Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 227
    A ka njeri qe merret me kozmetiken te me jap nje pergjigje per pyetjen qe kam ber me lart ju lutemmmm???????
    :^zilet

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Skadojne. Se sa varet nga produkti, po zakonisht eshte deri ne 3 vjet jane safe.

i/e regjistruar Maska e DEA27
    Anëtarësuar
    18-08-2004
    Postime
    511
    Tani Varet Se Ku I Blen Ato Produkte, Ne Shqiperi I Ke Te Skadume Qe Ne Momentin Qe I Blen, Ne Vendet Europiane Gjithcka Varet Dyqani Qe I Blen Dhe Me Cfare Cmimi, Por Sigurisht Kjo Varet Per Cfare Afati Behet Fjale!! Nese Perdor Qe Prej 5 Vjetesh Te Njejtin Te Kuq Sigurisht Qe Se Besoj Te Kete Vlerat Qe Pretendohet Te Kete!!!!!!!1
    failure is not an option!

Produktet i blej ne europ dhe marka te shtrenjta por asnjera prej tyre nuk ka date skadence.
    :^zilet

femmedecarriere Maska e Visage
    Anëtarësuar
    27-04-2006
    Vendndodhja
    LarG ... aty ke veriu i veriut
    Postime
    587
    E di me siguri qe make-up, dmth pluhuri i fytyres (si i thone) dhe buzekuqet skadojne. Une te gjitha ato qe blej, jo vetem marr vec nje marke, po te gjitha kane date skadence.

Sarah Maska e Clara
    Anëtarësuar
    04-10-2007
    Vendndodhja
    paris
    Postime
    39
    MINA
    Kam mbaruar shkollen e ESTETIKES ketu ne Paris, depilacion,manikyr,pedikyr. doja te pyesja se; ja vlen te vij ne AL dhe te hap nje sallon timin, dmth a ecen puna e ESTETIKES, e frekuentojne estetiken femrat shqiptare? Ketu eshte e veshtire te hap sallon personal, ne AL ashte e thjeshte por kam frike se nuk kam pune ne vazhdim! nuk dua te deshtoj

Pres nje pergjigje nga ty MINA
    RESPEKTE

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Clara te falenderoj shume per besimin qe me jep! Une kam 8 vite qe ushtroj kete profesion. Per hir te se vertetes mund te te them se ne Shqiperi, persa i perket estetikes, funksionojne gjerat mbrapsht. Une kam kliente te huaja dhe shqiptare. Nuk jam paragjykuese por diferenca eshte e dukshme. Te huajat vijne ne sallon ekskluzivisht per veten, ndersa shqiptaret shkojne ne sallone ekskluzivisht per te tjeret. Te huajat vijne, fikin celularet, relaksohen, te falenderojne kur konstatojne se vertet je profesioniste, ndersa shqiptaret kane manine e salloneve luksoze, pa perfillur fare cilesine e sherbimit dhe te produkteve, boll qe te jene pare duke hyre ne sallone luksi. Shqiptaret kane nje psikologji te cuditshme, shume te veshtire dhe per me teper, estetika eshte koncept i ri dhe jo i trasheguar. Ky eshte nje problem jo i vogel. Dua te te drejtoj nje pyetje: Pse nuk provon vete njehere se ndoshta do te funksionoje, por mos harro se menaxhimi i nje biznesi eshte shume i rendesishem, madje me i rendesishem se cilesia e sherbimit. Une te sugjeroj te provosh vete, por pa investuar shume. Nuk eshte kapitalist ai qe nuk rrezikon! Edhe mund te deshtosh por kete duhet ta shikosh si eksperience dhe jo si humbje. Te gjithe kemi deshtuar ne jete, kush me shume e kush me pak. Duke deshtuar meson dhe rritesh, behesh me e forte dhe piqesh ne mendim. Sido qe te vendosesh te uroj sukses!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

Sarah Maska e Clara
    Anëtarësuar
    04-10-2007
    Vendndodhja
    paris
    Postime
    39
    flm MINA. je shum e mire
    Eshte normale qe do e provoj te hap nje punen time, nuk do rri gjithmone puntore e ketyre francezeve. Ketu ka pune te madhe nuk te del kohe te pushosh, ndersa ne AL siç the dhe ti: ndodh e kunderta. Prandaj jam ne medyshje. them: jam me e fituar te jem punetore ketu, se te jem shefe ne AL. POR ............... shum e veshtire te nisesh diçka te re
    >>------------------> <------------------<<

Moderatore
    Anëtarësuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    POR ............... shum e veshtire te nisesh diçka te re

...asnjehere e pamundur!
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Sa here vij ne Tirane dhe shkoj ne ndonje sallon (rralle) per te drejtuar/stiluar floket, kam vene re injorance dhe dengla me shumice. Ti Mina me pelqen se je e thjeshte, por edhe dukesh qe ia ke haberin nga profesioni yt. Ku e ke sallonin ti se ndoshta ndaloj tani qe do vij per Vit te Ri...

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. At Gjergj Fishta, Nder i Kombit
    Nga Albo në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 112
    Postimi i Fundit: 24-10-2022, 18:27
  2. Mexhit Prenci
    Nga Diabolis në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-07-2012, 16:19
  3. Keshilla Dhe Porosi Ndaj Pushtetarve Dhe Udheheqsave
    Nga gharib në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 05:29
  4. Këshilla dhe udhëzime rreth provimeve shkollore
    Nga titi-a në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:44
  5. Këshilla për meshkujt!
    Nga Kërçovare1 në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 11:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •