do ja lexoja edhe analizoja pike per pike........... paaaaaaaaaa jam xheloze e keqe une![]()
do ja lexoja edhe analizoja pike per pike........... paaaaaaaaaa jam xheloze e keqe une![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Nuk di ē'kėnaqėsi mund tė japė dhunim i botės sė brėndshme sė dikujt.
Jetojmė nė shekullin e lirisė. Liri, ėshtė dhe dėshira per tė ndenjur a dashuruar dikė. Atėherė pse ky panik...
Mė shumė besim tek partneri/rja, por nė radhė tė parė mė shumė besim nė vetvete qė unė jam dikush pėr tu dashuruar e besuar nė mua.
Ju vetė, e dini qė dashuroni sinqerisht, atėherė pse duhet dyshuar a gėrmuar...?!
Nė rast se nė dorė ju bie ditari i tė dashurit/rės sė zemrės, mbylleni ngadalė mė buzėqeshjen ēapkėne se janė thesaret shpirtėrore tė atij/asaj qė dashuroni mė shumė se ēdo gjė nė kėtė botė dhe sigurisht do merni mirėnjohje.
E keqja mė e madhe, pa u pėrmbajtur, lexuat. Tė paktėn mos e thoni kurrė, mbajeni nė ju...
Mua mė ka ndodhur qė ish partneri im tė gėrrmojė nė kujtimet dikurshme tė miat. Nė atė botė qė mė pėrkiste mua e qė qėndronte nė byronė time pa ēelės a dry, si dy tė rritur e tė pjekur qė ishim...
Do doja mos ma kishte thėnė qė kish gėrrmuar aty ku si takonte. E admiroja dhe vlerėsoja shumė, ndoshta mė shumė se e dashuroja. Qė nga ai moment mė humbi respekti pėr atė si njerėzor. Ateherė...
Mendimi im ky.
Elna.
Tani ne teori i bie qe te mos lexohet data-base i ndjenjave te askujt por ne maredheniet dashurore eshte ndryshe.Aty njeriu bie ne dakort qe dy data-baset individuale te shkrihen e te behen nje.E une,bazuar ne kete princip,ndoshta ne nje moment marrezie do kisha lexuar ditarin e tije,por ama vetem kapitujt qe do kishin te benin me periudhen partneriale me mua.S'do me interesonin shume mendimet e koheve para meje.Nuk e di nese do ja kisha thene;nese do kishin gjera qe do e kishin vene ne siklet po te dinte qe isha ne dijeni te tyre,s'do ja kisha thene.
Dhe dicka tjeter qe me bezdis ne kete punen e ditareve te fshehur eshte fakti qe partneri ne forme te dukeshme te ben te kuptosh qe ai s'ndan cdogje me ty.Te ben te kuptosh qe lidhja jote qendron ne nje fije peri.
Mgjth,nje njeri tamam inteligjent,qe dhe do te mbaje ditar dhe do te mos lendoje partneren,sigurohet qe te jete diku ku s'do arrije kurre ti bjer ne dore.Fundja mendime te castit jane,te cilat shpesh jane impulsive dhe leximi i tyre mund te jape nje pershtypje negative.
Kam vetem nje limit: qiellin!
kureshtja do te me shtyente ta lexoja,edhe mandej per gjdo resht apo fjali do te gjeja diqka, edhe pse une vete e urej dikush me mi prek gjerat personle
e kam nje fiok ku i mbaj gjerate mija edhe ajo fioke eshte gjithmon lome,dmth qe edhe nese dikush i shtin duart aty sdo ta kuptoja pasi qe natyra e fiokes eshte e tille, te tilla, jane gjerat ne te, ka 5 vjet q ejam e martuar edhe kurr ama kurr burri se ka kqyr ate fiok,njehere i ka vyt nej fletore edhe une nuk isha ne shtepi me theret edhe i them ne fiok,aj s eka hap ate po ka shku e ka ble vetem e vetem mos me mi prek gjerat e mija,e une po te isha ne vend te tij e kisha dit edhe sa here ne dite ekishte hap aj fioken edhe qka ka shti s efundi ne te
sa te kqija jemi ne qikat
ylli i mėngjesit
po te doja te zhgenjehesha, do e lexoja. ne rast te kundert, s'ka asgje mbi dhe qe te me bente ta lexoja.
On a long enough timescale, the survival rate for everyone drops to zero.
