Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609

Shoqėria virtuale...

E hapa kete teme per te diskutuar per shoqerite virtuale .

Kam gati 5 vite qe e kaloj kohen ne net dhe kam krijuar pak a shume nje shoqeri virtuale , sigurisht te nivelit tim ose mund te them jam munduar ti zgjedh me te mire se vetja , qe ja vlen te kaloj kohen e lire . Kam dhe shoqeri 5 vjecare te cilen se ndrroj kurre me shoqerin reale . Por nuk mendoj se cdo shoqeri eshte prefekt . Shoqeria ka dhe diskutime debate , mendime te ndryshme , ku idet e kunderta kalojn ne mosmarrveshje me njeri tjetrin dhe ndodh qe shoqeria prishet .
    Kam pas dhe une raste te tilla , qe jemi detyruar te prishim shoqerin , por me mirkuptim .

Mendoj se tani eshte bere e modes qe shume njerez te rinj apo te vjeter lidhin nje shoqeri virtuale sidomos emigracioni , ku ju mungon shoqeria Shqiptare , pasi jane te shperndare ane e mban botes . Ndrojn e-maile nderojn foto kalojn kohen me humor , luajn online , diskutojn mbi probleme shoqerore ose familjere etj , ose ka dhe qe mendojn te njihen ne real . Nuk e kam fjalen per dashurite virtuale por vetem per shoqeri .
    Ju ka ndodhur ju qe te vlersoni me shume kete shoqeri se sa shoqerin qe keni ne real ?

Ne se keni nje shoqeri te tille qe vlen te vlersohet , apo ne se ju ka zhgenjyer shoqeria virtuale ju ftoj te diskutojme .

Alba
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ALBA : 27-07-2005 mė 06:13
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Bittersweet girl Maska e KrejziiDurrsake
    Anėtarėsuar
    25-07-2005
    Vendndodhja
    Ne thellesi te detit
    Postime
    48
    hmmmm deri tani njehere, sbesoj se do e ndrroja shoqerine reale me ate te virtuales. Ku di une po sepse i marim qesharake gjerat qe ne fillim, edhe si shof me synin e seriozitetit keta parazitet e internetit :P (dmth fiks fare, sa per te kaluar kohen, mire jane )
    "I'm afraid to love afraid to love so fast, because every time I fall in love it never seems to last."

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Interneti ka aq shume histori shoqerore, dashuri,fiksime, miqesi, grindje,ndihme, miq, armiq,kercenime, etj me e rendesishme eshte se jeten duhet ta jetosh si te vjen por kjo brenda atyre normave qe si bejne dem njeriut .Nga jeta e internetit shkruajti dhe Rudina Xhunga romanin e saj "Preja e njė martese tė lodhur".
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ~Geri~ : 01-08-2005 mė 15:15
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Dhe une kam nje shoqeri virtuale shume te mire dhe shume te cilter dhe jam shume me fat qe disa prej tyre i kam njof dhe ne realitet dhe kjo gje me pelqen shume sepse vertet jan njerez qe te kuptojme me shume me duket mua disa here!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    kam krijuar me te vertete shoqeri mesa te mire me ane te net-it, edhe pse nuk flasim rregullist/kontakte ditore...akoma jemi miq, edhe shkembejme email-e etj..
    Kshq nuk shoh asnje lloj problemi me shoqerine virtuale...bile eshte mire te kesh shoqeri sa me te hapur/ndryshe.. vecante ne anat e tyre!
    How can she fall, if there is no one there to catch her

("ANDREA" ZEMRA BABIT) Maska e Genti^Itali
    Anėtarėsuar
    19-09-2003
    Vendndodhja
    Itali ''Venezia''
    Postime
    635
    Shqoria reale esht ''nje'' ,dhe e ''vecant'' nuk zevendesohet, por dua te them qe edhe shoqeria virtuale me pelqen sepse kaloj mir fare dhe kaloi nje pjes te madhe te oreve.
    Disa i kam takuar dhe jan metevertet njesha.
    Sidoqoft edhe pse jan dy gjera qe si ben dot nje, renci ka qe flasim per shoqeri ,dhe shoqeria esht pozitive reale ose virtuale.
    LINDI EDHE "ANDREA"

DuRrEsAk&MoDeRaToR Maska e Bledari
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Durres - Shqiperi
    Postime
    2,071
    Nje fjale e urte popullore thot:

GJEJE SHOKUN/SHOQE ME TE MIRE SE VETJA:

Dhe une kshu kam vepruar.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344
    kam krijuar dhe une nje shoqeri me ane te NET .shkembejme mesazhe .po nuk mund ta krahasoj shoqerin reale me ate virtuale .
    po prap si virtualja dhe realja prap kane dicka te perbashket .
    me disa nga shoqeria virtuale me ka rene rasti dhe te takohem ,mbaj lidhje me ane te mesazheve ,kur shkoj ne shqiperi me pushime me vijne me takojne,bisedojme .
    po prap si realja nuk ka .

Doktoreshe Maska e Grindavecja-nr1
    Anėtarėsuar
    27-08-2006
    Vendndodhja
    jetoj ne Kine punoj ne Irak kohen e lire e kaloj ne Alaske
    Postime
    94
    hmmmmmmmm nga vete fjale virtuale dmth jo e vertete cfare mund te presesh megjithate i bej nja dy perjashtime.
    Im not just Perfect, Im Albanian too!!

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    shume filozofike kjo e mesipermja hi hi hi...

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shoqėria "Bashkimi" nė 100 vjetorin e saj.
    Nga Fiori nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-11-2010, 20:34
  2. Bursa
    Nga Gerrard nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 09-04-2007, 13:42
  3. Shoqėria Civile dhe Politika
    Nga liberal nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2004, 19:07
  4. Shoqėria politike dhe demokracia
    Nga Albo nė forumin Kulturė demokratike
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 08:02

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •