Close
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 94
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ditari i gjimnazit ndodhet tek dhoma ime ne shqiperi.Poshte dyshekut i mbledhur e qepur qe ska dreq ta hapi.Nji dite kishte qene plaka duke rregullu dhome e gjen e me merr ne tel kam gjet nje gja si tip libri poshta jastikut...cfare asht? Une me te madhe...mos e luj leje aty ...lol..

Kam ca gjera por nuk do te ia refuzoja te dashures time kurre qe ta lexonte.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    ku mbeten ore ata qe thojshin si lexojna ditarin, hahahhahahaha me mujt me fshi qka kan shkru veq sa per me u kallxu gjentila, e me ja nis prej fillimi se me doket i kan ra pishmanit.

i/e regjistruar Maska e Poeti
    Anėtarėsuar
    18-03-2003
    Vendndodhja
    Ferizaj-Kosovė
    Postime
    4,216
    Ereza,

Une edhe me tutje insistoj ne qendrimin tim: Nuk do ta lexoja kurre!!
    MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA

Une Ti Dhe Zoti Maska e EDUARDI
    Anėtarėsuar
    06-09-2003
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    1,946
    Te Lexoja ditarin e dikujt?

Me duket dicka jo e drejte
    perderi sa personi qe ka nje ditar e ka per vete sepse ne ate ditar ai ose ajo ruan sekretet e zemres ,por dhe ne qofte se do arrija ta lexoja e di qe do gjeja dicka qe do me shqetesonte,dhe per kte arsye do preferoja qe ti shmangesha leximit te ditarit.

Eduardi..
    Takohemi Ditėn e Gjykimit

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e Cuditshme me disa nga ju ... qe sdo e lexonit ditarin e te dashurit/fejuarit/s/ gruas/burrit .
    E pse ne nje cift do mbaka njeri ditar ?
    Sikur kemi thene kur dashuron dike me gjithe shpirt , ska sekrete .. ?

Disa nga ju ketu thone nuk dua ta lexoj , se i shmangem idese se mos lexoj ndonje gje te papelqyer .. psh like what .. qe partneri juaj ka sekrete , ka ndonje opinion/mendim qe sua ka thene .. nuk ju do aq shume sa ju ka thene , ka ndonje dashnore ???

Lerini furcet po kushdo qe te jete , nese e ke para sysh do e lexoj qe cke me te , ska sekrete hic .
    Aty duket privacy e tjatrit ? lololol
    Nejse ndoshta keta qe mbajne ditare dhe sdo ja lexonin partnerin sic duket jane ne hapat e para te mbajtjes se ditarit , dhe coc i duket sikur po i shprehin ndjenjat e tyre nje cope blloku ,,,, do mesojne kur te jesh cift , 2 je si nje i pandare .. cdo gje thuhet ne lidhje me ndjenjat .. ahh po nuk tregohet se kush te beri komplimenta kur ishe ne pune .. ate jooo lol ( ate tregoja fletave te bardha )
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Pink ke fol drejt

He mir mir keto lexojne temat e PDG jo ma ditarin e partnerit....lol
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    e Cuditshme me disa nga ju ... qe sdo e lexonit ditarin e te dashurit/fejuarit/s/ gruas/burrit .
    E pse ne nje cift do mbaka njeri ditar ?
    Sikur kemi thene kur dashuron dike me gjithe shpirt , ska sekrete .. ?

Disa nga ju ketu thone nuk dua ta lexoj , se i shmangem idese se mos lexoj ndonje gje te papelqyer .. psh like what .. qe partneri juaj ka sekrete , ka ndonje opinion/mendim qe sua ka thene .. nuk ju do aq shume sa ju ka thene , ka ndonje dashnore ???

Lerini furcet po kushdo qe te jete , nese e ke para sysh do e lexoj qe cke me te , ska sekrete hic .
    Aty duket privacy e tjatrit ? lololol
    Nejse ndoshta keta qe mbajne ditare dhe sdo ja lexonin partnerin sic duket jane ne hapat e para te mbajtjes se ditarit , dhe coc i duket sikur po i shprehin ndj enjat e tyre nje cope blloku ,,,, do mesojne kur te jesh cift , 2 je si nje i pandare .. cdo gje thuhet ne lidhje me ndjenjat .. ahh po nuk tregohet se kush te beri komplimenta kur ishe ne pune .. ate jooo lol ( ate tregoja fletave te bardha )
    Pink tema devijoi ca se ne fakt ishte a do ta lexonit nese e gjeni dhe ai sjua ka lexuar vete, ose s'ju ka folur per dicka te tille fare..dmth ske lejee jo a eshte e drejte te mbajme ditar, sekrete etjetj..
    Nese diskutojm duhet apo jo ta ndajm cdo gje me te dashurin,partnerin burrin a ca eshte un vazhdoj te them jo..(sms ne tel,mailet,letrat etj)Sa per ditarin nuk edi..edhe mund tja lexoja nese do kisha nje te tille.Po sdo doja kurrsesi qe ai ta merrte e lexonte, sidomos nese ne tebehet fjale per kohra qe si kam jetuar me te...

Edhe se fundi edhe nese do ta benit, thoni qe do ta benit nga kurioziteti, mungesa e besimit a ku ta di un cfare..por jo se kjo ju duket e drejte..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Ajo qe sme duket e drejte te ma bejne une sja bej asnjeriu.
    Une te le cel ne tavoline dhe kur te kthehem te gjej te dashuren duke me lexuar mesazhet nuk e di cfar do beja po do me hipnin xhindet.
    Une e them me siguri qe sdo e lexoja.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga shitesi
    Ajo qe sme duket e drejte te ma bejne une sja bej asnjeriu.
    ...
    Fare e thjeshte dhe shume e drejte dhe e moralshme. Pike!

Pergjigjet specifike pastaj varjojne shume, pasi njerzit po dhe lloji i lidhjes qe kane po ashtu variojne... p.sh. nese neri partner tradheton apo mashtron tjetrin, natyrisht i tradhetuari ka shume me shume arsye te lexoje 'ditare' , etj. etj...

Me habitin ama disa mendime dogmatike dhe totalitariste qe disa nga ju jepni, se m.q.n. eshte keshtu apo ashtu me juve, duhet te jete me te gjithe...

P.S. Mardheniet natyralisht te lumtura jane ato ne te cilen partneret nuk duhet te argumentojne me ore te tera per rregulla te tilla, por ato ne te cilen keto lloj gjera rrjedhin natyrshem ne drejtimin e tyre...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga diikush : 19-09-2005 mė 19:11

PimpetT (paj ) ;) Maska e __SwEeT_GirL__
    Anėtarėsuar
    18-09-2005
    Vendndodhja
    somewherE
    Postime
    576
    Nese do e gjeja?????.........

Ta dija se kishte ditar una sdo lija vend pa pa e kasafort pa thu vetem me e gjet.

Jo se me intereson shume po ia kuriozitete ste len rehat...
    Tani mire nuk eshte, te gjithe e dime teorikisht po praktikisht asnje se zbaton.

Sma do mendja te kete njeri qe te kete ditarin e gf/bf perpara syve ene mos ta hapi

Prandaj njerez fshihni ditaret mire mos u rrej mendja se e kom gf/bf me kulture ene sdo e hapi
    * I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *

CrosiN Da Dead LiNe...Y

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arsimi privat ne Shqiperi.
    Nga AIPR nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-02-2012, 21:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •