Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Doktoreshe Maska e Grindavecja-nr1
    Anėtarėsuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    jetoj ne Kine punoj ne Irak kohen e lire e kaloj ne Alaske
    Postime
    94
    ne fakt po bej specializimin per mjekesi jo per filozofi megjithate un thjesht dhashe mendimin tim mund edhe te jete gabim. Un kshu mendoj.
    Im not just Perfect, Im Albanian too!!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Shoqeria virtuale do shume shume kohe te krijohet pasi largesia ben te veten dhe nuk mund ta njohesh personin aq shpejt sa ne realitet,por eshte nje gje e mire dhe une kam krijuar goxha shoqeri ne virtualitet

Doktoreshe Maska e Grindavecja-nr1
    Anėtarėsuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    jetoj ne Kine punoj ne Irak kohen e lire e kaloj ne Alaske
    Postime
    94
    kush nuk te bo shok ty mer amon, cuna si ty gjenden rralle
    Im not just Perfect, Im Albanian too!!

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    LoL flm fiximo,me skuqe tashi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    shoqeria virtuale me pelqen pasi eshte shume e bukur
    e embel
    dhe shume e ndjeshme

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Shoqeria virtuale mendoj se mund te thuash dicka me shume se tek nje shoqeri reale sepse personin nuk e nje nga afer edhe ke mundesine te thuash nje sekret me shume.Kam bere shoqeri sepse me pelqen te them mendimet e mija me nje person.

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN
    Shoqeria virtuale mendoj se mund te thuash dicka me shume se tek nje shoqeri reale sepse personin nuk e nje nga afer edhe ke mundesine te thuash nje sekret me shume.Kam bere shoqeri sepse me pelqen te them mendimet e mija me nje person.
    Ty ta kam thene dhe ne sy le te jesh cte duash per te tjeret ti per mua je nje person shum i mire nje person fantastik qe gjithmone gjithmone do kem rrespekt per ty sepse e di qe sjam i pari nga kto te virtuali qe ke takuar por di qe jam i pari qe me ke dhene ti rresepkt mua shume te fuqishem kshu qe mos e harro kurr une per ty nuk kam me rrespekt virtual pasi ste konsideroj mo shoqeri virtuale ty por shoqeri live shoqeri tamam ne jete. Per ty lal kam pas kam dhe do kem gjithmone rrespekt pasi je nje person shum i mire dhe e kuptushem.
    Te pershendes lali

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Bledari ti je me i mire nga une e di shume mire qe je nga te paret qe te kam njohur ketu edhe me konsideruar si shoqe qe ne fillim.Nuk dua te me besh qejfin me fjale te tilla sepse e di shume mire qe nuk i kam qejf te me bejne qejfin.Te falenderoj qe me shkruajte kete shkrime.Do te doja edhe te pershendesja edhe Zemrushen edhe Rapsoul se i kam piken e dobet ketu.

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anėtarėsuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar mė parė nga ALBA
    E hapa kete teme per te diskutuar per shoqerite virtuale .

Kam gati 5 vite qe e kaloj kohen ne net dhe kam krijuar pak a shume nje shoqeri virtuale , sigurisht te nivelit tim ose mund te them jam munduar ti zgjedh me te mire se vetja , qe ja vlen te kaloj kohen e lire . Kam dhe shoqeri 5 vjecare te cilen se ndrroj kurre me shoqerin reale . Por nuk mendoj se cdo shoqeri eshte prefekt . Shoqeria ka dhe diskutime debate , mendime te ndryshme , ku idet e kunderta kalojn ne mosmarrveshje me njeri tjetrin dhe ndodh qe shoqeria prishet .
    Kam pas dhe une raste te tilla , qe jemi detyruar te prishim shoqerin , por me mirkuptim .

Mendoj se tani eshte bere e modes qe shume njerez te rinj apo te vjeter lidhin nje shoqeri virtuale sidomos emigracioni , ku ju mungon shoqeria Shqiptare , pasi jane te shperndare ane e mban botes . Ndrojn e-maile nderojn foto kalojn kohen me humor , luajn online , diskutojn mbi probleme shoqerore ose familjere etj , ose ka dhe qe mendojn te njihen ne real . Nuk e kam fjalen per dashurite virtuale por vetem per shoqeri .
    Ju ka ndodhur ju qe te vlersoni me shume kete shoqeri se sa shoqerin qe keni ne real ?

Ne se keni nje shoqeri te tille qe vlen te vlersohet , apo ne se ju ka zhgenjyer shoqeria virtuale ju ftoj te diskutojme .

Alba

Shoqeri Virtuale kam bere dhe une sic gjith te tjeret , dhe me disa nga ato jam kthyer edhe ne shoqeri reale jo qe kjo shoqeri virtuale dmth se eshte me mire se shoqeria reale qe kam pasur dhe do kem.

Shoqeria virtuale sic the dhe ti eshte te kalosh kohen e lire me shaka loje online apo diskutime te ndyshme , por kurre nuk eshte e njejta me shoqerine reale, nqs shoqeria virtuale ngelet prap virtuale per mua si person ska aq vlere sa ka shoqeria reale.

Mua per vete sme ka ndodhur qe te vlersoj nje shoqeri virtuale me shume se sa nje shoqeri reale, Shoqeri reale skam prishur deri me sot ndersa shoqeri virtuale kam prishur dhe do prish nqs sme pelqen.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anėtarėsuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    Citim Postuar mė parė nga YaSmiN
    Bledari ti je me i mire nga une e di shume mire qe je nga te paret qe te kam njohur ketu edhe me konsideruar si shoqe qe ne fillim.Nuk dua te me besh qejfin me fjale te tilla sepse e di shume mire qe nuk i kam qejf te me bejne qejfin.Te falenderoj qe me shkruajte kete shkrime.Do te doja edhe te pershendesja edhe Zemrushen edhe Rapsoul se i kam piken e dobet ketu.
    Faleminderite per pershendetjen yasmin

Edhe ti je shume e mire

Pershendetje
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  3. Shoqėria Civile dhe Politika
    Nga liberal nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 19:07
  4. Shoqėria politike dhe demokracia
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •