mina nje pyetje: cfare shkolle ke mbaruar ti qe pergjigjesh me kaq kompetence per keto ceshtje??? apo i ke thjesht me te lexuar?????
vazhdo te japesh mendime...bye!![]()
mina nje pyetje: cfare shkolle ke mbaruar ti qe pergjigjesh me kaq kompetence per keto ceshtje??? apo i ke thjesht me te lexuar?????
vazhdo te japesh mendime...bye!![]()
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Medea, une kam bere ate shkolle qe me jep te drejten e ketij profesioni. Te gjitha postimet i permbahen literatures qe une kam studiuar dhe eksperiences ne kete profesion. Kushdo eshte i lire te kundershtoje mendimet e mija te shprehura ketu por natyrisht perballe argumentit te vet.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
cfare shkolle dhe cfare profesioni???prape nuk e the.
gjithsesi pyetja ime nuk ishte per te te sulmuar....dhe me fal nqs u ndjeve e tille. isha thjesht kurioze.....
bye
![]()
Perderisa flasim per estetike, kuptohet profesioni. Persa i perket shkolles mendoj qe nuk eshte shume e rendesishme per ta deklaruar. "Cfar shkolle ke mbaruar ti qe pergjigjesh me kaq kompetence............" kjo ishte pyetja jote.
-kisha nje kungulleshke e mu bene 2
-jo 2
-po sa?
-po 3.
-po pse 3?
-po sa?
-po 7?
ja kete muhabet po bejme. dakort meqenese nuk je shume e prirur t'iu pergjigjur asaj qe thashe, me fjalet e tua, por me thua le te vetkuptohet, atehere dakort.
bye bye
Medea, tema eshte e shkruar me te medha dhe po e perseris ESTETIKA.
Sinqerisht nuk e kuptoj sensin e pyetjes tende. Eshte njelloj si te pyesesh nje mjek se cfar shkolle ke mbaruar. Nuk e kuptoj pse kembengul. Ne kete rubrike nuk eshte kusht te paraqesesh curriculum vitae, ose jeteshkrimin. Respekte.
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
Ej o Mina, vazhdo e fol ti, se na myten grat me mjekrra si Talibani. Thuji, thuji, te rruhen, edhe mjekren, dhe musteqet, dhe sidomos komet dhe ate bikini sic e quani ju me delikatese, se te duket kaihere sikur ke ra me flejt me nai arushe, dhe jo te gjithe jemi nga BC(LOL) Se ne darke kur i tako, jon tamom, po kur rri noten vone , te nesmen ne mjes te duket sikur e kan ate goatee(nuk e di si quhet ne shqip) me te trashe se taten.
Nejse, te pergezoj sinqerisht per kete nisme!
ok Minandoshta e teprova. excuse moi!
bye
Sic shoh, trajtimet ne kushte shtepie, kane me shume lexues. Kjo eshte normale sepse estetiken nuk kane mundesi ta frekuentojne te gjithe. Per te bere nje trajtim rigjenerues te lekures se trupit, duhet pak vaj ulliri dhe kripe e ashper ne ngjyre te zeze (si kripa qe perdoret per turshi). Pasi lyejme me vaj trupin, me nje sasi te konsiderueshme kripe, masazhojme me force pjeset qe deshirojme, vecanerisht zonat e deformuara. Te dyja keto produkte jane organike dhe te pademshme per lekuren. Kripa ka efekt peelingu. Deperton ne thellesi te lekures dhe realizon heqjen e qelizave te vdekura. Ky proces rrit metabolizmin e lekures dhe e stimulon ate te prodhoje qeliza te reja. Gjithashtu eshte efikas per celulitin.
Peeling gjithashtu mund te besh me kripe edhe me losionin qe veme ne trupe pas larjes. Por besoj se me vaj ulliri duhet te jete me i mire.Byee
engjell
Krijoni Kontakt