SARANDË - Ka qenë ora 22.00 e mbrëmjes të së premtes kur Majlinda Halili (kështu u tha mjekëve se quhej) u paraqit në repartin kirurgjikal të spitalit civil të Sarandës. Kërkesa e saj lutëse i ka çuditur mjekët. Kirurgu Arjan Kalcuni tha se 36-vjeçarja e cila u deklarua banore e Fierit i tregoi atij se i kishte ndodhur një fatkeqësi e vërtetë. “Pak çaste më parë, më dhunuan dy meshkuj të huaj, një arab dhe një maroken. Jo për të më përdorur seksualisht. Ata më kanë shkaktuar prerje të tmerrshme në organin seksual“,-i tregoi ajo gjithë turp kirurgut. Sipas këtij të fundit, prerjet e bëra me brisk ishin aq të rënda saqë vënë në diskutim feminilitetin e gruas. Ky ishte shkaku pse ajo ka kërkuar ndërhyrje të shpejtë mjekësore. “Mbeta i shokuar kur kur dëgjova lutjen e gruas dhe pashë se organi i saj seksual ishte dëmtuar nga prerje të qëllimshme duke përdorur briskun“,-thotë kirurgu Kalcuni.
Gruaja e përçudnuar nuk ka pranuar ta rrëfejë imtësisht atë çfarë i kishte ndodhur as përpara përfaqësuesve të organit të policisë, që janë thirrur për të qenë të pranishëm në spital. Ajo ka qenë tepër e rezervuar për të dhënë autorët e krimit të çuditshëm mbi trupin e saj, duke aluduar se traumën seksuale ia kishin shkaktuar jo meshkuj shqiptarë, por një arab e një maroken.
Ndërkohë, identiteti i 36-vjeçares ka mbetur i dyshimtë për organet policore të Sarandës, pas komunikimit me komisariatin e Fierit, të pretenduar si vendbanim i saj. “Për gjendjen civile të Fierit Majlinda Halili është një emër i panjohur“,-ka qenë konfirmimi i kolegëve fierakë.
Gjithsesi dëmtimi është vlerësuar nga kirurgu si shumë i rëndë dhe, dhe pas ndihmës së parë, gruaja, me autoambulancën e spitalit të Sarandës, ka udhëtuar dje drejt Tiranës për të marrë ndihmë të specializuar mjekësore.
SHEKULLI
Kush e di si e ka pase hallin Majlinda dhe ka saju ate genjeshter...pff.
Dhe per me shume e paska dite se jane: Maroken dhe Arab...lol.
Gjynah e shkreta.
Krijoni Kontakt