Postuar më parë nga SnoW~DroP
You just got on my sh!t listJK honey.
Ato te Damon ju i keni bere Demon.![]()
Postuar më parë nga SnoW~DroP
You just got on my sh!t listJK honey.
Ato te Damon ju i keni bere Demon.![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Bayo, rrofte futbolli qe na mblodhiPostuar më parë nga bayern
, se nga shtatori sidomos, do ta kujtojme me me mall kete solidaritet
.
me falni kjo 'TEME' kur mbyllet?:PPPPPPPPPPPPPPP
Ore i paudhe, fillojne se shpejti kualifikimet per Euro 2008. Shpirtin nuk e leme te preh i qete lol, se kemi borxhe per te larePostuar më parë nga Smth_Poetic
.
jeni akoma te rinj lioness ..per boterorin tjeter edhe beheni si ekip....me then te drejten honey mezi po pres se sme rrihet pa gjermanine e forte boteroreve...ka qen ekipi qe kam simpatizuar sigurisht mbas italise...mbase futbolli ska shume ndryshim mes-nesh
Bite your tongue, lol, night and day ndryshimiPostuar më parë nga Smth_Poetic
. (J/k)
Per ate oferten qe me kishe bere tek tema tjeter, dmth te ndryshoj skuadren, shpirtin nuk ia shes shejtanit une, po ti, si gjysem i konvertuar qe dukesh, coje deri ne fund ate pune lol.
Postuar më parë nga Lioness
hahahahahahahaha gjysem i konvertume...cme shkrive ...e kam ndjek italine me shume se 18 vjet tani edhe kjo esht me shume se gjysma e jetes sime...si thua ti te flak gjysmen e jetes per nje ekip qe seshte identik 'anymore'![]()
Mire bayern qe e ka te shkruar ne ball( dmth ne avatar) po dhe ti qenke Xhankis fanNuk e di a e keni vene re apo jo qe Yankees kane dicka te perbashket me Italy ,si thua ti bayern
![]()
E mire se kemi kohe dhe 2 muaj per boks.Deri ateher do kem gjetur ndonje ortak une ketej rotull.
O LIONESS PSE U ELEMINUA GJERMANIA TE NDERROJME EKIP NE TE GJITHE GJERMANET ?
UNE PERSONALISHT NUK DO TA BEJA KURRE EDHE SIKUR GJERMANIA TE ISHTE NE NIVELIN E EKIPEVE AFRIKANE :P
DO VIJE DHE DITA E GJERMANISE SE MADHE POR DURIM
PIPINOVE I LUMTE E FITUAN KETE BOTEROR BRAVO POR MOS HARROJNE SE NE 1990 QE GJERMANIA QE E FITOI BOTERORIN NE ITALI
TIFOZ GJERMAN PERJETE
kush eshte ky mer A-don-kor !!!!
Nejse ishte nje nga talente e gjermanise dhe krejt boterorit..
kete vit ne vend te trete mbas kater vjetesh me pak fat mbase kampion se te gjithe jane lojtare te rinj![]()
Forca
PARTIZONI Legjenda e futbollit SHQIPTAR
Hasta siempre las revoluciones
Krijoni Kontakt