Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 113

Tema: Soni Malaj

Citim Postuar mė parė nga skipetar Lexo Postimin
    Soni Malaj ėshtė shtatzėnė me balerinin italian Mirko, me tė cilin jeton prej afro njė viti nė Spanjė. Ajo ėshtė vetėm pak javėsh, dhe kjo e pengon tė lanēojė lajmin e mirė, pasi tre muajt e parė tė shtatzėnisė rreziku ėshtė edhe mė i madh. E pyetur nga ne mbi planin pėr tė bėrė njė fėmijė, Soni Malaj, thotė se ėshtė ndėr planet e saj, pa pohuar saktėsisht ndryshimet mė tė bukura qė po kalon nė trupin e saj. Vetėm pak kohė mė parė nė njė rrėfim ekskluziv pėr “Bluetooth” nga Spanja kėngėtarja Soni Malaj ka treguar mbi jetėn e saj tė re nė Spanjė. “Menjėherė pas fejesės erdhėm tė jetojmė kėtu ku kemi edhe shtėpinė tonė tani. Kemi nisur njė aktivitet tonin dhe ndėrkohė unė vazhdoj koncertet nė Evropė pothuajse ēdo fundjavė,“pasi albumi i fundit ka pasur shumė sukses dhe ėshtė mirė qė tė jem pranė fansave dhe t’u pėrcjellė kėngėt e tij” tha Soni ndėrsa vijoi se nė Spanjė ėshtė larg parapacėve e thashethemeve. “Kėtu ėshtė mirė sepse kam privatėsinė time dhe po shijoj ato gjėra tė vogla tė pėrditshmėrisė qė nuk kam mundur t’i jetoj nė Tiranė pėr kaq vite. Mirko i lodhur nga jeta e spektaklit ka vėnė tė gjitha energjitė nė aktivitetein e ri dhe ndoshta pėr tė mė bėrė qejfin mė vonė do t’i rikthehet flamenkos”, ka shtuar kėngėtarja Soni Malaj. Por Soni edhe pse ėshtė jashtė nuk ka mbetur jashtė faqeve rozė dhe ngulmimit tė gazetarėve pėr tė gjetur tė reja nė jetėn e saj. Kjo e shtatzėnisė ėshtė njė ndėr lajmet e mira qė vjen nga Spanja. (Bluetooth)

http://www.balkanweb.com/upload/gallery/26941.jpghttp://www.balkanweb.com/upload/gallery/26942.jpghttp://www.balkanweb.com/upload/gallery/26943.jpghttp://www.balkanweb.com/upload/gallery/26944.jpg

http://www.balkanweb.com/fotoAlbum/i...94&IDFoto=2694
    Publikuar mė 17/05/11
    Kategori: Kronik
    Keto Femrat e shqiperis jane Femrat me Injorante te Evropes keto e kane per mburrje mu martue me Penat e Evropes.

Nuk e di pse nuk i pelqejn meshkujt e tyre te Shqiperis?

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    Cfare mendimi keni per te gjithe Shqiptaret qe jane martuar me te huaj pra hhahaa ,
    qe kane tradhetuar kombin. ky eshte mendimi i disave.

kam degjuar ketu ca pseudopatriote duke thene: nqs djali (ose vajza) im martohet me te huaj, atehere do mohoj se eshte i imi.

ja pra cdo te thote patriotizmi.

pastaj nqs nje shqiptarė detyron disa shqiptare qe te prostituohen neper trotuaret e europes, atij bravo i qofte se ka bere para te cilat i investon ne shqiperi.
    eshte atdhetar ai. te vrase, te grabise, te trafikoje droge, te gjitha le t'i beje, por vetem mos te lidhet me te huaj.

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Shif tashi kur te futet ne google edhe do na nxjerri ndonje perle te tipit: ai s'ka qene shqiptar, s'ka qene mysliman e bla bla...
    Lere pastaj kur te mesoj emrin e tij te vertete, doemos te kembengul ne faktin qe ka qene serb!
    po pra. shihet kombesia nga emri.
    sikur mos te jene shumica derrmuese e shqiptareve me emra turq, italiane, apo ku di une... edhe emra futbollistesh braziliane kam degjuar.
    Vasudhaiva Kutumbakam

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Keto Femrat e shqiperis jane Femrat me Injorante te Evropes keto e kane per mburrje mu martue me Penat e Evropes.

Nuk e di pse nuk i pelqejn meshkujt e tyre te Shqiperis?
    sepse mendojne se jane te gjithe si puna jote.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    i bete serb dhe italjont,hallall ju qofte,tashi un i bie qe muharremit,mahmutit,abdulit xhaferrit,sanies dhe nezmies te boj turq,keni ndonje kundershtim
    Keta jane emra te besimit Islame e jo Turqe ashtu sikurse emrat e shqiptarve Otrodokse dhe Katolikve qe jane te ngjeshem me emrat Greke dhe Italiane.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    po shyqyr qe sjane te tere .. I still have faith lol

Ndioshta esht mir qe ju meshkujt e shqiperis tja beni nje Analize kesaj pune se per ndryesh te gjitha Femrat ju moren te huajt.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Keta jane emra te besimit Islame e jo Turqe ashtu sikurse emrat e shqiptarve Otrodokse dhe Katolikve qe jane te ngjeshem me emrat Greke dhe Italiane.
    dhe sipas teje qendron teoriae thuaj emrin te te them kombesine qe ke?????? ti me quan mua anglez se kam emrin te tille???? po ti sido qe ta kesh emrin e identifikon me vendin???
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

po pra. shihet kombesia nga emri.
    sikur mos te jene shumica derrmuese e shqiptareve me emra turq, italiane, apo ku di une... edhe emra futbollistesh braziliane kam degjuar.
    ne ditet e sotme zor te gjesh emra tamam shqiptar, te tere jane huazuar nga emra aktoresh telenovelash, futbollistesh apo kengetaresh.

Jo ore jo, s'ka lidhje fare me fene! Babi im ka emer turk, sepse gjyshi dhe stergjyshi i tij kishin kete emer edhe ia trasheguan, por ja qe nuk jane te fese islame.... lere fene jashte ketij konteksti. Jane thjesht emra turq te vjeter, te cilet perdoreshin shekuj me pare ne shqiperi.

po shyqyr qe sjane te tere .. I still have faith lol
    Nuk jane te gjithe te tille jo, ka djem shqiptar qe jane 100 here me te mire se te huajt!

La vita non si spiega, si VIVE!

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin

Nuk jane te gjithe te tille jo, ka djem shqiptar qe jane 100 here me te mire se te huajt!
    po te mos ishte s'isha martu me nje :P

po te mos ishte s'isha martu me nje :P
    hahaha, nuk e dija qe ishe e martuar! Epo jete te lumtur atehere

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •