Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 33 prej 33
    i/e regjistruar Maska e il_padrino
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Vendndodhja
    holland
    Postime
    166
    rexhina un e mora guxhmin ene i thash shdo gje qe ndjeja per te i thash qe te tera slash gje pa then so ajo me tha shum u vonove doje ta beja un ene mu hodh ene me puthi o zot sa gomar kam qen gjith kto kohe m nerva edhe un si thoja gje kur ajo me donte mua po piste ti thoja un ajo e kish kuptuar ene me tha e kam kuptuar kohe tani ju flm te gjithve vajza jeni njishe :P
    florir ti ato thua i ben apo keshtu me pralla :P nese se un e mora ate qe desha thnxxx te gjithve thnxxx te gjithve

Hajde te trashegoheni dhe me nje djale Dhe mos haro pjesen me kryesore ORAL S*** se vdesin keto femrat per nje cik qef
    Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga crazy_boy

........... o zot sa gomar kam qen
    Kjo asht e vertete

Floriri ti ato thua i ben apo keshtu me pralla :P nese se un e mora ate qe desha thnxxx te gjithve thnxxx te gjithve
    Tashi problemi ishte i yti jo i Floriri-t.Ti si cun i shkathet qe je erdhe ne forum e the qe kam nje shoqe rica rica me sy blu e of oj nene sa e dua por sja them dot.
    Floriri te keshilloi qe bej keshtu dhe ne fakt nuk kishte per te dal keq.Se mos qofsha ai qe jam nuk ta besoj kete version alla-dillo qe ke parashtru.Nuk iu besoj as ty as Ulkinit(lexo temen e Dillos qe ia kam dhuru un qat nick ).Ju dy thoni qe e doja dhe kur ia thashe te gjitha mu hodh ne qafe me puthi etj etj.

Iiiii Oiiii Oiiiii nuk ka femer ne bote qe nuk asht e rezervuar kur vjen puna tek storiet e dashnise.E kane shpirtin ma te thelle se macja.Mund ta pallosh e te besh palle tuj shfletu kapitujt e kamasutres por per qat Zot me te thane fjalen Te Dua i duket sikur po te jep tan universin.Prandej qe zor se te ka ndodh nje gja e tille.Kur thone It-at gjithcka asht relative ban vaki dhe te kete ndodh por une mbetem ateist ne qikyt stori amoreje.

Por gjithsesi e zame qe e ke kap.

Dhe Floriri te uron dite te lumtura

Me vajzen qe of oj nene sa e don.

Kalofsh bukur e nuk du te shof ma ktej nga Romanca tuj mu qa se une ja lyp e ajo sma jep apo pordhi kali ne der te hanit.Bafsh qejf sikur te ka than populli e kujdes mos mi baj muhabete shkolle apo syzet e tua keshtu apo lentet ktej e turpi andej.Te me jesh si ujk cermenike qe e rremben sorkadhen pri bizes martaneshit e con ne malet e gollobordes...lol

ps..me fal se kam pi icik raki thane....

Ypppppppp Niku
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga crazy_boy
    hey miredita me qujn niku jam i dashuruar me nje vajz shum shum shum fare e dua me shum se jeten time po sja kam thene kur ket mbasi ket vajz e njo mir me te jam rit ne nje pallat bashk ne shkolla biles ne nje klas e kam dash shum i vogel si moter dmth po tani ndjej dicka me shum e dua me shum se veten time
    historia im eo kjo se un e dua po ajo se di kete gje ajo me do si vlla mua mendoj[mbase me do me teper se vlla po se di ]
    sdua ti the edhe te me thot jo se sdua te prish lidhjen me te se pa te jam kot nje njeri pa vler ajo o drita per mua per ate jetoj gjith kto vite nuk me ka hy asnje vajz ne zemer se ne cdo vend me del fytyra e saj e qeshur ato syt blu te saj ato floket rica rica o nene sa e dua po smund tja them

do julutesha vajzave te me thon si mund te veproj me ket vajz mbsi sdua te humb shoqerin e mir qe kam flm

Thoja dhe te mos vij fare frik sepse po spate guximin tja thuash atehere eshtee kot te duash dike me kaq pasion dhe ta humbasesh nga frika!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •