Kjo eshte uniforma e re e Gardes se Republikes , si ju duket??
Mua me duket shume qesharake.
Kjo eshte uniforma e re e Gardes se Republikes , si ju duket??
Mua me duket shume qesharake.
Pse qesharake?!... Mua me pelqen se tepermi, taman Uniforme Shqipetare.
Ndryshuar për herë të fundit nga mbreta : 07-09-2005 më 08:02
What goes around, comes around
Mua me pelqen tej mase, qenka tradicionale shqiptare. Mbi te gjitha kapela dhe pantollonat me bejne pershtypje.
Jopo ti veshin me fustane e me taka spic!
LINDI EDHE "ANDREA"
Qesharakeve u duket qesharake. Mua me duket interesante dhe te bukura, shume here me te mire se uniformat e meparshme ushatarake qe mbanin veshur.
ore sa per qesharake aq shume eshte saaaaaaaaaaa.vete ata ushtaret qe e mbajne e dine me mire.lol.po nese eshte vetem per ata qe rrine roje te dera e institucioneve atere eshte ok.ndersa si uniforme e gardes ne cdo prezantim te saj ,eshte cope cope.
THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL
Kane pase mundesi te bejne dicka me mire.
oo avash se na preke ne sederQesharakeve u duket qesharake
prandaj e vura foton, sepse kjo ishte ideja, qe mund te behej dicka tradicionale dhe me e kendshme.Kane pase mundesi te bejne dicka me mire.
Personalisht mendoj qe duhet te jete nje uniform e tille.
PO AJO QE ESHTE NUK ESHTE E GODITUR.
Jam dakort me PANDALLONA TE ZEZA
SIPER TE KUQE XHAKET A XHAMADAN TE KUQ NE BLUZ TE BARDHE[si veshja kombetare]
KAPELJA E SKENDERBEUT PO po duhe punuar te pershtatet me uniformat zyrtare---se ashtu sic eshte jo vetem nuk i ngjan asaj te skenderbeut se i ka briret te ngritur ne hava----jo elegant e paraqitja e dhise si simbol te skenderbeut po duke ruajtur elegancen pa brire si shkopinj.
Te maresh Italianen ose Anglezen e te rish ne ato linja elegance qe i kane gjithe kapelet e tilla historike.
Te paraqesesh dhine po ti japesh kapeles me hapesire pa brire te medhenj te shkojne me teresine e kapeles----dhe pas brireve si ajo itlaliania e anglezia te kesh nje bisht kuqe e zi , te varur ne gjatesine e pasme deri te fundi i brireve.
DO QE SHUME E BUKUR.
Per ushtaret e thjesht ---do deshiroja PANTALLONA TE ZEZA--XHAKET TE KUQE OSE KEMISH TE BARDHE ME XHAMADAN TE KUQ---E KAPELE SI HELMETE GJYSEMRUMBULLAKTE --TE BARDHE ME SHTEMEN E REPUBLIKES NE BALLE --FLAMURIN.
Kopjim i qelesheve te malesoreve po si gjysem te rubullakte --kane shume ushtri helmeta te tilla ceremonjale elegante.
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliriani : 07-09-2005 më 10:13
DY FJALE
IDE SHUME E MIRE--duhet te qe bere prej kohesh--shume vende i kane rojet e nderit.
UNIFORME KUQ E ZI ---PERKRENARE E SKENDERBUT--OSE HELMET E BARDHE ME FLAMUR
Po KJO UNIFORME---nga ANA ESTETIKE ESHTE BERE SHUME KEQ
E njejta ide ---PO TE BEHET MIRE QE TE DUKET BUKUR
Mjafton te shikoni rojet e nderit ne Itali Angli qe kane te njetat ngjyra e kapele historike PO NGJAJNE SHUME BUKUR.
Ndryshuar për herë të fundit nga Iliriani : 07-09-2005 më 10:09
Krijoni Kontakt