Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 54

Tema: Klonimi

i/e regjistruar Maska e baobabi
    Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Sic e vleresoj une postimi nuk ka dale nga tema dhe eshte bere me qellim qe ti japi pak fryme humori dhe larmishmerie diskutimit.

Per mua klonimi eshte problem i ngjashem me abortin dhe krijimi i individeve me kete lloj forme apo me cfaredo lloj forme tjeter do ti nenshtrohet te njejteve faktore si sociale ashtu edhe ligjore te shoqerise njerezore

Fakti qe eshte e mundur te prodhohen kopje te tilla nuk do te thote se do ja valojne sepse detyrimi perkundrejt ketyre individeve do te jete njelloj si me cdo individ tjeter keshtu qe edhe kjo si te tjerat do veje tek vendi qe i takon.

Diversiteti eshte tipari me i forte ne kete bote.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga elda : 11-09-2002 mė 05:48

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Kurioziteti i njeriut eshte i pa shuar. Nuk do ndalojne shkenctaret deri sa ti arrijne qellimit te tyre.

Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407

Eliona

Pse cfare qellimi kane shkencetaret?

(Ne kontekstin e pohimit tend)

Shqipe Maska e gunman
    Anėtarėsuar
    17-05-2002
    Vendndodhja
    Londėr
    Postime
    37
    KLONET?--Ekonomi tregu ®
    You only get one shot, do not miss your chance to blow
    This opportunity comes once in a lifetime yo

EMINEM - Lose Yourself

i/e regjistruar Maska e Albanian girl
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    5
    Per klonin kam bere ne shkolle dhe sivjet qe futem ne universitet me kete deg do merrem.Jam marre me kete tem dhe kam lexuar gjera te ndryshme.Mendimi im pra eshte qe klonet duhet ti lejojm per te miren e njerezimit.Por dua te theksoj qe duhet te lejojm vetem klonet e kafsheve.Nje gje e tille do na jipte mundesin per te prodhuar ilace nga kafshet sidomos nga kafshet qe japin qumesh.Pra per njerezimin do te ishte nje dobi e vertet.Jam kundrazi mendimit per te prodhuer klonet e njerzeve se kjo do te thoshte fundin e botes.Atehere do zoteronte nje rrac dhe si pasoj do te kishte rracizmin.Klonet e njeriut do e perdornin ca te tjere per te bere nje ushtri te fuqishme,me karakteristika te zgjedhura me perpara.
    Shkencetaret bejne klone kafshesh dhe kafsha e pare qe doli nka ky klonim ishte delja Dolly.
    Por kush tha qe shkencetaret nuk kane bere klone njerezish?!Plot kane bere dhe shume i kane hedhur poshte sa per te bere ekseperimentat e tyre.Dhe sivjet doli ne shtyp nje gje e till kurse shkencetaret punojne rehat shume vjet.Bile ne Angli ne se nuk gabohem eshte lejuar me ligj kloni i organeve njerezore.Pasi prodhojn organet qe duan hedhin poshte foshnjet te sa po formuara.
    Them se njeriu po nuk i provoi te gjitha gjerat nuk i mbushet mendja per keqesine qe mund te kene si pasoj veprimet e tij.Shume shpejt do te kemi klon njeriu!
    DONT WORRY ... BE HAPPY!!!

Anėtarėsuar
    08-05-2002
    Postime
    407
    Paska dege per klonimin?

Ne Angli paska ligj per vrasjen e njerezve????!!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2002
    Vendndodhja
    prishtinė
    Postime
    100
    Me jepni nje femije dhe une mund ta bej doktor mjek fizikant ose edhe hajn (hajdut) ,mund ta bej edhe kriminel.
    Duke u nisur nga kjo njeriu intelektin e krijon ne shoqeri.
    Dy klone kurr nuk mund te mendojne njejte, por kjo arritje e shkences eshte me rendesi te madhe ndoshta zbulimi me i madh i njeriut .
    une me gjith qejf kisha pase per ti sakrifikuar 100 klone te cilat do te dilnin me me "Gabime" se sa me miljona njerez qe vdesin nga semundjet gjenetike .

mendoj qe ky sakrifikim i tyre ia vlene kur dihet se me ane te ketyre eksperimenteve do te rritet koha e jeteses se njeriut.

interesant do te jete kur ne dyqane do te mund te porosisim femije te klonuar duke i zgjedhur karakteristikat e tyre psh ineligjencen ,ngjyren syve etj
    mendoj prandaj jam egoist

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    5
    Baobabi me fal per shprehjen.Desha te thosha qe do merremi dhe me kete,jo se eshte dege.Por une do bej specializimin ne gjenetike nqs gjithcka shkon mire.

i/e regjistruar Maska e peshkatari
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Vendndodhja
    Anonim
    Postime
    103
    Desha te di nese keto klonet do te kene nene dhe baba te vertete ne gjakun e tyre apo do te jene thjesht numer njerezish te pa shpirt dhe pa ndjenja njerzore nga te cilet do te kemi frike, sepse mund te jene mish per top per ēdo Regjim Ushtarak kudo ne bote.
    Te kuptohemi une nuk jam kundra asgjeje qe ben njerezimin te eci perpara por jam kundra atyre qe keto shpikje i perdorin kundra vete njerezve. Them qe njerezimi nuk eshte akoma ne ate stad ndergjegjie per te pritur kete realizim te mjekesise.
    instruktori

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    5
    Tani nje nene e nje babe do ta ken keto klonet por s'do te dihen kush jane.Sepse dhe ajo femer qe do ti mbaj ne bark deri sa ta lindi nuk eshte nena e vertete.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Klonimi i njeriut, perseri deshton!
    Nga G.D nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 51
    Postimi i Fundit: 24-10-2009, 17:49
  2. Cfare te mira dhe/apo te keqija sjell klonimi?
    Nga Antagonisti nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-12-2005, 11:22
  3. Klonimi
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 11-12-2004, 13:54
  4. Klonimi, sfida e re e njerezimit
    Nga Albo nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 01-03-2004, 19:39
  5. Klonimi ne Kosove
    Nga bela70 nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-01-2004, 15:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •