Nga arritjet. Deshtaku rri tere diten duke u qurravit dhe akuzuar jeten qe ka qene e padrejte me te.
I suksesshmi s'ka kohe te shikoje, mendoje per te shkuaren, por eshte gjithmone ne levizje, duke kerkuar me shume nga vetja.
Nga arritjet. Deshtaku rri tere diten duke u qurravit dhe akuzuar jeten qe ka qene e padrejte me te.
I suksesshmi s'ka kohe te shikoje, mendoje per te shkuaren, por eshte gjithmone ne levizje, duke kerkuar me shume nga vetja.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 07-11-2009 mė 16:29
Feelings change - memories don't.
si dallohen ..
ata qe kan sukses bejne si losers e ata qe skan bejne sikur jan on top of the world
![]()
Qartesia jote eshte per tu admiruar. Ne fakt ne maje te nevojave njerezore renditet nevoja per veterealizim, per keta njerez une kam respekt dhe simpati, sepse perpiqen cdo dite te behen me te mire se cjane dhe kerkojne nga vetja maksimumin qe mund te japin. Kjo i ben me te vlefshem per shoqerine dhe si pasoje suksesi nuk u mungon. E cfare do ta bente nje njeri me te vlefshem per shoqerine se vullneti. E perfytyron dot te arrije sukses nje pertac qe kur i jepet detyra per te bere dicka thote ehu do beje icik pushim se jam lodhur. Vetem se ai nuk e di qe nuk ka per te qene kurre i clodhur. Ose nje njeri qe i kryen punet zvarre dhe me pavendosmeri kur situata kerkon te kryhet shpejt ndryshe konkurrenca te eleminon. Per mua jane thjesht virtytet( cilesite e vullnetit) qe bejne te jesh i dobishem ose nje njeri qe nuk di te japesh asnje kontribut.
Nje budall i vendosur do tia kaloje dhe gjeniut qe punon vetem kur aty ketu gjen ndonje pune.
Shkollaret e deshtuar llogariten me qindra.
Pasaniket qe nuk jane ne gjendje te ruajne kapitalin e tyre po behen per tu meshiruar.
Te gjitha keto po ndodhin vetem nga nje fakt. U mungon vullneti dhe karakteri. Gje qe po i shtyn gjithmon e me shume drejt mjerimit.
Krijoni Kontakt