Close
Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 94
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    kjo eshte nje pyetje qe nuk te tundon asgje me shume se hipokrizine!
    Do te isha hipokrite po te thoja se nuk do ia lexoja!(do isha gati te merrja dhome ne hotel e te flija me ditarin e tij.)
    Dikush me lart thote (jane gjera personale).Nese partneri im, eshte jo vetem partner ne krevat pra eshte i dashuri im, ne nuk kemi me gjera personale, cdo gje personale eshte e perbashket. Keshtu qe partneri im (ose une) nese mbajme ditare ( etj) sekrete.... do te thote se jemi bashkuar pa u dashur akoma. Ti vij turp jo atij partneri qe e lexon ditarin qe e gjen rastesisht, por atij qe vazhdon ta mbaje fshehur.
    .....
    sa mire qe i dashuri im ma ka dhene ditarin ta lexoj qe ne fillim , dhe kur perton ai te shkruaj ditarin e tij e kam porosi tia shkruaj une.
    C'ia kepus kot, ne kemi kohe qe kemi te njejtin ditar!!!!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

forever hers Maska e Eagle
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    ditaret personale jane gjeja me idjote qe kane shpike njerezit...hajt dakort me ditaret e qeverise, ku mbahet shenim poltika, historia, ekonomia, po personale?..ca dmth kjo,,,te shkruash gjerat e fshehta mbi te bardhe, e pastaj ta mbash poshte jastekut, ne nje shtepi te vogel ku hyjne nja 5 a 6 vete mesatarja kjo, dhe ku se kane idene akoma ca dmth privacy dhe kur ta merr njeri e ta lexon te thuash: sa njerez teposhter ka kjo bote,,,stupid things...le qe kush shkruan 100% te vertetat neper ditare, vetem lot e qurre tarrallakesh gjen neper ato...historira bajate qe serviren si the best stories ever...
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Me kte shkrimin lart bashkohem deri diku..po ka dicka qe quhet nostalgji,dhe ato pak rreshta te shkruar ndoshta dhe ashtu duke u qurravitur te fashitin ndonjeher shume mall..
    Sa per privacy...une kam jo vetem ditare ose shenime te shkruara po dhe shume letra,foto,blloqe me figura e sdi cfare, ne nje komodine timen, dhe vec motres se vogel qe eshte 11-12 vjece( kish rremuar nja dy here)askush nuk mi prek ato gjera pa i nxjerre une prej aty...Besoj se keshtu eshte dhe per shumicen..

Kurse macja po me habit..se mendova se me moshe ajo deshira per te pasur ca gjera vetem tuat shtohet..Partner s'nenkupton detyrimisht bashkshort dhe per mua pavarsisht se c'po ndaj per nje periudhe kohe me dike ka dhe do te kete ca gjera qe jane vetem te mijat.
    S'me duket fare e arsyeshme qe ai te shfletoje fletet e ditarit pa e ditur une,jo se do i fsheh te kaluaren time, po ne nje ditar ka me teper interpretime sesa veprime.. e jo gjithmone mendojm e gjykojm njelloj.Ose te me lexoj letra nga shoqet, maile etjetj..Kjo me duket e tepert..
    Megjithate mendje mendje kjo pune..Varet sa do qe te jesh e varur dhe do te ndash cdo gje me ate qe ke ne krah. Une jam e dashuruar me lirine,,,zor do ndryshoj:-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga marsela : 18-09-2005 mė 06:28
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

Citim Postuar mė parė nga Blurose
    Nese e gjeni a do ta lexonit ditarin privat te partnerit tuaj ?

--------------------------------------------------------------------------------

Cdo njeri ka nje menyre te veten per te mbajtur sekretet e tij ,
    Ditari ndonjehere te behet miku me i mire dhe me i besuar per te shprehur ate cka ti do ta tregosh nga vetja jote .
    Ndodh qe partneri yt e ka nje te tille dhe ju e gjeni.
    Cdo te beni ?!
    A do i rezistonit deshires per te ditur se cfare fshihet ne te apo do respektonit partnerin tuaj duke mos nderhyre ne privatesine e tij ?

--------------------------------------------------------------------------------
    Citim Postuar mė parė nga Macia Blu
    Do te isha hipokrite po te thoja se nuk do ia lexoja!(do isha gati te merrja dhome ne hotel e te flija me ditarin e tij.)
    Dikush me lart thote (jane gjera personale).Nese partneri im, eshte jo vetem partner ne krevat pra eshte i dashuri im, ne nuk kemi me gjera personale, cdo gje personale eshte e perbashket. Keshtu qe partneri im (ose une) nese mbajme ditare ( etj) sekrete.... do te thote se jemi bashkuar pa u dashur akoma. Ti vij turp jo atij partneri qe e lexon ditarin qe e gjen rastesisht, por atij qe vazhdon ta mbaje fshehur.
    .....
    sa mire qe i dashuri im ma ka dhene ditarin ta lexoj qe ne fillim , dhe kur perton ai te shkruaj ditarin e tij e kam porosi tia shkruaj une.
    C'ia kepus kot, ne kemi kohe qe kemi te njejtin ditar!!!!
    Me bukur se kaq nuk behet. Pergjigje e sinqerte dhe e vertete.

Patjeter qe do e lexoja. Ose me mire, do e lexoja me kenaqesi!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Manulaki : 18-09-2005 mė 08:39
    Te shpėtohesh do tė thotė tė transformohesh prej Perendise, tė ribėhesh ashtu siē Ai donte qė ne tė ishim qė nga fillimi!

gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Per mendimin tim s'ka sesi te duash nje njeri dhe te kesh mendime , ide , apo gjera qe s'mund t'ia tregosh..Individualiteti nuk mbahet ne nje lidhje duke pasur mendime per vete, po duke pasur secili mendimet e veta te pavarura nga tjetri...ndaj une dhe ditarin tim do ja lexoja me kenaqesi, ashtu si dhe do me lexonte te vetin me kenaqesi..
    nese do gjeja ditarin do e vija te ma lexonte vete

gjithmone e me larg
    Anėtarėsuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    Tundim i madh, shume i madh. ndoshta mund ta mposhtja heren e pare,..edhe te dyten...s'di deri per sa kohe do te mund ta mposhtja, ishalla nuk e le verdalle per shume here
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Citim Postuar mė parė nga Blurose
    Cdo njeri ka nje menyre te veten per te mbajtur sekretet e tij ,
    Ditari ndonjehere te behet miku me i mire dhe me i besuar per te shprehur ate cka ti do ta tregosh nga vetja jote .
    Ndodh qe partneri yt e ka nje te tille dhe ju e gjeni.
    Cdo te beni ?!
    A do i rezistonit deshires per te ditur se cfare fshihet ne te apo do respektonit partnerin tuaj duke mos nderhyre ne privatesine e tij ?

Te drejten???????????
    Se di si do veproja per momentin po jam e mendimit qe dhe pse do e dija qe do ishte gabim do e lexoja!!!!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    12
    Ne fakt vete nuk do ta lexoja por do ti kerkoja te ma jepte ta lexoja. Nje ditar eshte

vendi me i mire per te njohur partnerin.Por patjeter qe do te me tundonte ideja per

ta lexuar.Me shume do te varej nga sesa misterioze do te ishte ajo ne marrdhenien tone.

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Citim Postuar mė parė nga macia_blu
    Macja, fare thjesht mund ti thuash....ka mundesi ta lexoj ditarin tend?

Per veten time mendoj se duhet te egzistoje nje fare respekti personal dhe pse jeni burre/grua, i dashur/e dashur. Prape duhet te egzistojne ato fjalet magjike te lutem, faleminderit, ka mundesi etj. etj. Prape duhet t'i lejosh nje private space sepse ca here na merzitet vetvetja, jo me ato qe na rrethojne.

Thjesht per kortezi duhet ta pyesesh....jo se po te fsheh dicka...sepse po nuk patet BESIM tek njeri tjetri, kot qendroni bashke!!

Me pelqen mendimi i poetit...dhe une te isha ne 1 relate, nuk do ja kerkoja passin e emaileve tim shoqi. Nese ma jep vete, ok! Nese jo, s'do insistoja me gjate.
    If I Only Could....

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anėtarėsuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Une do ta botoja ditarin sekret te partneres dhe nuk do ia thosha....
    Do te lija qe nje dite ta zbulonte vete....

Faqja 3 prej 10 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arsimi privat ne Shqiperi.
    Nga AIPR nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-02-2012, 21:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •