Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 83
    Unica Fede Unica Passione Maska e Boy
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    1,079
    Problemi ne Shqiperi nuk jane femrat, por burrat qe i limitojne tejemase dhe pa te drejte. Nje verjetje te vetme kam per ato: te mos i nenshtrohen ketyre pretendeimeve te mashkullit shqiptar.
    Perchč er coro che famo tutti quanti insieme
    dice LAZIO sei grande te volemo bene!

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    hahah o Ilia, po mire gruaja ca ben me ato leke qe e abuzoka burrin. Shkon e zbukurohet perdite tek floktorja apo harxhon paret poshte ke kafja. Per familjen i prish leket jo per qejf, per te rregulluar dreken e darken, se te dinte prsh burri te bente pazaret e ushqimit s'do ja mbante leket gruaja. Sa bukur mendoni, hahaha na shkrite.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Ka gra qe i kerkojne burrit gjithe rrogen dhe burrit nuk ja mban t`i flase nje fjale pasi ka rene ne dashuri me te, dhe i japin nga pak cdo dite. Kjo ndodh rendom ne Tirane. Pra gruaja shfrytezon dashurine e burrit qe t`i hipe ne qafe ose ta terheqe per hundesh. Pra kur burrat sillen mire grate abuzojne me kete. Grate shqiptare nuk dashurojne sinqerisht. Dyshoj se grate shqiptare kuptojne vetem dhunen (me ndonje perjashtim).
    Kto faktet e tua une i rezoj ne moment.Numri i math i lokaleve luks qe jan ngritur anembane shqiperis dhe qe rrin plot dite nate me burra jane deshmi e forte se me c'fare merren burrat shqiptare!!.Shto ktu edhe qendrat e lojrave te kumarit dhe te ardhurat qe kan ato!!.Meshkujt shqiptare jo ne shqiperi po edhe ne bote jane bere shembuj per kumarxhinj dhe shetites klubesh.Kto jane arsyet qe divorci eshte rritur.Per donzhuane s'ka nevoj tju bejme reklam se e thoni vet me mburje.Femrat shqiptare shquhen, jane shume te mira.Ti gjithe te huajet pranojne pa hezituar te jetojne me to.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Kėto janė lojra fjalėsh.

Tė hapėsh rrugė nuk ka kuptim. Kush vendos dhe kur vendos qė duhet hapur rrugė? Si i bėhet kur tė dy mendojnė qė nuk duhet hapur rrugė?

Ju nuk keni as sy tė shikoni tė vėrtetėn. Sot shumica e martesave shkojnė drejt ndarjes sepse shumica mendojnė si ju.

Sa pėr temėn, gruaja ka virtyte shumė tė mira, por ajo nuk mund dhe nuk duhet tė jetė komandante nė familje. Natyra i ka caktuar asaj rol tjetėr.
    Komandanti ne familje behet ai me i zgjuari. Ne ca raste burri ka te drejte, ne raste te tjera gruaja. Njeri do i hapi rruge tjetrit kur mendimet nga te dyja palet jane te drejta.
    Te kembengulesh kot si luan, jam une burre dhe fjala ime shkon vetem fakti qe jam burre eshte e kote. Sepse edhe burri njeri eshte edhe gabon. Me mire dy mendje sesa nje

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Kto faktet e tua une i rezoj ne moment.Numri i math i lokaleve luks qe jan ngritur anembane shqiperis dhe qe rrin plot dite nate me burra jane deshmi e forte se me c'fare merren burrat shqiptare!!.Shto ktu edhe qendrat e lojrave te kumarit dhe te ardhurat qe kan ato!!.Meshkujt shqiptare jo ne shqiperi po edhe ne bote jane bere shembuj per kumarxhinj dhe shetites klubesh.Kto jane arsyet qe divorci eshte rritur.Per donzhuane s'ka nevoj tju bejme reklam se e thoni vet me mburje.Femrat shqiptare shquhen, jane shume te mira.Ti gjithe te huajet pranojne pa hezituar te jetojne me to.
    une flas per marredhenie normale brenda familjes, me grate shqiptare ndodh qe kur burri respekton ato e marrin kete per dobesi dhe e shfrytezojne, per te mos thene se fillojne e tallen, bile e pergojojne burrin jashte shtepise
    dhe mos u merr me raste extreme si lokale, etj., ne lokale nje kafe mund te pihet. Divorci eshte rritur i rezultat i atyre qe thashe. Mos u merr me don zhuane ne bote, se atje (po edhe ketu), vajzat zene dashnore qe 14 vjec, dhe jane ato don zhuane me shume se meshkujt. Kur te huajt preferojne shqiptare merre me mend si jane grate ne vendet e tyre!!!

mos u merrni vetem me c`ndodh ne fshatra, por realiteti ne qytete eshte ky...femra shfrytezon dobesine e mashkullit ndaj saj

mendimet tuaja jane "feminizem", por edhe me keq,
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 25-01-2010 mė 16:19
    Duaje te afermin tend si veten

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Boy Lexo Postimin
    Problemi ne Shqiperi nuk jane femrat, por burrat qe i limitojne tejemase dhe pa te drejte. Nje verjetje te vetme kam per ato: te mos i nenshtrohen ketyre pretendeimeve te mashkullit shqiptar.
    Shqiperi nuk jane vetem fshatrat, por edhe qytetet, aty pretendime kane femrat shqiptare e jo meshkujt....po ku dini ju c`behet ne Shqiperi..meshkujt duhet te dine mire se ke zgjedhin, e nese nuk gjejne te sakte, me mire pa grua se me nje grua qe te nxin jeten

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Kjo teme eshte per virtytet e gruas. Po i kthehem edhe nje here idese se virtyti baze eshte virgjeria para martese. Sa vajza e plotesojne kete kusht sot ne qytetet e Shqiperise...nuk e di po me te degjuar e kam se shume pak...(me te virgjeren shoqet tallen).

