kam kohe pa erdhur ketu dhe kisha harruar dhe kodin hehe.
Nqs ndonjeri(a) ka pyetje jam i gatshem te pergjigjem por ju lutem pyetje konkrete jo ne pergjithesi. nqs doni te dini per vendin ne pergjithesi "google" do ju ndihmoje me shume se une.
kam kohe pa erdhur ketu dhe kisha harruar dhe kodin hehe.
Nqs ndonjeri(a) ka pyetje jam i gatshem te pergjigjem por ju lutem pyetje konkrete jo ne pergjithesi. nqs doni te dini per vendin ne pergjithesi "google" do ju ndihmoje me shume se une.
Pershendetje kickenha2,
aktualisht punoj dhe jetoj ne shqiperi , lidhur me emigrimin ne zelanden e re do te doja te kisha me shume informacion lidhur me pyetje; -ku duhet te aplikoj per emigrimin dhe punesimin e zelanden ere (uke qene se ne shqiperi nuk ka nje ambasade) -cfare dokumenta nevojiten - cfare perparesie kam duke qene se kam mbaruar studimet e larta dhe kam prej 5 vitesh qe punoj ne profesionin tim
faleminderit
Hi kickenhat2 vertet edhe une do te doja te pyes per menyren e aplikimit,me qense jam nga Maqedonia dhe ketu ambasad nuk ka.ke info se si duhet te vajtim atje,menyra e aplikimit si eshte,dhe a jan procedura te gjata,?dhe kostoja e aplikimit a eshte e madhe,dhe a duhet tet garantoje ndonje punedhenes atje,meqense ju dini qe ne nuk njofim njeri atje keshtu qe nuk mundet te gjejm edhe pundhenes,jam Biolog,kam punuar ne maqedoni si mesues ne shkolle te mesme 5 vite.keshtu qe nese nuk perton te na japish disa sqarime te lutem.se edhe shoku im nalte te njejten pyetje ta kishte parashtruar,flm me shendet.
cila osht mundesia nga kosova per ne Emigrim ne NEW ZELAND...
Kurr Ne Jeten Time Nuk Dot Ndryshoj Veq Sa Me i Pelqy Dikujt
iku ne NZ ky?
edhe une do doja te jetoja ne Australi apo Zelande te Re, thjesht po pres nenshtetesine ne shtetin qe jetoj per momentin![]()
Pershendetje te gjitheve ! Jetoj ne nje qytet te shqiperise por papunesia eshte shume e madhe dhe mundesit per te ecur ne jete jane shume te vogla, ju lutem kush mund te me ndihmoj te me tregoj si mund te shkoj ne NZ me gjithe bashkeshorten time, dhe a mund ta perballojm jetesen atje , te dy kemi mbaruar universitetin ekonomik , dhe a mund te gjejme pune?
varet nga cili shtet je!
http://www.gjiganti.com/emigranti/ze...ambasadat.html
She's the morphine queen of my vaccine.
Krijoni Kontakt