Loje fantastike e gjermaneve deri ne min e 30.Patem rastin edhe per 3 : 0.
Definitivisht loje per infarkt
Loje fantastike e gjermaneve deri ne min e 30.Patem rastin edhe per 3 : 0.
Definitivisht loje per infarkt
Futboll i mirë në pjesen e parë,në fillim dominuan Gjermanet shenuan dy here,Anglezet u zgjuan shenuan një gol dhe një tjeter nuk e pa anësori,Gjermanet kan probleme në mbrotie e mund te pesoin.
Nje gol nuk ju pranua Anglis apo jo ??
Kështu që i bjen se rezultati të ishte 2-2
Burri 1 X flet !
Po cfare loje bene anglezet ne pjesen e pare.Nuk i pa kush ne fushe deri ne 10 minutat e fundit.Nje goditje dhe goal.Gjermanet paten raste te njepasnjeshme,plus sulme te organizuara mire.
Sa per golin e anuluar,kjo iu kthye anglezeve kur paten luajtur kunder gjermaneve ne Wembley,kur referet paten referuan gol per Angline pa kaluar topi linjen e portes.Historia kthehet.
Dje? Jo edhe dje me Gjermanine kam qene. Edhe pardje. Edhe nje dite perpara asaj....
Italine edhe Gjermanine i kam pas te dyja qejf gjithmone... po kesaj rradhe nuk me ka ardh keq per italine se ka qene nje turp. Tani jam tu be tifo per qefin tim per Gjermanine...
Perfundimisht do hap nje teme ku te bej update ne menyre periodike shijet e mia ne futboll, pasta dhembesh, embelsira, gatime etj...
Vallaj loje shume emocionuese... mire qe anesori e paska baben gjermanPostuar më parë nga fattlumi
Se u be nja 2 here qe sheh offsides ku nuk ka, apo nuk shef golin kur kalon vijen.
Do të më pëlqente të kishte drejtësi, domethënë, të quhej ky goli i anglezëve dhe ndeshja tani të ishte 2 me 2 , ndërsa Gjermania të ishte 5 herë kampione bote (përfshirë 1966-ën dhe 1998-ën ku ia bënë me hile).
A me ndihmon dikush me nje pyetje ???
Ky Shakohoxha eshte vertete palle, apo ben vete?
ky esht gjermania e fort
Gol e gol e gol e gole gole gol
Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit
Krijoni Kontakt