"C`te korresh do mbjellesh" thot nje fjal e urte popullore.
Pse jo!!
Mund te jete dhe me e mire shoqeria virtuale se sa ajo reale,megjithate varet se me cilin/cilen ke te besh.
Sigurisht qe ka zhgenjime & shume te papritura..
"C`te korresh do mbjellesh" thot nje fjal e urte popullore.
Pse jo!!
Mund te jete dhe me e mire shoqeria virtuale se sa ajo reale,megjithate varet se me cilin/cilen ke te besh.
Sigurisht qe ka zhgenjime & shume te papritura..
Feel the pump √
Tema shume e vecante me vjen keq qe eshte lene pas dore ...
Personalisht nuk kam besuar ndonjehere tek shoqeria virtuale pasi e kam menduar gjithmone si thjesht nje monitor,nje tastjere dhe nje modem qe sot punojne e neser jo... keshtu qe i bie te harroja keta njeres dhe te me harronin gjithashtu
Kurre mos thuaj kurre .... kjo vlen per mua pasi kam ndryshuar disi mendim. Ne virtualitet nuk mund ti besohet cdo njeriu,por nqs ben zgjedhjen e duhur ka shume miq qe ja vlen vertete qe ti kesh prane dhe ne realitet.
Respekte per ta !![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ClaY_MorE : 21-01-2008 mė 16:20
Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.
Kam shok e shoqe nga Interneti ... kam disa me kan flasi lire e tjera me kan jem pak me e "mbyllme". ishte nje kohe kur shkrujsha shpesh me ta por tash ka ndryshuar sepse kam ndryshuar e qka po di une ...
Nuk i dua me shume se shoket e mij ne jeten reale por disa i vleresoj shume , dhe shume me mungojn ...
Mire e pate Perla ...
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
e bukur kjo te preferosh shoqerin virtuale apo ate reale ..................Ne thelb te kesaj pyetje ka shume konflikte idesh edhe te them te drejten pa mohuar as te voglin detaj nuk vihem kunder asnjeres prej tyre por do desha me entuziazmin tim te shprehja favorizimin qe kam per ate REALEN.
Ne fakt, kam njohur miqesi shume te mira ne virtualitet, po aq te rendesishme sa ata ne realitet. Ne fakt, me ata te virtualitetit je me i lirshem, flet tamam si mik.
Jooooooooooooooooooooooo Nese di te blesh mire dhe jo te shesesh .) hem
Duhet te dish se me ke ke te besh dhe te futesh ne mendjen e personit qe mendon se mund ta besh shok virtual .
I mis u Alba nese me mban mend
AuGuSt
skerdigodo@hotmail.com
[Perla] jam shume dakort me ty hon. Patjeter qe duhet te tregohesh shume e kujdesshme se me ke po flet sidomos kur je nje vajze dhe e di sepse shume nga ne e kemi vuajtur ne kurriz ate. Ne te njejten kohe mendoj se mund te gjesh njerez shume me nivel edhe ne virtualitet. Sidomos per ne qe jemi larg vendit tone, duam qe gjithmone te kemi lidhje me bashkemoshataret tane anembane botes dhe vertet mund te gjesh njerez qe ja vlen t'i takosh.
Kam shoqeri si ne realitet ashtu dhe ne virtualitet dhe mendoj se te dyja keto kane te vecantat e tyre. Ne virtualitet mund te hapesh me lirshem me dike, por e vetmja gje eshte qe duhet ta dish kujt po i hapesh.
Kur te shkoj tani ne Shqiperi mbas pothuaj 9 vjetesh, dua qe te takoj shume nga shoqeria ime e femijerise por po ashtu shpresoj te takoj dhe disa nga shoqeria ime qe kam njohur ne virtualitet dhe per te cilet kam respekt te vecante duke filluar me [Perla] qe e kam shume xhan dhe vertet e konsideroj shoqe edhe pse nuk kemi shume kohe qe njihemi.
Respekte,
DeAdA
Krijoni Kontakt