Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 94
    Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Zakonisht kur mban gjera perbrenda qe s'ja thu dot partnerit o jane shume po shume personale qe sdo ti ndash me askend, ose eshte ndonje gje qe ja mshef me dashje sepse e di se do bej dem ne maredhenien si cift.
    Dhe te kesh dicka ne vete asnjehere ska kene e demshme per mendimin tim,
    une i kam inat shume personalisht femrat qe shprallojne familjen, shoqet apo
    dike te afert te partneri. Nqs mu nje shoqe me beson dicka...dhe ska lidhje me burrin tim pse duhet t'ja them. Ashtu sic une si kerkoj te di gjerat personale te shokve te tij. Nejse se po kaloj ne nje teme tjeter.....perfundimisht njeriu duhet
    te kete privacy.

Poet pershendetje, si gjithmone postet tuaja jane te plota....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    po ...e di qe duhet te marr leje (and all that crap) po sinqerisht, do ta lexoja nga kurjoziteti i madh qe do kem ne ate moment :-)...ai eshte i lejueshem te lexoj timin po te doje...ditarin se perdor per te shprehur ndjenjat sekrete lol, vec si nje shkrim te me rikujtoj gjerat qe kan ndodhur me perpara :P

Citim Postuar mė parė nga Tilonce
    oj te lexume..me i frym..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 17-09-2005 mė 13:42
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Mua ma ka dhene vete ditarin e vet, ku ka shkruajtur para se te njiheshim (gjimnazi). lol
    Ishte gje shume e bukur te shfletoja faqet ku kishte shkruajtur. Aty kishte vizatime te nje shokut te vet qe kishte shume talent, ose shkrime nga shoqeria, ose memorje te te dashurave qe kishte dikur U kenaqa! I loved it. Kam nder mend ta ruaj deri sa te vdes Ditaret, ne fund te fundit, jane portrete personale qe shkruajtesit i kane bere vetes ne ate kohe, si fotografi qe kane ngrire kohen pergjithnje.

Desh harrova. Ditari ka dhe vlera historike, sado personale dhe te pakuptimta "in the bigger picture." Tek ditari gjeta psh emra te ndo nje futbollisti, cfare kartolinash dergonin atehere, suvenire te asaj kohe, memorje, nostalgji, periudha e kohes, mendimet e njerezve, etj.. Keshtu qe mos u beni kaq cinike per sa i perket vleres se ditarit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 17-09-2005 mė 14:00
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Sweetness Maska e PrInCeSsErS
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Blurose
    Cdo te beni ?!
    A do i rezistonit deshires per te ditur se cfare fshihet ne te apo do respektonit partnerin tuaj duke mos nderhyre ne privatesine e tij ?

Do e lexoja? ha ha ha ... mua nuk do me zinte gjumi deri sa ta mbaroja ... ti thua do e lexoje! Eshte gabim ... shume gabim biles ... sepse mua me kane lexuar ditarin nje here edhe e di se cfare gabimi eshte ... por prape - do e lexoja!
    Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.

Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga Poeti
    Tė gjithė ne jemi kurioz dhe duam tė dijmė pėr tjetrin dhe jo vetėm pėr partnerin, por… leximi i ditarit personal tė partnerit ėshėt ndezje e panevojshme e sherrit. Unė pėr vehten time jam i prirur tė kem besim nė partneren time, prandaj as dua ta dijė fjalėkalimin e adresės elektronike, as ditarin personal tė saj. Pra defintivisht JO (besoj se partnerja ime do tė mbante ditar qė tė shprehte atė qė nuk ia thotė askujt, pra as mua, prandaj le tė mbetet qėshtje e sajė private, duke shpresuar se nuk do tė mė zhgėnjejė kurrė)!?
    Shpresoj qe i dashuri im te jete si ty!
    Me pelqen mendimi yt - shume!

Never pretend to a love which you do not actually feel, for love is not ours to command.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-05-2005
    Postime
    288
    Isha mundu me e bind veten qe sben e qe eshte diqka sekrete e personale,por doren ne zemer nuk isha duru se paku nja 5-6 faqe te datave ku kam dyshu ndonjiher pa ja lexu kurr,pra une skisha pas faj po durt e syt kishin punu vet

vlonjate moj ti Maska e bija_e_detit
    Anėtarėsuar
    26-03-2005
    Vendndodhja
    ne zemren tende pa te cilen sjetoj dot
    Postime
    365
    do ta lexoja thuaj??? do ta perpija gerem per gerem edhe te bente vaki t kishte shkruar ndonje gje te ndaluar aty brenda se e varja tek dushi pastaj
    ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete

Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Citim Postuar mė parė nga bija_e_detit
    do ta lexoja thuaj??? do ta perpija gerem per gerem edhe te bente vaki t kishte shkruar ndonje gje te ndaluar aty brenda se e varja tek dushi pastaj

ha ha ha
    Ca dushi moj?
    Ku e mbante dot dushi ate ... te binte ai e te shpetonte e te varte ty pastaj ... gjej nje vend me te sigurte!

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga TiLoNcE
    oj te lexume..me i frym..
    ndersa po tma kish bo mu..vallaj keq e kish punen

Boni si them un,po jo si boj un

kshu kshu

una-syni-vet
    ene un me bejbin tim jom 100%

ps. tkujtohet ajo koh kur ishim binjake :P

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    do behesha kurioz shum po se di ne do he hapja po ta kem para se nuk e di ca fshihet aty edhe po eshte gje e keqe sd o desha te zihesha dhe te prisha jeten
    Partizoni

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Arsimi privat ne Shqiperi.
    Nga AIPR nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 18-02-2012, 21:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •