Close
Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 137
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    hey MEDEA pershendetje. shume shume te bukura poezite akoma nuk ngopem dot duke lexuar poezite e tua. te pershendes kudo qe te jesh. po te dergoj nje te shkurter per te te pershendetur.

PERSERI PA TITULL

Ne kete bote njerezit jane te cmendur
    Ne ajer zogjte fluturojne te trembur
    Ne kete toke jeta eshte idiote
    Neper zemrat tona dashuria eshte me nje pikepyetje.

bye kalofsh mire
    Fjalet jane si bletet kane edhe mjaltin edhe thumbin

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    sweetie je shume sweet.... te falenderoj shume!!!!!
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    ē’TE THEMI ME SHUME

Them: je qiell
    I mbushur me trendafila resh
    Thua: je toke
    E pluguar dhe mbjelle netčve
    Them: je det
    Me kaltri e dallge shprese
    Thua: je peme
    Me fruta te shendetshme dielli

...

them,thua :
    perralle e pergjumur u zgjua

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    MEDEA je e paaritshme ne menyren tende te te shkruarit. te pershendes shume kudo qe te ndodhesh.

NUK ARRITA DOT TEK TI…

Kam nje mall te zjarrte per ty dhe cdo nate me ze gjumi me keto mendime dhe tek eci ne rruge gjithmone mendoj per ty.Dhe ja krejt papritur ti me del perpara me shfaqesh shume papritur ,valle je ti apo vetem vegimet e imagjinates time?Por jo fytyra jote dhe trupi yt jane tani perpara meje ne keto momente.Marr rrugen per tek ti ….. Vrapova.Cfare po ndodh valle? Nuk e kuptoj dot. Nje dore e forte nuk me le te vij tek ti. Nje force e padukshme nuk me le te vij tek ti, me shtrngon fort ne kraharor dhe me mban ne vend. Dhe ndersa ti largohesh edhe me shume dhe une zgjas duart mia, leviz me te gjitha forcat, perpelitem, por nuk vij dot tek ti. Dhe ti zgjat duart e tua te me prekesh por jo nuk mundesh je shume larg. Dikush ka nje force dhe duar gjigande, na shtyn te dyve dhe ne largohemi edhe me teper. Nuk di por me duket shume e cuditshme.PSE VALLE NUK PO VIJ DOT TEK TI???? Dhe fare papritur shtrengoj syte e mi qe te mos dalin dy lote dhe qe mos I shohesh ti. Dhe sapo i hap syte pas atij shtrengimi, lotet me dalin,por ti nuk i sheh dot, je shume larg, nata ka mbuluar ne krahet e saj gjigand gjithcka. Vetem shiu degjohet ne keto momenete qe troket mbi xhama per te thyer qetesine e kesaj nate qe te shtie friken. Tani shiu ngjan me lotet e mi qe rrjedhin pa pushim. Shiu ne keto momente me ben shoqeri bashke me ngasherimat e shpirtit tim. Qielli qante bashke me mua. As enderrat nuk e shuan kete mall te zjarrte per ty. UNE NUK ARRITA DOT TEK TI……………

Jam anetarja e regjistruar me emrin sweetie me pare me falni per kete ndryshim te emrit flm.

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    shume e bukur por e trishte....me ngjan pak me nje perjetim timin te para pak ditesh...po degjoj edhe nje muzike melankolike.....e per nje cast me bere te me qaje zemra...dhe syri!
    sweetie....je shume e mire!

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    PIS

Balte e pluhur rruga
    Mbeshtjelle me fasho ngjyre hi
    Makinat zhgčrrehen te plakura
    Si te braktisurit pa njeri
    Ne fillim te rruges une
    Ne fund te saj ti
    Ne mes balte e pluhur
    Balte_pluhur_hi

Jam e lodhur, pershperita, s’vi
    E di, me the, e di...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    shume me fal Medea por edhe une e kam kaluar nje moment te tille. nuk qe aspak qellimi im te te prekja eshte thjesht nje perjetim qe me ka ndodhur dhe une e ktheva ne disa rreshta asgje me teper. perseri me fal nese te preka ne shpirt.

PA TITLULL 2

Krejt papritur degjova emrin tend. Ne nje bisede e siper dikush te kujtoj. Mendova ne fillim se mos ndoshta te ngatrronin me dike tjeter qe mban emrin tend, por jo. Mes flladit te nates dikush te kujtoj. U struka ne veten time dhe u ula ne parvazin e dritares. Hena qe e paster por une nuk e shihja dot qarte sepse lotet nuk me linin. Ndjeva mall ne ato momente. Dhe vetem kur mendova se na ndan nje Oqean i tere ndjeva dhimbje. Nuk di se si u hap ajo bisede ate nate. Nuk di c’u tha. Sepse une sapo degjova emrin tend u drodha nuk mund te rrija pa reaguar. Qe shume e veshtire per mua. Dicka me therri brenda vetes. Nje dridhme e cuditshme nuk me la te rrija me aty. Dhe ika nga ajo dhome e zhurmshme, shkova ne ate parvaz te qete per t’u strukur ne folene e shpirtit tim. Nuk dija ta largoja dhimbjen ate moment ishte me e forte se une. Mendoja rruget qe me conin drejt adreses tende. Me miliona enderra ne shpirt une u afrova tek ti. Nje pjese e loteve me ishin thare ne faqe dhe te tjere me kullonin nga syte. Nga keto mendime me zgjoi trokitja e deres. Dikush ne dhomen matane me kerkonte. U detyrova te hedh dicka kraheve sepse Hena qe me kishte soditur per nje kohe te gjate me kishte bere akull dhe une nuk e kisha ndjere aspak kete gje. U largova prej atij parvazi duke braktisur aty lotet, mallin, dhimbjen e shpirtit dhe enderrimet pa fund….

bye Medea kalofsh mire.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    58

Heeej!

Ketu eshte faqja e letersise dhe jo e perjetimeve.Sa shume perjetime!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2002
    Postime
    223
    pershendetje Zana Vizitorit

ato perjetimet i kemi hedh ne rreshta ne kesaj besoj se i thone me shkrujt me ndjenje. nuk e di nese ti ke shkrujt no i gje po me sa di une cdo gje e shkruajtur eshte e bazuar ne nje gje te perjetuar. shnet.

Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    mire e the sweetie....! zana po spati perjetim poezia eshte e kote............jepi me ndonje "kritike" tjeter vajze, se kjo ishte bosh......duhet fantazi edhe per te kritikuar!

sweetie.....thnx a lot.....edhe kjo e dyta me pelqeu....! sa per ate te paren te falenderoj qe arrite te me prekesh...se ne kete ambient te ngurte ne te cilin jetojme...na jane thare edhe lotet...apo ndoshta jemi ne qe sduam t'i derdhim ehhhhh

Faqja 9 prej 14 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dezinformatat,genjeshtrat Treten Por Nuk Treten Nė Eshtra ...
    Nga Bahtir Hamza nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-04-2007, 09:02
  2. Ajvaz Voka, njė malėsor me zemėr tė ndezur pėr Atdheun
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 22-05-2005, 04:17
  3. Baruti i ndezur
    Nga Cobra1 nė forumin Tema shoqėrore
    Postimi i Fundit: 10-05-2005, 00:33
  4. Zbulohen Eshtra Emigrantesh
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 10-05-2004, 06:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •