Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Nostalgji forumiste

Gjeta nji tregim te forumi vjeter..
    --------

"Mbasi lane mbrapa gjimnazin "hasan stafa" makina tip "porshe" kaloi me shpejtesi te llahtarshme kryqezimin te zogu zi dhe u fut ne lumin e mjeteve qe vershonin drejt Laprakes.
    Ne timon ishte Kullaqi te cilit nuk po i ndahej shija e hidhur e pluhurit te mbetur neper dhembe .
    I mesuar me rruget e pastra te Londres ai nuk i besoj syve kur perpara i doli nji Polic i pluherosur me kundragaz i cili i beri shenje te ndalonin .
    EC.. .. mos ndalo..tha Qyfoja i mesuar tashme me keta polica te pangopur ne gjoba.
    Jo se gjynaf ... tha Kulla ..ti japin ndoj lek se shi si o bo i shkreti si me qen puntor nish tulle..
    Porsheja ndaloj dhe Kullaqi i zgjati nji 5000 leksh te dora policit te cuditshem me kundragaz..
    E ta boft zoti drit er Lal tha polici ..i cili nga dialekti dukej si katunar prej Peze.
    Shko pi i dopjo mbas sherbimit .. i tha Kullaqi pezakut te kenaqur..
    ..Pse re mbas sherbimit ..tha polici i cuditur..nji re neshti mer jahu kom me i fut nji dopjo juniperus te kioska Lymit..
    Mir pra tha Qyfo..futi ne i boz plako per qefin tone..
    Kullaqi shkeli gazin dhe Porsheja mori vrull dhe mbass disa sekondash u fut ne kthesen e Kamzes..
    Ne kete pjese te rruges pluhuri u rrallua dhe Qyfo hapi dritaren..Ajri i fresket hyri ne makine dhe te Kater moren fryme te lehtesuar..
    Do te kisha deshire te ndalonim ne ndonji klub ...tha Modera..ku ka dhe pamje te bukur..e te shijojme pakez natyren..
    Mir thua tha Lula..me ate rast te bej pak dhe nji shtat- shurr-derdhje se mbarova....
    Duro ..Lule ..tha Kullaqi se do ju ndaloj te nji klub i bukur ne maj te kodres.. pronari esht skraparlli..dhe do kete dhe raki te mire..
    Porsheja mori ne te majte dhe ndaloi ne nji shesh te vogel mbushur me cakull.
    I pari zbriti Qyfoja i cili u hapi deren cupkave te lodhura dhe si xhentelmen i shoqeroi per tek veranda e klubit.
    Po Kullaqka cu be ..tha Modera...nga na humbi ky tani...??
    Ja se vjen ..tha Qyfo i cili nderkaq i ftoi zonjushet tek nji tavoline ne cepin e verandes nga ku dukej nji pamje madheshtore nga ana e lindjes...
    Pa pritur drejt tavolines ku ishin ulur Lulja,qyfo dhe modera afrohet nji djalosh simpatik i cili duhej te ishte kamarieri ose i biri pronarit dhe thote me ze te ndrojtur...
    Ju lutem i thoni mikut tuaj te mos e benj ujet atje tek Parkingu sepse kemi nevojtore te mira ketu brenda..
    Gjashte pal sy u kthyen vetetimthi andej nga makina kur cte shikonin..
    Kullaqi i patrazuar po vadiste qetesisht rrotat e porshes me nji seanc te tejzgjatur shtat-shurrosje-shplodhese per tu pasur zili dhe nga vet Mitroshi..po te ish ndodhur aty.
    Ky njeri po me cmend... briti Modera gjysem e xhindosur...Aman moj Lulza me thuaj cte bej un e shkreta..
    E mos bej keshtu dhe tine..tha Lulza duke qeshur..dhe leshoi pastaj nji psheretime te zgjatur..auuuuuuuuuuuchh...ehh moj Modere..nuk thua shyqyr qe e ke prane tendin po si tja benj une qe e kam larg e me dogji malli se ta kishnjam ketu ... jo shurrosje po dhe te kish Dhjerosur ne mes te restorantit sdo e canjam koken..
    Mo u merzit lulz..tha Qyfo pak i skuqur e me vehte mendoi..eeh ne sa katarakte u qullosa per kete te uruar e kjo prap te tjetri e ka mendjen..
    Me ne fund erdhi dhe kullaqi dhe grupi filloj bisedat e zakonshme per vapen,pluhurin etj..
    Pamje e bukur ketu ...tha Modera duke drejtuar syte nga lindja ku dukeshin pamjet madheshtore te maleve karshi.
    Si quhen keto male..pyeti Lulza e cila nuk shquhej per njohurit e saja ne fusha Malore..
    Ju a tregon Qyfoja..tha Kullaqi se une po shkoj te porosis ndonje gje te pime..
    Po tha qyfo i papertuar...Ai mali atje ne te majte eshte Mali i Skenderbeut dhe pak me poshte i shikoni ato reflekse te diellit??...Jane dritaret e Krujes ku tani thyhen rrezet e diellit te mbasdites..
    Ua sa bukur tha Modera..
    Po ..tha qyfo ... vertet nji pamje madheshtore ,kurse atje pak me ne te mengjer eshte Mali i Brarit ..nji mal kot...thone ka derra te eger..kurse andej Vazhdoi Qyfo gjeografi ...ne te djathte shikoni malin e Dajtit..ku besoj keni qene me shkollen..
    Po..tha lulza..kam qene ne dajt dhe une njihere..dhe buzeqeshi..
    Edhe une kam qene sa here..tha modera e emocionuar..dhe me ze te ulet i tha Lulzes...Atje jam puthur per here te pare..dhe pa me frik mos po vinte Kullaqi..
    Ne kete kohe erdh Kullaqi i cili mezi po mbante ca shishe birre te ftohta ne duar..
    Kullaqo Si thu ..Foli Qyfo..a i fusim dhe i berdaf nga dajti neser..
    Po mer jahu .. tha kullaqi i pa pertum..Shkojm qy sonte..po qe se dun gocat..ina qe ina ..shkojm e pina..e mbylli frazen Kulla.
    U sa qef ..therriti Lulza tashme e lehtesuar..duke pare nga Qyfo ...dhe me vehte mendoi..sa budallaqe jam dhe une..ehh..
    Shkojme,shkojme tha Modera po do i marr leje Mamit njihere...
    ..dhe pa nga Kullaqi i cili vari pak turinjte..
    Nderkaq birrat u zbrazen ne gota dhe kater miqte filluan te shuajne etjen....
    Muhabeti shkonte per bukuri, shishet e birres dhe pjatat e mezeve filluan te boshatisen..
    Nderkaq Dielli ulej ngadale mbrapa kodrave..dhe nga dritaret e krujes reflekset e tije beheshin gjith nji e me Roze..
    .................................................P o errej dhe cdo gje po shkonte very Romanticno kur Kullaqi cohet e pyet Kamarierin..O usta A keni kompjuter ktu??
    Po kemi tha Ustai..Ja tek e ke mbrapa banakut..Po sdim ta perdorim ..kur te vi cuni qe na e solli nga gjermanija do na mesonje..
    Kullaqi shkoj ne kompjuter dhe ne vesh i vinte biseda e Ustait me nje bashkfshatar te vetin nga Skrapari..
    E keshtu Lame vellai thosh Ustai faqekuq...qe the tine.e sthe asgje..Ky maskarai Saliu e mbushi me cecene Tiranen tone te bukur..
    Ne tavoline po ziente muhabeti kur Kullaqi erdhi dhe tha.....I bona nji te shame Tekanjozes se ma kish fut keq..
    Ua dhe ti ..tha Modera ... nuk rrije dot pa ate te flamosur Forum ...ore Po mos kish shkruar ndo nji gje Vandali per Ato poezit e mija..pe gje??
    Nderkaq Lulza me qyfon ja kishin nisur muhabetit per 7 pal qejfe..
    Ta ndezim nga nje LM tha Kullaqi...
    Jo jo tha Qyfo ju jap une nga nje Marlboro origjinal..mos ma ktheni..se jam ne qef sonte..
    Dhe nata erdhi pa u ndjere..e bukur si mbremjet e veres ne shqiperi...

lololol... po mbyllim ..tani.......tung..
    ----------------

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    o brari sqaroje mire popullin se per ke modere e ke fjalen.

o cna hape oreksin ti tani. ne menune e nostalgjise specialet jane "for my linda" nga warren pearce ose mund te zgjidhni "linda" alla Pineska.

un po lepi gishtat.
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    modera = majlinda

ahahah brari me kenaqe

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160

Talking Po te zune shqiponjat

Ato forcat speciale te bejne nje formalitet o braro qe ta mosh men, dil nje here tek kthesa e kamzes se e sheh vet mer jaho.

E kishin kap nje shok temin se iu duk i vogel edhe e rahen e bon peshk.

Ta tregojne ata moden e re apo moden e vjeter.

me nder qofsh
    Anėtarėsuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    ne fluturim e siper
    Postime
    810
    eh me ti stu prit deshe te shfajsoje veten he. se modera qe njihet tani ne forum je ti fiori kshq kujtove se mos do kujtonin keto te sapo ardhurit qe ti ke qen ajo modera qe permend brari.
    Memory is a kind
    of accomplishment
    a sort of renewal
    even
    an initiation

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    hahahahahaha kam qene fanse e ketyre tregimeve i lexoja gjithmone kullaqi eshte personazh im i preferuar .
    thanks brari qe na i prure ketu je shuem i mire lol

MODERATOR Maska e Letersia 76
    Anėtarėsuar
    23-06-2002
    Vendndodhja
    OXFORD ENGLAND
    Postime
    731
    fantastike fare .........
    Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
    Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
    Trashigim, qi na la i Pari,
    Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
    Edhč atij i u thaftė, po, goja,
    Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
    Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
    Flet e t'veten lźn mbas dore.

AT Gjergj Fishta

Tema tė Ngjashme

1. Filmat e Kinostudjos - Nostalgji
    Nga rezi_Mynihut nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 162
    Postimi i Fundit: 19-11-2024, 13:08
  2. Nostalgji te mobiljeve apo elektroshtepiaket shqiptare
    Nga studentja nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 18-07-2009, 16:40
  3. Nostalgji Adoleshence-Brezi 1975-1985
    Nga PINK nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 10-04-2009, 09:07
  4. Nostalgji
    Nga Darius nė forumin Albumi fotografik
    Pėrgjigje: 57
    Postimi i Fundit: 12-03-2009, 14:43
  5. Nostalgji !!!!!!!!!!!!!!
    Nga denku nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 24-03-2003, 15:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •