Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    [QUOTE=crazy_boy]
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    crazy boy, ti mendon qe ajo vajza nuk e di qe ti e do?
    PERKUNDRAZI e di, prandaj ndac ta thuash, ndac jo, ajo e di!
    C'do person e ve re kur dikush i pelqen apo jo...tani analizo vajzen, si sillet me ty? Vec si shoke/vella? Nese po, save your time, mos i thuaj fare.[/QUOTE

rexhina un e mora guxhmin ene i thash shdo gje qe ndjeja per te i thash qe te tera slash gje pa then so ajo me tha shum u vonove doje ta beja un ene mu hodh ene me puthi o zot sa gomar kam qen gjith kto kohe m nerva edhe un si thoja gje kur ajo me donte mua po piste ti thoja un ajo e kish kuptuar ene me tha e kam kuptuar kohe tani ju flm te gjithve vajza jeni njishe :P

florir ti ato thua i ben apo keshtu me pralla :P nese se un e mora ate qe desha thnxxx te gjithve thnxxx te gjithve

shif nuk eshte aq e rend per vajzat te kuptojn ...por ju djemt smerrni vesh fare nese ju duan gjithashtu apo jo

nejse gezohem qe shkoj gjithecka mire
    Befsh qejf tani lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-03-2005
    Postime
    359
    Bravo Niki, suksese ne lidhjen tuaj!

Sweetness Maska e PrInCeSsErS
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga crazy_boy
    princes thnxxx ylli se doja nje shtyrje ta beja edhe ju te gjith ktu e bet ate qe die tja thoja :P

Me behet qejfi qe cdo gje shkoi ashtu si doje ti!
    Ju uroje Lumturi dhe sa me shume Dashuri!
    Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Citim Postuar mė parė nga crazy_boy
    hey miredita me qujn niku jam i dashuruar me nje vajz shum shum shum fare e dua me shum se jeten time po sja kam thene kur ket mbasi ket vajz e njo mir me te jam rit ne nje pallat bashk ne shkolla biles ne nje klas e kam dash shum i vogel si moter dmth po tani ndjej dicka me shum e dua me shum se veten time
    historia im eo kjo se un e dua po ajo se di kete gje ajo me do si vlla mua mendoj[mbase me do me teper se vlla po se di ]
    sdua ti the edhe te me thot jo se sdua te prish lidhjen me te se pa te jam kot nje njeri pa vler ajo o drita per mua per ate jetoj gjith kto vite nuk me ka hy asnje vajz ne zemer se ne cdo vend me del fytyra e saj e qeshur ato syt blu te saj ato floket rica rica o nene sa e dua po smund tja them

do julutesha vajzave te me thon si mund te veproj me ket vajz mbsi sdua te humb shoqerin e mir qe kam flm
    Mos bo gabimin me e mar nje dite gocen e me i thon krejt papritur se e do se ke me e trem e ke me e bo lemsh kot.

Pak nga pak fillo ta trajtosh ndryshe qe ajo ta kuptoje vete qe ti e do me shume se shoqe ose moter. Nqs asaj do ja ket qejfi, ajo do ta pranoje sjelljen tende te re ene pastaj e ke radhen ti me i thon ato fjalet e dashuris qe ke ne zemer

Nqs ti e kupton qe ajo ste do me shume se shok atehere maje shoqe ene mos e humb se ndoshta ne nje te ardhme ndryshon mendim njeri prej jush

Fat....
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Sa desha me postu me kundershtu ate DM sepse sa me shume lojra te besh ne jete reale, aq me keq eshte por e shoh qe ja paske thene troc asaj vajze. Bravo!

p.s. floriri, na shkrive.
    If I Only Could....

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    crazy_boy hajd u trrashigofsh tashi kur bohet dasma?? lool

/me bohet gati me kercy :P

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga BRADYKININ
    Sa desha me postu me kundershtu ate DM
    Ja shpirti kundershtimit ja. Upupupu ku na bin per pjese keto qe kane lind ne pozicion vertikal opozitar.

Na shkrive Brady. Po une po e mesoja djalin qe mos te humbte shoqnine, ne rast se ajo se kishte me qejf ate pune. Me cin flas edhe une. Kjo qe ka bo ai o me kok ne torbe ajo qe i thash une 99% je m'rregull nga te dyja krahet.

Edhe mos me kundershto mo eeee?- se me njel hatri. Kaq po t'them.

Te paca sa malet...
    HOLLAND...

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Yes Maestro, nen urdherat e tua maestro.

DM, shoqeria eshte prishur the moment he started having feelings for this young lady. Provokimet s'jane te mira. Pse, te te thote 1 vajze qe ti e ke qef, ohh, kam takuar 1 djale kshu e ashtu, cfare do i thuash? Jam i lumtur qe je e lumtur. Apo jo? Do ta shtypesh dashurine tende vec ta shohesh te lumtur.
    S'e di, thjeshte s'me pelqejne lojrat. Gjerat troc....

p.s. na marsh te ligat.
    If I Only Could....

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    urime per lidhjen e re, gjithe te mirat ne jete
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    Citim Postuar mė parė nga BRADYKININ

DM, shoqeria eshte prishur the moment he started having feelings for this young lady. Provokimet s'jane te mira. Pse, te te thote 1 vajze qe ti e ke qef, ohh, kam takuar 1 djale kshu e ashtu, cfare do i thuash? Jam i lumtur qe je e lumtur. Apo jo? Do ta shtypesh dashurine tende vec ta shohesh te lumtur.
    S'e di, thjeshte s'me pelqejne lojrat. Gjerat troc....

p.s. na marsh te ligat.

Po pikerisht e dreq muhabeti aty ishte sa ta merrte vesh ai qe she cares for him or no. Ohiiihaaaa

E di une ca do ti. Ti do ate kongen qe po knojm anej. As e vogel As e madhe

Nen urdhrat e mia edhe pick. Ashtu te lumt. :P Se e di ti kur nxefem i thy te gjitha, me gota, me filxhanee edhe nejse.
    HOLLAND...

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •