Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 94
    ZoGu i ShPiRtIt TiM
    Anėtarėsuar
    16-06-2004
    Vendndodhja
    *nE kRaHeT e ShPiRtIt TiM*
    Postime
    2
    Kjo gje nuk me ka ndodhur ndonjehere por nqse ndodh e them me goje plote qe PO do ta lexoja........do te ishte me shume kureshtja qe do te me shtynte te beja nje gje te tille. Per mendimin tim nuk duhet te ket sekrete ne dashuri!!

ju puc te gjithve
    xxx

hmmm godd
    Anėtarėsuar
    12-10-2005
    Vendndodhja
    permet
    Postime
    34
    thone qe ditari shkurtohen jeten keshtu qe mos mbani me ditare lool

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Hajde te lexuar! Dhe a e dini pse? Pasi, edhe pse timin gjithmone e mbaj te fshehur, diku thelle kam nje deshire qe ai ta lexoje. Sigurisht qe une nuk do te gjeja kurre kurajon qe t'ja jap vete (jo se kushedi se c'kam shkruar, por do me dukej sikur po tradhetoja veten,) dhe nese ai do ta lexonte pa dijenine time, aq me mire!
    Summertime, and the livin' is easy...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-11-2003
    Postime
    337
    PO,,, MADJE DO JA KERKOJA TA LEXOJA PA PRITUR RASTESINE, NESE DO KISHTE NJE TE TILLE KUPTOHET..
    ATY ESHTE PERSONI LAKURIQ..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-10-2005
    Postime
    15
    une jo kurr nuk do ta kisha lexuar kurr nuk kam deshir me nderhy ne gjera personale ju pershendes qao

Erara humanum est Maska e kęrlighed
    Anėtarėsuar
    28-05-2005
    Vendndodhja
    Skandinavi
    Postime
    146
    Vetem me pelqimin dhe prezencen e tij. Perndryshe te lexohet ditari fshehurazi, per mua eshte thjeshte vjedhje e nje pjese te identitetit te pales tjeter. Paj sekretet na bejne te dallohemi nga kafshet.
    Keshtu mendoj une.
    Mea mihi concientia pluris est quam Omnium sermo.
    Cicero

i/e regjistruar Maska e susglob
    Anėtarėsuar
    05-08-2005
    Vendndodhja
    MALDEN, MA
    Postime
    163
    Pa me dhene leje jo kurre. Por po te ma tregonte po. Do me ngrinte nervat po te me thoshte jo sepse do thoja qe ka nje sekret qe nuk do te ma thote. Ngaqe MENDOJ se jemi te sinqerte tek njeri tjetri do doja te ma tregonte i gatshem ngaqe une i jam e sinqerte dhe do prisja te njejten attitude nga ai.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2003
    Vendndodhja
    Big Apple
    Postime
    1,256
    Citim Postuar mė parė nga green
    Nganjehere sa me shume te dish aq me keq eshte.
    Nuk do ta lexoja.

shume e vertete --- aq me teper qe gjerat qe shkruhen ne ditar pasqyrojne ndjenja te atyre momenteve, rrjedhimisht, kohe te bukura -- ashtu si dhe fotot e asaj kohe, BUT, get over it--

Po te jesh e sigurte ne marredhenien qe ke, nuk e vret mendjen shume; nuk ka te beje shume fakti qe ku i mban ai /ajo "sekretet" apo t"te shkuaren"se sa sa e mire/hapur eshte marredhenia juaj: ne retrospektive dhe ti cfare s'ke bere kur s'ishe me te (fjala qe bie) dhe ti ke nje te shkuar

Per temen, e para e punes, meshkujt s'para bajne ditar, po nese do te ishte fjale per foto apo dosje elektronike me te shkuaren, PO do ti kisha pare dhe ne momentin e duhur do ti thosha qe i kam pare --
    TBD

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-03-2005
    Postime
    2
    patjeter ,pse mos ta lexoja se ne fund te fundit ku ju besohet ketyre

i/e regjistruar Maska e babe duda
    Anėtarėsuar
    22-10-2005
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    17
    sigurisht pooooo. ne qoftese gjeja informacion te mire, do ti beja nje dhurate ta kenaqja njeriun e zemres. nese jo do ta kisha marre shume keq dhe do kisha probleme. pastaj nje njeri qe te do sduhet te fshehi gje apo jo. te me lexonin ditarin tim? po te kisha nje do isham gay .

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arsimi privat ne Shqiperi.
    Nga AIPR nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-02-2012, 21:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •