Close
Faqja 68 prej 140 FillimFillim ... 1858666768697078118 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1397
    SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    Formacioni i Gjermanise per ndeshjen me Norvegjine.

Adler; Beck, Mertesacker, Westermann , Lahm; Schweinsteiger, Ballack , Frings , Trochowski; Klose , Gomez

Podolski duhet te nderroje skuader se eshte gjynah me u djeg nje talent si ai.
    Portieri nuk ma mbush mendjen. Nuk po del nji portier i ri ne nivelin e paraardhesve. Ky eshte brezi me i dobet i portierave gjerman.
    Dukesh qe nuk sheh futboll Gjerman. Ky eshte brezi i portierave te ri te talentuar qe Gjermania ka nxjerre ndonjehere. Adler edhe Neuer jane 2 talente shume te medhaja. Edhe Loew ka thene qe keta 2 + Enke/Wiese do konkurrojne nga shtatori i ketij viti deri pak jave para fillimit te boterorit per postin e titullarit. Adler me pelqen sepse me kujton Bodo Illgner, kurse Neuer sepse ka autoritet tek mbrojtesit. Pastaj si i trete mendoj se Wiese. Wiese e ka rregullu shume lojen ne ajer dhe eshte me i levizshem fale humbjes ne peshe si edhe eksperiences.
    Kshu pra vella i dashur, mos rri tere diten tu pa Buffon-rat dhe Abbiatat por hidhi edhe nje sy ketej Deutschland. Shnet!

Desert Fox Maska e bayern
    Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Je ne terezi ti apo jo mer? Gjermania edhe pse nuk ka vujt asiher per portjer asnjehere nuk ka pas nje mase kaq te larte talentesh ne porte. Adler eshte shume portjer i mire duket se e paske ndjek. Thone qe i ngjan Bodo Ilgnerit te viteve 90te edhe ka reflekse shume te mira.

Ca portjeresh do ti mre? Te gjithe Bufon edhe XCasillas do jene e?

Kapelo tha para ca kohesh qe edhe portjeri i peste i gjermanise mund te luante titullar te Anglia.

Neuer 20 Vjec
    Adler 22 Vjec
    Enke 30 Vjec

Kta jane te komtares edhe jane te tre shume te mire.

Pastaj ke edhe portjere te tjere si Weidenfeler apo edhe Weise qe jane gxha te mire.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    E paska postu Kaizeri para meje kritiken
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Me shtoni dhe nje cik mua te lista e tifozeve te Gjermanit dhe te Bayernit.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga Der_Kaiser5 Lexo Postimin
    Dukesh qe nuk sheh futboll Gjerman. Ky eshte brezi i portierave te ri te talentuar qe Gjermania ka nxjerre ndonjehere. Adler edhe Neuer jane 2 talente shume te medhaja. Edhe Loew ka thene qe keta 2 + Enke/Wiese do konkurrojne nga shtatori i ketij viti deri pak jave para fillimit te boterorit per postin e titullarit. Adler me pelqen sepse me kujton Bodo Illgner, kurse Neuer sepse ka autoritet tek mbrojtesit. Pastaj si i trete mendoj se Wiese. Wiese e ka rregullu shume lojen ne ajer dhe eshte me i levizshem fale humbjes ne peshe si edhe eksperiences.
    Kshu pra vella i dashur, mos rri tere diten tu pa Buffon-rat dhe Abbiatat por hidhi edhe nje sy ketej Deutschland. Shnet!
    Kampionatin gjerman nuk e shoh shum, por i kam pa te gjitha ndeshjet pa perjashtim te Komtares Gjermane qe nga 90-e knej (jam 25 vjeç), se jam tifoz i çmendur me ta. Dhe kam pa te regjistruara shumicen e ndeshjeve para 90-es.
    Asnji nga keta portierat e rinj nuk ma mbush mendjen. Nuk mund te krahasohen me Kahn, Kopke, Ilgner, Schumaker, Maier. Vitet e kaluara luftonin per nje vend Illgner me Auman e Kopke; Ilgner, Keopke, Kahn; Kopke, Kahn, Lehman. Tani kemi Neuer, Adler e Weise. Wiese, qe qeshi gjith bota me gabimin qe beri ne Juve-Werder para 3 vitesh. Deri dje thoshin se do ishte Hildebrand talenti i ri, tani u harrua. Shifi ndeshjet e fundit, duke fillu nga miqsorja me Angline, se per faj te kujt i ka psu shumicen e golave Gjermania.
    Ti mos kujto se jam me Milan e detyrimisht duhet te jeme me Italine. Une u bana tifoz me Milan qe kur shkoi Bierhof. E di historine e komtares gjermane shum mire, dhe nje brez kaq te dobet nuk e mbaj mend. Nqs ma gjen ti nje me te dobet, hajde ti krahasojme.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Bayern, paske postu edhe ti kur po shkruaja mesazhin. Bashkoju edhe ti me Kaiserin e me gjeni nje brez me te dobet.

Kapello e ka thene per Angline, qe eshte me keq se Gjermania.....

Anëtarësuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    O plako prap po ja fut kot. Ilgner edhe Koepke ishin vetem ne 5 vitet e para te viteve 90te. 5 vjecarin e dyte doli Kahn.

Si Adler edhe Neuer jane shume me lart se Kahn, Koepke edhe Ilgner ne moshen 20-22 vjec. Prandaj themi qe talentet e tanishme jane shume premtuese. Se sa do behen si te tjeret eshte pune tjeter ama nuk vujme per portjera te klasit te larte. Jam shume i bindur qe Adler eshte e ardhmja ama edhe Neuer mund ti zere postin se ka si te thush brume te behet superklas. Nuk do cuditesha te luanin te gjithe neper klubet me te medha europiane.

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Citim Postuar më parë nga bayern Lexo Postimin
    O plako prap po ja fut kot. Ilgner edhe Koepke ishin vetem ne 5 vitet e para te viteve 90te. 5 vjecarin e dyte doli Kahn.
    Jo jo, po ja fut kot ti me duket, se Kopke ka qene portier titullar ne europianin e 96, ku na kaloi ne finale me penalltine qe i priti Southgate te anglezeve, dhe ne botrorin e 98-es

Si Adler edhe Neuer jane shume me lart se Kahn, Koepke edhe Ilgner ne moshen 20-22 vjec. Prandaj themi qe talentet e tanishme jane shume premtuese. Se sa do behen si te tjeret eshte pune tjeter ama nuk vujme per portjera te klasit te larte. Jam shume i bindur qe Adler eshte e ardhmja ama edhe Neuer mund ti zere postin se ka si te thush brume te behet superklas. Nuk do cuditesha te luanin te gjithe neper klubet me te medha europiane.
    Un shpresoj te gabohem, se do me pelqente edhe mua te kishim portieret me te mire te botes, po keta as nuk i afrohen Kahnit e te tjereve qe permenden.
    Ky Adler, dy here ka lujt me komtaren, e te dy goat qe ka hanger Gjermania me te ne porte i ka hanger per gabimet e tija. Nje me Ruset e nje me Angline. Se te goli i dyte i anglezeve ishte portier Wiese me duket, dhe nuk pat faj ne ate rast.
    Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 10-02-2009 më 12:49

SHQIPERIA E BASHKUAR Maska e Der_Kaiser5
    Anëtarësuar
    10-04-2007
    Postime
    751
    PuroShkodran,

Manuel Neuer kunder Porto's vjet. Shume portier te medhenj nuk kane arritur kur kane qene ne kulmin e tyre ta bejne kete, jo me ne moshen 20 vjecare. Shiko videon:

Rene Adler:

Neuer vs Adler

Kualitet me i mire i duelit:

Enjoy!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Der_Kaiser5 : 10-02-2009 më 18:41

Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    Shife Adler. Du ndeshje me komtaren, dy gola te pesuar, te dy per fajin e tij.

Ju thoni jane te ri dhe mund te permirsohen. Shpresoj te jete ashtu. Megjithate, Illgner ne moshen e tyre dilte kampion bote ne 90-en.

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •