Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 29
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga bija_e_detit
    bashkohem me brarin fakti qe ti e kujton ate femren tregon qe ti akoma ke nje zjarr ne zemer....
    Nuk jam i sigurte per kete por patjeter qe interes po pasi eshte njeriu qe ishte(apo eshte)qellimi jetes time.Jam teper konfuz nuk di se cfare me fsheh shpirti.
    Ndjehem i paralizuar shpirterisht.

faleminderit qe more pjese ne temen time

Te respektoj

Dillo
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga FierAlda143
    Po nuk u be me ate vajz (me te cilen te uroj te vij dita dhe te jeni bashk), do behet me nje tjeter...por ne as nje menyr mos ler memorjen e asaj vajze te pengoj te biesh ne dashuri me nje tjeter.

E.
    Alda143

Nuk behet fjale qe do te vendos njehere e mire.Une per ate jam i vendosur,une ate e pranoja qe tani pamvaresisht se me duket sikur nuk ndjej.Fundja kurre nuk dashuroj sic dashurova ate.Por jam i pavendosur sepse me kushtezojne njerezit.Nuk na lene te qete.

te falenderoj per keshillen

dhe te uroj caste te bukura plot shendet dhe dashuri

respekte

Dillo

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga Odeon_relax
    Dillo djali te pershendet Daje Odeoni me shume respekt.

Dillo, o shpirt romantiku plakut te respektoj per menyren e bukur dhe plot ndienje se si e ke pershkruar kete histori dashurie, por te akuzoj mor Dillo djali qe genjen veten qe e ke harruar ate histori qe perjetsisht do te ndjeke nga pas si hija e henes tek ecen ne netet e erreta, them si hija e henes sepse eshte nje hije e venitur disi, por qe perseri egziston ne mendjen,zemren tende. Vete kjo teme pergenjeshtron ate c'ka ti thua se gjoja eshte shuar.
    Odeon plaku te uron me zemer qe kurre mos heqesh dore nga pasioni i atyre viteve dhe vetem kur te marresh faktin e mohimit nga e adhuruara juaj te mundohesh te harrosh, Te perpiqesh thote im Ate eshte virtyt i njerezve me karakter te forte dhe se ka thene keq sepse nuk vlen te dorezohesh.

Me mjaft respekt dhe plot iinkurajim per dillo-n nga Dito.
    Odeon e ke shtjelluar bukur dhe faleminderit per keshillen tende.Me duket e goditur hiperbola me hijen henes pra jo hije e plote por cik si e venitur.Dhe pikerisht ksaj te venitures apo sic i themi ne gjuhen popullore thengjillit mbuluar qe papritmas mund te me djege .Ajo le te me djege me syte e saj sa te jete bota dhe une nuk do ti hakerrehem kurre.Por ate qe sdo ta falja eshte qe une te vuaja per te ajo per mua dhe per kapricot e disave te kalonim tere jeten te ndare.Prandaj jam i konfuzuar.Insistimi perpjekja jane virtyte por nuk po di ku te perpiqem pasi tek une dhe goca nuk varet asgje.Jane tjere qe mendojne me shume per gocen e tyre se ajo vete per veten e saj .

Faleminderit qe more pjese ne kete teme

Uroj ta kalosh bukur

respekte

Dillo

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga shitesi
    Mua me duket se edhe neqoftese ajo te do akoma apo te ti ndizet prap zjarri ti nuk e meriton me ate.
    ps me fal po qe se te lendoj por sdija ta thoshja ndryshe
    Pse se meritoj?

Mos kurseva gje

I isha perkushtuar mish e shpirt

As faj nuk i vej se nuk kishte cbente

Nuk bera une?

aq sa me muaj tere

nuk me flisnin te afermit.

nuk me shkelen ne seder njerez te dajeve saj duke me kercenuar me jete prap nuk reagova(se kam zakon mos te reagoj kur dikush me permend terma si te heq qafe etj) vetem shpresa se nje dite do ta kem me mbante qe mos shpertheja.

sidoqofte mund te jete dhe ashtu sic thua ti por do ta besoja vetem nese shpjegohesh cik me qarte

respekte

Dillo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 15-09-2005 mė 06:11

profesionisti Maska e I-amėshuar
    Anėtarėsuar
    03-01-2005
    Vendndodhja
    www.proletari.com
    Postime
    211
    Pershendetje e mija per kurajon dhe sinqeritetin me te cilen shpreh dhimbjet e shpirtit te dashuruar.
    Nje ngjashmeri te tille kam pasur dhe une me nje shoqe klase ne klasen e 8-te.Por une kam gabuar sepse nuk kam ditur ti shpreh ate qe ndieja per te dhe pa ashtu dhe ajo me kishte prit per 5vjet me radhe pa pase kurr kurajon te ma thoshte nje gje te tille edhe pse ne banonim ne te njejtin qytet dhe jo me distance shume nga njeri-tjetri.Dhe kur nje dite te bukur shtatori kur une e takoj rastesisht ate vajze ne universitet dhe ishte ne te njejten klse te kusherires sime folem shume dhe me dhimbje pasi ajo me tregoj mbi gjithe kete por atehere ishte vone ajo tani ishte rreth 22vjece dhe ishte fejuar me nje djale qe e dashuronte por ne zemren e saj isha vetem une edhe pse ishte koshiente qe s'mund te ktheheshim mbrapa ne kohe.
    Ky ka qene gabimi me i mdhe i jestes sime adoleshente dhe te uroj mos te besh te njejtin gabim.

Keshilla apo opinioni im eshte qe ti duhet ta takosh ate dhe ta perballosh kete situate sa je akoma ne kohe dhe bashke me ate vajze qe te dashuron pa kufij ti jepni zgjidhje kesaj situate vuajtjeje.Dhe te merrni guximin qe vetem ju te dy te merrni vendimin pa pasur asnje influence nga rrethi familjare qe ne keto raste shkaterrojne jeten akoma pa filluar.
    DASHURIA ĖSHTĖ MISTERI IMAGJINAR I SHPRESĖS QĖ BĖN TĖ JETOJĖ SHPIRTI NĖ PAQE DHE LIRI.
    THJESHTĖSIA DHE SINCERITETI JANĖ DHURATA QĖ ZOTI KA DHURUAR ME LINDJEN. POR TĖ REZISTOSH TI MBASH ATO ĖSHTĖ MREKULLI VUAJTĖSE QĖ TĖ BĖN TĖ JETOSH ME DINJITET(shkruar nga unė)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-09-2004
    Vendndodhja
    belgique
    Postime
    53

re

dilo ajo qe ke perjetuar ti esht nji periudh tranzicioni qe e kena perjetu te gjith .
    qe te gjith kena pas nga nji sharon stone me pamje shqiptareje ne zemra mendje dhe shpirt puna esht qe ēdo gje ne ket jet esht temporare dmth e perkohshme dhe asgje smund te jet e perhershme .
    pra pervoja jote esht thjesht nji prov e perkohshmeris se njeriut ndjenjave dhe ēdo gjeje tjeter qe ka lidhje me njeriun :-)

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Dillo kam pasur vete nje rast te ngjashem dhe perderisa une(ti) nuk i dhashe me fryme ajo dashuri vdiq per fajin tim(tendin).
    Kur ben dicka te vdese njeriu merr pergjegjsi.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    plako un kam dashuru nje vajz para tre vitesh edhe akoma kur e shikoj zemra me re fort
    po nese ajo eshte e lir vepro mos e humb rastin se do e humbasesh edhe pastaj do i bjesh kokes me grushta me beso se ate kam ber un so lej familjen e saj apo te tenden se tani jeni ne mosh te beni cte doni po ik takohe vajzen ebe nere :P te uroj fat po ti ke ren brenda keq me te plako edhe e do akoma me shum se kur
    Partizoni

Sweetness Maska e PrInCeSsErS
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Vendndodhja
    Boston, USA
    Postime
    82
    Dashuria jote nuk ka vdekur!
    Te kishte vdekur nuk do shkruaje faqe te tera per ate goce dhe me aq pasion!
    Cfare po vdes eshte shpresa jote per te qene me ate goce ... edhe po lind mohimi ndaj asaj dashurie!!

1.2.3...I
    Anėtarėsuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Jo nuk mendoj se e ke harruar,por mendoj se je i hutuar apo ke ndermend te marresh ndonje vendim ne kete lidhje,dhe nuk je i sigurte,perderisa kerkon mendimin e te tjereve,do te thote se ti ke ndjenja per kte lidhje,dhe keto ndjenja mud ti quaj te fjetura por kurr te vdekura.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si ndodhi masakra e Tivarit me1 prill 1945
    Nga CEZARND nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 12-04-2013, 14:57
  2. Popujt e zhdukur
    Nga Fatih nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 03-01-2010, 19:27
  3. Perse ndodhi grushti i shtetit ne Kili 1973.
    Nga Toro nė forumin Historia botėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-08-2005, 23:04
  4. Ēfare ndodhi ne keshillin e Nikese???
    Nga drita nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 48
    Postimi i Fundit: 23-08-2002, 22:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •