shkruani arsyen pse.?
shkruani arsyen pse.?
NUK E THEM KETE GJE!Prandaj dhe nuk e di pse. Ndoshta sepse personat qe e thone, shohin ke ndjenjat gjithcka dhe aty gjejne "realizimin" e vetvetes ... se di jo.... ja te shohim pasfolesat njehere se mos na sjellin pakez drite ne tunel
a ka njeri cakmak ose elektrik dore per ndricim mo?![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nuk eshte gjithcka por eshte nje pjes e jetes me te rendesishme jetojme qe te dashurohemi edhe te na dashurojne kete mendoj une por eshte nje dicka me e madhe e zemres tone.Disa mendojne se pa dashuri nuk ka jete edhe me personit qe e do ose e ke ne mendje qe ai njeri vlen per ty.
per mua dashuria sesht gjithcka se smund te jetosh vetem me dashuri esht dicka qe duhet pastaj ne bot ka lloj lloj dashurish ku ta dim ne se kush esht ajo e verteta sepse secili nga ne ka nje menyr te dashuruari
pse thone??? se nuk kane provu gjo tjeter... !
Dashuria Existon per te plotesuar "gjithckane" them une...!
PeaCe...!
LlaCiPaCi
Sa pergjegjeje e zgjuar,dhe me shume domethenjePostuar mė parė nga LlaCiPaCi
![]()
ky e paska thene lezecem....dmth dhe una kete mendim kishaPostuar mė parė nga LlaCiPaCi
![]()
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Po kot mo vlla se kush ka qene ai gamor qe e ka thene fjale. Dashuria nuk eshte gjithcka ne jete, Per mua ne jet eshte te shijoj jeten time qysh dua une vet
(Leke Drog Rrock &Rroll)
E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh
Gjitckaja ne jet eshte leku !!!!... Pa dashurit nuk shtrejon, iken njera e vjen tjetra![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Ja nje njeri mendPostuar mė parė nga AIRON^BOY
Lale si realitet nuk e ke keq ashtu eshte por ja qe romantiket mendojne ndryshe!?
Dito.
Krijoni Kontakt