Cfare do te degjosh? Qe dalldisen? Fenomen i ri.Postuar më parë nga meli_kelcyriote
Apo po pyesni se ndoshta jane specie te vecanta?
Cfare do te degjosh? Qe dalldisen? Fenomen i ri.Postuar më parë nga meli_kelcyriote
Apo po pyesni se ndoshta jane specie te vecanta?
If I Only Could....
Postuar më parë nga BRADYKININ
Epo tani, po te mos ishim specie te vecanta nuk do kishte lezet apo jo...lol. Kurse per dalldisjen as mos ta nisim diskutimin kot. Femrat dalldisen ku e ku me shume se meshkujt.
Nursezi, it was sarcasm!
Po pra; pikerisht pse s'jeni specie te vecanta nuk ka ndonje ndryshim i madh. Dhe ju po ato ndjenja pak a shume si ne perjetoni...dikush me pak e dikush me shume...dikush dashuron me shpirt e dikush shtiret....dikush vuan e dikush shkel me kembe....dikush s'harron as dhe 1 moment me partnerin e dikush tjeter s'i mban mend as emrin....
If I Only Could....
mashkulli qenie aliene objekt studimi se sheh ....Postuar më parë nga Andres
mashkullin e zberthen kur te dush ..nuk eshte i komplikuar fare ...po femres si tja besh ama ...qenie e nderlikuar po aq dhe interesante ...se ajo sbie lehte ne dashuri ehuuuu sa duhet me kaluar tere nivelet e dyshimit , mosbesimit , genjeshtrave etjjj ama po ra bie fare pastaj ;p
ja ta them un shpejt e shpejt si behen meshkujt e dashuruar ...
meshkujt kur bien ne dashuri behen shume te "KONSUMUAR"
me gjere e gjate do ta kesh rastin ta provosh vete besoj ..lol
Ndryshuar për herë të fundit nga Prototype : 12-08-2005 më 20:23
Nje mashkull i dashuruar duhet te kuptoji ne rradhe te pare vet qe ka rene te dashuri ose me mire qe ndjen dicka per ate njeri pastaj duhet ta kuptojne te tjeret por kur ai dashur me gjithe zemer edhe sinqeritet do te thot qe edhe te tjeret e kuptojne qe nje djal eshte i dashuruar.
Nuk dua ta specifikoj mashkullin si nje qenie superiore apo inferiore sipas disa pergjigjeve te dhena me siper, thjesht dua t'a ndaj nga gjinia femerore dhe te marr karakteristikat e tij kur eshte i dashuruar...
Eshte shume e thjeshte me duket, keshtu qe ju lutem mos i ngateroni idete, ai mashkull qe e ndjen veten ndryshe nga femrat do te ishte i lutur te jepte idene e tij sa me qarte...
Me pelqen odeon_relax ne pergjigjen e tij...I vertete, shkurt dhe sakte.....R2T gjithashtu....
Pse a bine meshkujt ne dashuri e? Kete se paskam degjuar kurre? Une e kam ditur se meshkujt dalin me femra por se edhe ne dashuri bine se paskam ditur e?
Eh sa interesante eshte bere LoL![]()
Buzëqeshja i pasuron ata që e pranojnë, por nuk i varfëron ata që e japin.
Bien bien...Postuar më parë nga Kinezja
Po icik veshtre eshte...
Po po rane nuk dalin me....
ndryshojne teresisht
normalisht kur jam i dashuruar jam me i qeshur dhe cdo gje e shoh pozitivisht.....
rralle here nxehem ose mbaj meri per dicka.....
nuk arrij te shoh ndonje difekt tek femra qe dashuroj edhe nqs ka te tille.....
behem pjesemarres ne jeten e saj teresisht.....
pretendoj nga ajo te njejtat ndjenja dhe perkushtim ndaj meje.....
humbas sensin e kohes qe kaloj me te.....
behem shume krijues dhe cuditerisht kendoj bukur.....
shkurt muhabeti tjetersohesh nga natyra e mashkullit bredharak dhe aventurier![]()
Krijoni Kontakt