Postuar mė parė nga macia_blu
E forte kjo . Pikes i ke rene .
kurse un per veten time do ta pyesja pasaj po te me thoshte lexoje partneri do ta lexoja ndryshe jo...do ma kishte qefi po jo....se po sikur te lexonte partneri jusj ditarin tuaj pa pyt ju si do ndiheshit ju???
...If you had a life, you would stop talking about mine!...
Mendimi im ne lidhje me temen eshte qe, cdo gje qe ka te beje me privatizmin e nje njeriu, qofte ai shoku i jetes, babai, nena, vellai apo motra NE ASNJE MENYRE S'DUHET TE GJURMOHET, aq me pak ne menyre tinzake.Postuar mė parė nga Blurose
S'di c'do t'i duhej dikujt te kuptonte CDO GJE, tamam CDO GJE per dike?!
Secili duhet te jetoje jeten e vete dhe s'duhet te interesohet per jeten e dikujt tjeter.
Ne bashkeshortesi gjurmimi i te fshehtes, ne kete rast, leximi i ditarit te bashkeshortes/bashkeshortit do te nenkuptonte, si te thuash nje "pune policore" dhe nje gje e tille KURRE nuk do te ndihmonte qe jeta e nje cifti te permiresohej, por perkundrazi ajo do te ndihmonte ne "rrenimin" e nje jete bashkeshortore.
Per te jetuar nje jete te mire, ma merr mendja qe, njeriu duhet te mbyll njerin sy dhe njerin vesh dhe keshtu jeta kalon me bukur dhe me mire.
E fshehta i takon secilit njeri ne kete bote dhe s'eshte e udhes dhe as e hijshme qe me cdo kusht te kuptohet ajo!
Nga,
ZeM
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Postuar mė parė nga Zana e malit
Zana e malit ,
hapsja e temes piet " a do e lexonit nese rastesisht shikoni ditarin e partnerit " dhe jo a do te beni pune policore . Sepse eshte nje ndryshimi i madh kur thjesht rastesisht , duke fshire pluhurat lol e gjen dhe thua " eh ja ti hedh ne shikim te shpejte se nuk u be nami " dhe kaq . Menyra si e pershkrove ti eshte dicka komplet ndryshe , hyn ne fushen e " spiunazhit dhe gjurmimeve , duke perdorur dhe qen me ere " lol
Nejse une personalisht nuk shoh ndonje problem u bububu -ja .
pastaj neve kteja nuk hedhim asgje ne leter , cdo gje eshte e mbyllur mire ne kasaforten e trurit . lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
PINK,Postuar mė parė nga PINK
Une e dhashe mendimin tim, sidoqofte, meqe ti ke dhene komentin tend ne lidhje me ate cfare kam shkruar une, atehere patjeter te them se une e MBROJ MENDIMIN TIM me cdo kusht!..
E pra, per mua edhe "leximi i rastesishem" do paraqiste nje "pune policore" ne vete, sepse ditari eshte "thesar kujtimesh" i cdo individi, keshtu qe, gjurmimi apo leximi i dickaje qe rruhet nga ai/ajo dikushi me fshehtesi (s'ma merr mendja dikush te shkruaje ditar dhe ta lere mbi tavolinen e dhomes se ndejtjes per ta lexuar TE GJITHE) s'eshte gje e hijshme sipas meje dhe NUK I TAKON askujt te gjurmoje, sepse kushedi mund te hasesh dicka qe mund te te bente dem (xheloze) dhe ja nje "boom" ne bashkeshortesi duke i shtuar vetes por edhe bashkeshortit/es telashe!
Vet akti i te vepruarit ne menyre te fshehte (leximi i rastesishem i ditarit) dhe me pas, leximi i dickaje qe mbase nuk do te kishte te bente me ty si person, por do te kishte te beje me nje te kaluar te partnerit/es, do te na bente xheloz (ki parasysh nese aty shkruhej dicka qe ti (ne) s'e ke ditur dhe ja, e lexon krejte rastesisht) e mos te hyme edhe me tej e te analizojme se, cilat do te ishin pasojat e nje xhelozie, sidomos nese partneri/ja qe do e lexonte ate dhe do haste dicka te pazakonte aty, s'do te dinte te e mbaje te fshehten ne shpirt pa i bere dem vetes apo edhe partnerit/es!....
Rralle ka njerez te cilet jetojne duke mos u interesuar per dicka qe nuk iu takon, e une do te perpiqem te jem nje nga ato te rrallet!
[Ehhh...po thuaj shyqyr qe s'kam ditar se....]
ZeM
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Zana e malit : 02-12-2005 mė 11:24
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Krijoni Kontakt