tua...!
dhe per mua eshte shume e papranueshme, nuk ka kuptim, por ata refugjate pa dashur ti futem problemit ne hollesi do te rrinin ne shqiperi vetem nese gjysma e tyre do te kishte mundesine te punesohej per ndertime muresh dhe gjysma tjeter per shembjen e ketyre mureve. Se pune tjeter nuk ka.
kete e pranon vetem ndonje koketul qe i shkon nuses ne shtepi ne 3 te nates ne shtepi,
nqfse sta kom thon perpara po ta them tashi i luv u looolPostuar më parë nga *~Rexhina~*
ps. shef se mos osht tilonce around![]()
seriozish a i thirrni trrunit me ket tem....
Krijoni Kontakt