[QUOTE=crazy_boy]Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
shif nuk eshte aq e rend per vajzat te kuptojn...por ju djemt smerrni vesh fare nese ju duan gjithashtu apo jo
nejse gezohem qe shkoj gjithecka mire
Befsh qejf tani lol
[QUOTE=crazy_boy]Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
shif nuk eshte aq e rend per vajzat te kuptojn...por ju djemt smerrni vesh fare nese ju duan gjithashtu apo jo
nejse gezohem qe shkoj gjithecka mire
Befsh qejf tani lol
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Bravo Niki, suksese ne lidhjen tuaj!
Postuar mė parė nga crazy_boy
Me behet qejfi qe cdo gje shkoi ashtu si doje ti!
Ju uroje Lumturi dhe sa me shume Dashuri!
Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.
Mos bo gabimin me e mar nje dite gocen e me i thon krejt papritur se e do se ke me e trem e ke me e bo lemsh kot.Postuar mė parė nga crazy_boy
Pak nga pak fillo ta trajtosh ndryshe qe ajo ta kuptoje vete qe ti e do me shume se shoqe ose moter. Nqs asaj do ja ket qejfi, ajo do ta pranoje sjelljen tende te re ene pastaj e ke radhen ti me i thon ato fjalet e dashuris qe ke ne zemer![]()
Nqs ti e kupton qe ajo ste do me shume se shok atehere maje shoqe ene mos e humb se ndoshta ne nje te ardhme ndryshon mendim njeri prej jush
Fat....
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Sa desha me postu me kundershtu ate DM sepse sa me shume lojra te besh ne jete reale, aq me keq eshte por e shoh qe ja paske thene troc asaj vajze. Bravo!
p.s. floriri, na shkrive.![]()
![]()
If I Only Could....
crazy_boy hajd u trrashigofsh tashi kur bohet dasma?? lool
/me bohet gati me kercy :P
Ja shpirti kundershtimit ja. Upupupu ku na bin per pjese keto qe kane lind ne pozicion vertikal opozitar.Postuar mė parė nga BRADYKININ
![]()
Na shkrive Brady. Po une po e mesoja djalin qe mos te humbte shoqnine, ne rast se ajo se kishte me qejf ate pune. Me cin flas edhe une. Kjo qe ka bo ai o me kok ne torbe ajo qe i thash une 99% je m'rregull nga te dyja krahet.
Edhe mos me kundershto mo eeee?- se me njel hatri. Kaq po t'them.
Te paca sa malet...
HOLLAND...
Yes Maestro, nen urdherat e tua maestro.![]()
DM, shoqeria eshte prishur the moment he started having feelings for this young lady.Provokimet s'jane te mira. Pse, te te thote 1 vajze qe ti e ke qef, ohh, kam takuar 1 djale kshu e ashtu, cfare do i thuash? Jam i lumtur qe je e lumtur. Apo jo? Do ta shtypesh dashurine tende vec ta shohesh te lumtur.
S'e di, thjeshte s'me pelqejne lojrat. Gjerat troc....
p.s. na marsh te ligat.![]()
If I Only Could....
urime per lidhjen e re, gjithe te mirat ne jete![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Postuar mė parė nga BRADYKININ
Po pikerisht e dreq muhabeti aty ishte sa ta merrte vesh ai qe she cares for him or no. Ohiiihaaaa
E di une ca do ti. Ti do ate kongen qe po knojm anej. As e vogel As e madhe
Nen urdhrat e mia edhe pick. Ashtu te lumt. :P Se e di ti kur nxefem i thy te gjitha, me gota, me filxhanee edhe nejse.Yes Maestro, nen urdherat e tua maestro.
HOLLAND...
Krijoni Kontakt