ne fakt po bej specializimin per mjekesi jo per filozofi megjithate un thjesht dhashe mendimin tim mund edhe te jete gabim. Un kshu mendoj.
ne fakt po bej specializimin per mjekesi jo per filozofi megjithate un thjesht dhashe mendimin tim mund edhe te jete gabim. Un kshu mendoj.
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
Shoqeria virtuale do shume shume kohe te krijohet pasi largesia ben te veten dhe nuk mund ta njohesh personin aq shpejt sa ne realitet,por eshte nje gje e mire dhe une kam krijuar goxha shoqeri ne virtualitet![]()
kush nuk te bo shok ty mer amon, cuna si ty gjenden rralle![]()
Im not just Perfect, Im Albanian too!!
LoL flm fiximo,me skuqe tashi![]()
shoqeria virtuale me pelqen pasi eshte shume e bukur
e embel
dhe shume e ndjeshme
Shoqeria virtuale mendoj se mund te thuash dicka me shume se tek nje shoqeri reale sepse personin nuk e nje nga afer edhe ke mundesine te thuash nje sekret me shume.Kam bere shoqeri sepse me pelqen te them mendimet e mija me nje person.
Ty ta kam thene dhe ne sy le te jesh cte duash per te tjeret ti per mua je nje person shum i mire nje person fantastik qe gjithmone gjithmone do kem rrespekt per ty sepse e di qe sjam i pari nga kto te virtuali qe ke takuar por di qe jam i pari qe me ke dhene ti rresepkt mua shume te fuqishem kshu qe mos e harro kurr une per ty nuk kam me rrespekt virtual pasi ste konsideroj mo shoqeri virtuale ty por shoqeri live shoqeri tamam ne jete. Per ty lal kam pas kam dhe do kem gjithmone rrespekt pasi je nje person shum i mire dhe e kuptushem.Postuar mė parė nga YaSmiN
Te pershendes lali
Bledari ti je me i mire nga une e di shume mire qe je nga te paret qe te kam njohur ketu edhe me konsideruar si shoqe qe ne fillim.Nuk dua te me besh qejfin me fjale te tilla sepse e di shume mire qe nuk i kam qejf te me bejne qejfin.Te falenderoj qe me shkruajte kete shkrime.Do te doja edhe te pershendesja edhe Zemrushen edhe Rapsoul se i kam piken e dobet ketu.
Postuar mė parė nga ALBA
Shoqeri Virtuale kam bere dhe une sic gjith te tjeret , dhe me disa nga ato jam kthyer edhe ne shoqeri reale jo qe kjo shoqeri virtuale dmth se eshte me mire se shoqeria reale qe kam pasur dhe do kem.
Shoqeria virtuale sic the dhe ti eshte te kalosh kohen e lire me shaka loje online apo diskutime te ndyshme , por kurre nuk eshte e njejta me shoqerine reale, nqs shoqeria virtuale ngelet prap virtuale per mua si person ska aq vlere sa ka shoqeria reale.
Mua per vete sme ka ndodhur qe te vlersoj nje shoqeri virtuale me shume se sa nje shoqeri reale, Shoqeri reale skam prishur deri me sot ndersa shoqeri virtuale kam prishur dhe do prish nqs sme pelqen.
Faleminderite per pershendetjen yasminPostuar mė parė nga YaSmiN
Edhe ti je shume e mire![]()
![]()
![]()
Pershendetje
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Krijoni Kontakt