Close
Faqja 116 prej 140 FillimFillim ... 1666106114115116117118126 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,151 deri 1,160 prej 1397
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    U mor edhe haku i 1966 kur Anglia fitonte kupën e botës në finale ndaj Gjermanisë me një gol të paqenë. Ironikisht goli ishte identik me të sotmin. Nëse atëherë Anglia u bë kampione bote me një gol inekzistent sonte duhet të kthehet në shpi për shkak të një gol identik, të rregullt por të të mosdhënë. Por pavarësisht kësaj sot Gjermania e shkatërroi Anglinë në çdo aspekt të mundshëm. Fitorja ishte plotësisht e merituar.

Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Nuk ia kam frikën asnjë ekipi, nëse ka gjykim të rregullt.

Ti mendon se një xhuxh si Maradona ka aftësinë të ndërtojë një ekip që të mundë gjermanët?

"Mendja e shëndoshë në trup të shëndoshë" - thotë populli.
    Ne shqip thone keshtu,dhe ai xhuxhi qe shume i perfolur eshte do te ........
    kismet.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga The_Capital Lexo Postimin
    Për Muller???
    Këtë lejtar edhe në buk e ushqen dikush sepse vet nuk din.
    Ky që nuk din shënon dy herë kundër Anglisë, po ata që dinë?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Citim Postuar më parë nga Force-Intruder Lexo Postimin
    Hahahaha Sa vjt ka kjo histori o fattlum
    Nuk e paske harru akoma o burre i dheut
    Force,jo qe e kam mberri ate loje,vetem ne TV e kam pare,mirepo ky ishte nje quote per ata qe "nuk shihnin "rastet dhe lojen e gjermaneve dhe shohin nje gabim te referit dhe gjithmone per lojen e dobet te tyre ia mveshin referit.
    Kete e tregoi edhe pjesa e dyte se referi eshte njeri dhe mund te gaboj,mirepo rezultatin definitivisht lojtaret dhe loja e tyre ne fushe e bejne.
    Shyqyr qe u mbyll 4: 1 se perndryshe sdo duroheshin njerezit duke kritikuar referimin ne kete loje. Urime edhe njehere

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    O djema, Argjentina deri më tani nuk ka treguar lojë të koordinuar dhe nuk ka ekip të unifikuar, kundërshtarët i kishte të dobët, të shohim sot me një kundërshtar si Meksika çfarë do të bëjë.
    Lehtë mposhtet Greqia defansive, Nigeria (megjithëse kishte probleme dhe me një gol kontravers) dhe Korea Jugore. Meksika është një kombëtare e një klasi më të lartë se ato tri tjerat, e spo flasim për Gjermaninë, ngase më e drejta është t'i pyesim Australianët dhe Anglezët të cilët e pësuan nga Gjermania.
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga fattlumi Lexo Postimin
    Force,jo qe e kam mberri ate loje,vetem ne TV e kam pare,mirepo ky ishte nje quote per ata qe "nuk shihnin "rastet dhe lojen e gjermaneve dhe shohin nje gabim te referit dhe gjithmone per lojen e dobet te tyre ia mveshin referit.
    Kete e tregoi edhe pjesa e dyte se referi eshte njeri dhe mund te gaboj,mirepo rezultatin definitivisht lojtaret dhe loja e tyre ne fushe e bejne.
    Shyqyr qe u mbyll 4: 1 se perndryshe sdo duroheshin njerezit duke kritikuar referimin ne kete loje. Urime edhe njehere
    Tipik Rugovist.
    Ke haber ti nga futbolli,nejse me merite...

Gregory Isaacs Maska e metinsk
    Anëtarësuar
    21-06-2010
    Vendndodhja
    Shkup
    Postime
    91
    Hallall ju koft valla,e kan djer dresin e Gjermanis,edhe e meritun fitoren.Bash mu bo qefi.Edhe pse jom fans i Argjentines,nCeker finale le tfitoj me i miri .

1
    Qielli im

i/e regjistruar Maska e puroshkodran
    Anëtarësuar
    07-02-2008
    Postime
    3,635
    per mu nuk krahasohen goli i 66-es me ket te sotmin. goli (qe nuk ishte gol ) i 66-es u shenu ne nji ndeshje te ekuilibrume ne loje e ne rezultat (2-2), u shenu ne shtese dhe mbi te gjitha vlejti nji kupe bote. kurse sot luhej per kualifikimin ne çerekfinale dhe gjermania e dominoi ndeshjen me loje e me gola. goli i anullum nuk mund te quhet deçiziv.

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar më parë nga puroshkodran Lexo Postimin
    per mu nuk krahasohen goli i 66-es me ket te sotmin. goli (qe nuk ishte gol ) i 66-es u shenu ne nji ndeshje te ekuilibrume ne loje e ne rezultat (2-2), u shenu ne shtese dhe mbi te gjitha vlejti nji kupe bote. kurse sot luhej per kualifikimin ne çerekfinale dhe gjermania e dominoi ndeshjen me loje e me gola. goli i anullum nuk mund te quhet deçiziv.
    Mbase ishte decisiv Puro.nokdaun per 2 min.
    Me Argjentinen...kismet,pikerisht DIEGO.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Citim Postuar më parë nga Deusexmachina Lexo Postimin
    Fidelista ka ndryshuar pikpamjen se si shihen tranjeret dhe standartet e tranjerve, mos e nenvlersoni.
    Nuk më interesojnë standardet e të tjerëve, unë thashë mendimin tim.
    Unë nuk besoj se një xhuxh me vath në vesh dhe me një pamje karagjozi ka aftësinë të ndërtojë një ekip që të mundë gjermanët, megjithatë, le t'ia lëmë kohës e të shohim, kuptohet, nëse do të kalojë Meksikën.

http://volkanbk3.files.wordpress.com.../maradona1.jpg

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •