Po ti me duket qenke "qorre" nga te dy syte moj pilevese... shko shif okulistin ose psikologun ma mirePostuar më parë nga Pilivesa
![]()
![]()
Po ti me duket qenke "qorre" nga te dy syte moj pilevese... shko shif okulistin ose psikologun ma mirePostuar më parë nga Pilivesa
![]()
![]()
O c'ta ka kup mire mor jakup....Postuar më parë nga Del Monako
Deutschland, Deutschland ueber alles,
ueber alles in dem Welt....
Hajde rradha.....
Labeat, le te rrine te bejne komente lol, rendesi ka rradha, dmth rradhitja.Postuar më parë nga Labeati
Klose te na gezoj ditelindjen sot, qe e vulosi me gol. Jo keq si ndeshja e pare pa Ballak.
Ubber Alles.
ne rradhe te pare, pershendes gjith tifozat e Gjermanise!
ekipi luajti mire, megjithate Kosta Riken e pashe me dobet se c'e mendoja. ne mbrojtje ishin zemergjere, pavaresisht se goli i pare dhe i katert ishin te pashmangshem.
tani, po vij te mbrojtja. mbrojtesi i djathte Fridriech, nuk merrej vesh me te tjeret, ne dy golat e pesuar nuk ishte ne linje me mbrojtesit e tjere (megjitheqe goli i dyte ishte OFFSIDE)... trajneri po rrezikon shume me ate mbrojtje te larte,
duke patur parasysh dhe lojtaret e rinj... sikur te kishte lujt me 3 mbrojtes, ndoshta s'do pesonim gol (lol)... por dhe Lehmann nuk arriti ta frikesonte
simpatikun Wanchope ne dy perballjet tek-tek... Kahni mund
t'ja arrinte!
me kete mbrojtje do ishte gati katastrofike nje perballje me ekipe si Italia apo Brazili. shpresoj te sherbeje si mesim!
P.s Shof qe paska shum tifoza te Hollandes ketu... nuk eshte ekip i keq, por kur nuk mori kampionat Krojfi me shoke... as qe llogaritet qe ta marrin ca "adoleshente anonime" (lol)!
Car golash ishtin ato te Lahm-it e sidomos ai i Frings-it mer plako![]()
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga miko : 09-06-2006 më 15:48
.........................
Postuar më parë nga Del Monako
Sa her te kom thon mos u beto per gjojna me zarar( mir e kom shkru e?lol)
hajde te te gjejm emer now :P
kujdes rrokjet,he tu bofsha![]()
Urime Gjermonve per fitoren
o-le-le firma
Hehehehe, filluan ekspertatPostuar më parë nga miko
.
Radha ..... rradhitja!
Postuar më parë nga Labeati
![]()
hahaha epo ne qojtci loje te bukur ate te gjermanezeve atehere World Cup le ta fitoje Kina. Me ardhka keq per ju qe kenaqeni me pak (hahaha) nejse pune per ju ajo por shume "grope gjoksin si vlonjatet" nuk do e beja per ndeshjen e Gjermanezeve me Kosta Rrikeeen . Gjermanezeve ja u vura nofken: "Me sy ne mes te (sic e the edhe tine) "qorreve"
My whores left me no time to get married.
Keshtu ishte miki, sy ky cuni i googlesPostuar më parë nga miko
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Davius : 09-06-2006 më 15:55
My silence doesn't mean I am gone!
C'eshte gjithe ky kallaballek ketu! He mo ju moren te ndejturat flake se fituat me Kamber-Rikanet eee?? Mja mja se skeni bere gje akoma. Nje ndeshje eshte. Po shikoj ate tjetren te grupit tuaj. Kishte te drejte Sash qe ulerrinte "Ecuador", po luajne mire me polaket. Mbrojten e keni nje cike cope me sa pashe, si e thoshte nje lajm 14 mbrojtes te nderruar ne 18 muaj, si mbreti grate me nje llaf. Ne repartet e tjera nuk jeni keq jo. Keto nga mua. Urime per fitoren.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt