I bëhet fytyra si femër, i rrit thonjtë por i mban pastër, përdor grimin çdoherë e më shumë, lyn buzët me të kuq, u kthehet edhe njëherë fustaneve të adoleshencës,,,, pastaj i tëhollohet zëri, i bien qimet e mjekrës e të mustaqeve etj
I bëhet fytyra si femër, i rrit thonjtë por i mban pastër, përdor grimin çdoherë e më shumë, lyn buzët me të kuq, u kthehet edhe njëherë fustaneve të adoleshencës,,,, pastaj i tëhollohet zëri, i bien qimet e mjekrës e të mustaqeve etj
Ja pra pse sbihem kollaj ne dashuri ne o vajza :P
Duam te gjejm njeriun e duhur qe te bihem ne dashuri dhe qe mos te na i vej re se si bejm
S |< R /\ p /\ |_ |
Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash
Sa shikojne vajzen qe dashurojne i skuqen faqkat nga turpi edhe po te ishte djali me pa turp ne bote.Ka emocione dhe nuk flet,ndryshe nga cdo here tjeter flet shume pak.
cfare ndodh? kalojme pak nga truri, nga 6 na punojne 7
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
del nga menyra e tij e te sjellurit,dhe nuk eshte i perqendruar
PARTIZONI@MILAN FOREVER
O vlla mos po flet gje per dashuri midis pederastash t'i ketu!? Se besoj se vetem ty mund te kete ndodhe dicka e tille nga cunat e forumit ketu lol
Ca ndodh kur meshkujt bien ne dashuri? Per mendimin tim kur meshkujt bien ne dashuri me nje femer ose e pelqejne ate shume,ata behen jo te kendshem ne tavoline,e humbin fillin e muhabetit qe diskutohet,tregojne barcaleta pa kripe etj.
Kjo ndodhe ne fazen e pare te njohjes me gocen,se eshte fillimi dhe ne bejme te pamunderen qe t'i terheqim asaj vemendjen duke i ardhur na pas tekave te saj,ose duke rene dakort ne c'do gje qe ajo thote,dhe kjo nuk eshte gje e mire se femra ka nevoje qe edhe ta ulesh(jo ne kuptimin e keq por ta besh te ndihesh ngusht me raste), t'i besh rolin e indiferentit, ta besh per te qeshur por t'i besh dhe komplimentin...Me pak fjale,duhet ta dish s'i ta lozesh rolin aq me shume kur ate e pelqen shume.
Te pakten mendimi im ky.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt