Postuar më parë nga KNFC
lol KNFC....
te vjen keq nqs pergjigjem "te dyja bashke".....hehehehehe.....
ne lidhje me temen: harrova te them dhe qe mashkulli rinohet nga dashuria dhe si pa kuptuar nuk i dhemb/ankohet me asgje![]()
![]()
Postuar më parë nga KNFC
lol KNFC....
te vjen keq nqs pergjigjem "te dyja bashke".....hehehehehe.....
ne lidhje me temen: harrova te them dhe qe mashkulli rinohet nga dashuria dhe si pa kuptuar nuk i dhemb/ankohet me asgje![]()
![]()
Te biesh ne dashuri eshte dicka shume e bukur por dhe shume e dhibshme
sepse ne dashuri ka dhe lot .
Dashuria per nje djal eshte dicka qe nis si nje loje pastaj vazhdojne ndjenat e verteta dhe kur nje mashkull bie me shpirt ne dashuri dijeni qe ai djal per ate vajze ben cdo gje shume sakrifica qe ja vlen per hir te dashurise..
por aman sduhet te harojme qe Vajzat jane si nje pike loti na reshkasin nga faqja neqofte se ne cunat nuk jemi te zot...
thjesht mendimi im![]()
Takohemi në Ditën e Gjykimit
Me pelqeve shume me kete percaktimin tend!
Mbaruan meshkujt e forumit apo akoma nuk keni rene ne dashuri te vertete ???
Na pershkruani metamorfozen qe ndodh me qenien tuaj kur ajo njeh dashurine ???
C`fare ndoth lind pytja .Ndoth qe mashkulli behet si nje femije 5 vjec ne krahet e femres![]()
ANTENA
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
kjo eshte pyetja qe shume femra kane dashur tja dine pergjigjen por une per vete akoma se kam zbuluar dot
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Eshte e vertete qe njeri nuk te afron me zor per tu dashuruar,eshte nje ndjenje te cilet i bashkon dy partneret ku me pas dashurohen ne erresiren e plote ku vetem Hena i shikon.
Te nesermen del dielli fillon nje dite e re plot zhurme dhe shamat,harrohet dhe prishet gjithshka perse valle?
Perderisa ekziston Tradhetia
Nuk ka kuptim Dashuria
Te pakten une keshtu e gjykoj,mendoj dhe nuk mund ta anash-kaloj.
Keshtu ka qene dhe do te jete
Bofshit qejf, jeta vjen vetem njehere dhe nuk kthehet me.
pergjigjen me te bukur dhe me te plote (gjithnje subjektive) mund ta japi ajo femer qe e ka patur prane nje mashkull te tille!
besoj se ai qe eshte ne dashuri, nuk ka aq kohe sa te studioje sjelljet e veta. prandaj edhe shpesh here ju referohen ketyre njerzve si te shkare...
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Postuar më parë nga mad
kur nje cun bie ne dashni me gjith shpirt me ty..
te don fort,te puth,te perkedhel,te llaston,te kendon ke veshi,shkrun per ty,mendon per ty,jeton per ty..te fal zemren..te fal boten...te bon te ndihesh e bukur,te bon te lumtur..
Po me ate c'ndodh?
Ai vetem ndjen...dhe dashuron.
p.s per cudi cunat e dashurum bojn pak si bebe,po nga ato bebet sweet amo![]()
o-le-le firma
Nje mashkull kur dashurohet te streson: te merr ne tel ore e minute, se mengjes se dreke se darke cerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zilja te na zgjoje nga gjumi. Te cmend me guraleca nga poshte dritares, pastaj fillon bertet zgjon komshine
.
Te dergon lule, pastaj te merr ne tel qe te te pyesi i more lulet apo jo, te pelqyen lulet apo jo dhe pret ti thuash sa i mire qe eshte treguar me kete gjest, po mbi te gjitha pret SHPERBLIMIN , i cili ne rastin e nje mashkulli " te dashuruar" eshte nje buzeqeshje, po edhe "budalla" ti thuash "shpirt" i arrin ne veshe, keshtu qe nejse....
Ku ishe? Me ke dole? Pse s'me dergove sms? Pse s'me merr ne tel? = STRES
Bam bum anej kenej....shukurinaaaaaaaaaaaa!
Friken te me kesh..Se gje s'te bej ;)
Krijoni Kontakt