Po i hyj kesaj teme dhe po e perzjej pak (nese me lejoni) edhe me religjonin, ku ne Bibel thuhet se "nese nje burre e le nje grua, e shtyn ate ne imoralitet dhe kushdo qe e merr kete grua ben imoralitet ose tradheti bashkeshortore. Kjo sigurisht ka lidhje me martesen, por ne kushtet e sotme kur vajzat fillojne marredheniet qe heret, kjo mund te futet edhe ne kete rast.

Pra, nese nje djale i merr virgjerine nje vajze dhe e braktis, e shtyn ate ne imoralitet. A nuk ndodh rendom keshtu? A nuk merr rruget vajza pasi humbet virgjerine dhe braktiset nga i dashuri (ose e braktis vete ajo)?

Nga ana tjeter nese nje burre e merr kete vajze te ēvirgjeruar edhe ky ben tradheti. Nuk do t`i sugjeroja kurre nje djali te marre nje vajze te tille?

Cfare ndodh tani lidhur me shkaqet e divorcit? Kjo vajze qe tashme mund te kete kaluar 2 ose me shume te dashur, nuk mund t`i qendroje besnike "burrit" kurrsesi dhe do te vije dita qe ta tradhetoje e t`i vere brire. Keto jane edhe shumica e shkaqeve te ndarjeve.

Pra virgjeria eshte baza. Zgjidhja, per mendimin tim: te kthehet tek i dashuri i pare, vetem ne kete rast mund t`i shmanget kjo vajze imoralitetit.

E dhashe mendimin shume te permbledhur, po te jete nevoja edhe mund ta shtjelloj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 26-01-2010 mė 07:45

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    kjo kerkohet tek vajza...dakord qe eshte mire te jete edhe tek djali..., po meqe tema eshte per virtytet e gruas,...virtyti i pare eshte kjo..nese e ke humbur kete mos u merr me me "virtyte" te tjera...kjo prishje trupore sjell pastaj te gjitha prishjet e tjera shpirterore, sepse keto shkaqe te njera tjetres.

varet nga c`koncepton ti "vajza te mira".
    O Ilia,po ku ka grua te virgjer aman?Ajo kur behet grua me nuk eshte e virgjer!Ketu pyetja ishte per vyrtytet e gruas,une mendoj qe gruaja ka aq shum vyrtyte,sa qe ju,,burrat'' as ne enderr nuk do ia dilnit as t'i numroni e lere me t'i keni!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    O Ilia,po ku ka grua te virgjer aman?Ajo kur behet grua me nuk eshte e virgjer!Ketu pyetja ishte per vyrtytet e gruas,une mendoj qe gruaja ka aq shum vyrtyte,sa qe ju,,burrat'' as ne enderr nuk do ia dilnit as t'i numroni e lere me t'i keni!
    kam folur pak me poshte per virgjerine, ku kam futur dhe pak "religjion" (me lejen tuaj), por qe eshte saktesisht sic ndodh ne praktike. Shkaqet e tradhetive bashkeshortore jane sepse vajzat qe martohen nuk jane te virgjera (kane patur te tjere me pare). ketu hyn edhe budallalleku i meshkujve qe marrin keto vajza, kur dihet mire (eshte vertetuar ne praktike), se me pare a me pas keto femra do ta tradhetojne "burrin" e tyre. Keshtu qe per meshkujt beqare do te sugjeroja se pari "virgjerine" e vajzes, te tjerat jane rrjedhoje e kesaj.
    Nese nuk gjejne te tilla, edhe beqaria pastaj eshte nje zgjidhje.

Bibla thote: "Me mire na maje te catise se brenda me nje grua grindavece" (pale me nje grua qe te ve brire).

une te kuptoj se ti si femer i njeh virtytet e saj me shume se ne meshkujt, por une ketu kam trajtuar bazen e ketyre virtyteve, pa te cilen, gjithcka qe thua ti eshte thjesht iluzion (pra te duket ty si virtyt). Imoralitetin femrat "me eksperience" dine ta mbulojne me dukjen e tyre, gjoja si te virtytshme. Pra e luajne bukur rolin.

e Panj., nuk duhet genjyer kollaj nga hipokrizia femerore.

virtytet e grave pa patur me pare pasterti trupore dhe shpirterore jane nje iluzion
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ilia spiro : 26-01-2010 mė 08:54

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    [QUOTE=ilia spiro;2574680]Kjo teme eshte per virtytet e gruas. Po i kthehem edhe nje here idese se virtyti baze eshte virgjeria para martese. Sa vajza e plotesojne kete kusht sot ne qytetet e Shqiperise...nuk e di po me te degjuar e kam se shume pak...(me te virgjeren shoqet tallen).
    QUOTE]

po sa meshkuj e plotesojne kete kusht???
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 23:58
  2. Arkivi i gazetės elektronike sportive: "FUTBOLLI"
    Nga no name nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 3100
    Postimi i Fundit: 06-09-2007, 05:28
  3. Besa, nderi, burrnia a janė moderne?
    Nga Davius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-04-2006, 09:11
  4. Shtėpia e ēuditshme
    Nga eris nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-08-2004, 11:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •