qe kane tradhetuar kombin. ky eshte mendimi i disave.
kam degjuar ketu ca pseudopatriote duke thene: nqs djali (ose vajza) im martohet me te huaj, atehere do mohoj se eshte i imi.
ja pra cdo te thote patriotizmi.
pastaj nqs nje shqiptarė detyron disa shqiptare qe te prostituohen neper trotuaret e europes, atij bravo i qofte se ka bere para te cilat i investon ne shqiperi.
eshte atdhetar ai. te vrase, te grabise, te trafikoje droge, te gjitha le t'i beje, por vetem mos te lidhet me te huaj.
po pra. shihet kombesia nga emri.
sikur mos te jene shumica derrmuese e shqiptareve me emra turq, italiane, apo ku di une... edhe emra futbollistesh braziliane kam degjuar.
Vasudhaiva Kutumbakam
ne ditet e sotme zor te gjesh emra tamam shqiptar, te tere jane huazuar nga emra aktoresh telenovelash, futbollistesh apo kengetaresh.
Jo ore jo, s'ka lidhje fare me fene! Babi im ka emer turk, sepse gjyshi dhe stergjyshi i tij kishin kete emer edhe ia trasheguan, por ja qe nuk jane te fese islame.... lere fene jashte ketij konteksti. Jane thjesht emra turq te vjeter, te cilet perdoreshin shekuj me pare ne shqiperi.
Nuk jane te gjithe te tille jo, ka djem shqiptar qe jane 100 here me te mire se te huajt!
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt