Close
Faqja 134 prej 140 FillimFillim ... 3484124132133134135136 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,331 deri 1,340 prej 1397
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Sipas Bild.de Löw do te vazhdoj kontratën për dy vite të ardhshme.

Löw wird einen Zwei-Jahres-Vertrag bekommen. Zwanziger zu BILD: „Ein Vier-Jahres-Vertrag war bislang nie ein Thema, das war bislang auch die Philosophie von Joachim Löw. Langfristige Verpflichtungen sind nicht so gut, auch aus wirtschaftlichen Erwägungen. Es ist vernünftig, immer von Turnier zu Turnier zu denken.“
    Ndryshuar për herë të fundit nga strange : 09-07-2010 më 04:08

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Sikur Low ta kishte vendosur skemen e njejtë të lojes sikur me Argjentinen dhe Anglinë, njejtë do ta pësonte edhe Spanja, mirëpo nga mendjemadhësia ndërroi skemen për të treguar se sa "strateg" i madh është dhe vendosi që të mbrohet, nganjëherë më dukej se po e shoh Interin duke luajtur kundër Barcelones.
    Mendoj se mungesa e Thomas Muller ishte kyç, përderisa unë e solla pas dy ndeshjeve emrin e tij me shkronja të medha ngase ishte një lojtar kyç, këtë ndeshje ishte i suspenduar, por mos të harrojmë ndryshe do të ishte sjell Thomas Muller gjatë atyre dy rasteve të treguara për Potr Trochowskin dhe Toni Kroosin.
    Ani pse Holanda i ka fituar të gjitha ndeshjet në kampionat botëror, mendoj se Spanja do të jetë kampione, kjo për faktin se kemi të bëjmë me një Barcelonë dhe me një skuader e cila e ka mbrojtjen e dobët, gjermanët e kishin mbrojtjen e fortë dhe nuk i rezistuan dot.
    Sa për Gjermanin nëse vendos të luaj skemen e njejtë sikurse me Spanjën edhe nga Uruguaji do të humbë, ndërsa nëse vendos ta kthej lojën sikur që e kishte dhe siç u deklaronte se: "vetëm me loj sulmuese fitohet" -> (Joachim Low) atëherë Gjermania mund ta fitoj vendin e tretë, por një gjë prapë nuk arrij ta kuptoj, ku ishte ajo lojë sulmuese kundër Spanjës, për të cilën fliste Low para ndeshjes ne Spanjen dhe pas ndeshjeve me Anglinë dhe Argjentinën?!

"vetëm me loj sulmuese fitohet" -> (Joachim Low)...Pikerisht te kjo deklarate e ndjeva se ai po pergatitet per nje skeme mbrojtese. Prandaj edhe nuk po e prisja ndeshjen me shume shprese...

At'qivia Maska e Flori
    Anëtarësuar
    12-03-2004
    Vendndodhja
    Tiranë, Albania
    Postime
    2,551
    Femra ne Sex:
    Akmerikanka: o yes o yes
    Gjermanja: ja gut ja gut
    Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    Sipas Bild.de Löw do te vazhdoj kontratën për dy vite të ardhshme.
    Qenka i pacipë ky trajneri gjerman! Si ka fytyrë që kërkon të të vazhdojë edhe dy vite të tjera me atë humbje poshtëruese që pësoi nga Spanja?!

Humbja ishte poshtëruese, se nuk është se u bë ndonjë lojë e fortë dhe Spanja mezi fitoi, po Spanja e dominoi plotësisht të gjithë ndeshjen, ndërsa gjermanët bridhnin kot nëpër fushë pa u rënë top në këmbë.

Do të jenë dy vite të tjera të humbura kot me këtë trajner!

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga -BATO- : 09-07-2010 më 13:16

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga -BATO- Lexo Postimin
    Qenka i pacipë ky trajneri gjerman! Si ka fytyrë që kërkon të të vazhdojë edhe dy vite të tjera me atë humbje poshtëruese që pësoi nga Spanja?!

Humbja ishte poshtëruese, se nuk është se u bë ndonjë lojë e fortë dhe Spanja mezi fitoi, po Spanja e dominoi plotësisht të gjithë ndeshjen, ndërsa gjermanët bridhnin kot nëpër fushë pa u rënë top në këmbë.

Do të jenë dy vite të tjera të humbura kot me këtë trajner!

.
    Ishte vetem nje loje e dobet e gjermanve ,a i harrove ti ndeshjet tjera si i turpruam anglezet, argjentinasit, ishte gjermanija qe beri lojrat me te bukura dhe me me se shumti gola kete botror, duhet patjeter te qendroje ky trajner i madh.
    kap sa te mundesh

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Killer-Katili Lexo Postimin
    Ishte vetem nje loje e dobet e gjermanve ,a i harrove ti ndeshjet tjera si i turpruam anglezet, argjentinasit, ishte gjermanija qe beri lojrat me te bukura dhe me me se shumti gola kete botror, duhet patjeter te qendroje ky trajner i madh.
    Trajneri i madh, në ndeshje të medha. Me Spanjën deshtoi, nuk po e permendim ndeshjen me Serbinë ani pse ajo ishte edhe më turp, por prapë nuk ishte deshtim (eliminim).
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Marre nga goal.com
    Podolski und Lahm fallen aus, Klose auf der Bank, Butt im Tor
    Podolski e Lahm mungojnë, Klose ne Bank ndërsa Butt portier. Hajde pune hajde do humbim edhe vendin e 3.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Marre nga goal.com

Podolski e Lahm mungojnë, Klose ne Bank ndërsa Butt portier. Hajde pune hajde do humbim edhe vendin e 3.
    Ketij trajneri i ka ikur truri Klose i cili gjindet perpara rekordeve në bankë rezervë WTF!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Ketij trajneri i ka ikur truri Klose i cili gjindet perpara rekordeve në bankë rezervë WTF!
    Shpina o ka i dhem Kloses, nese pjesa e par del 3 0 atehere hyn Klose per rekorde...

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    humbem se mbivlersuam sancho panchot e nenvlersuan vetveten...thiesht,gabimi me i madhe ishte tek taktika e lojes qe beri traineri.
    Duhet pranu se Spanja ka ekip më të mirë,Gjermant kan problem organizimin e lojes kur kundershtari bënë presing në fushen gjermane para 16 ata thuaj se e kan të pamundur te dalin ne fushen kundershtare.
    Kur i shohim ekipet tjera te mdha Francen,Italin,Anglin,Brazilin,Argjentinen ,Gjermania ka arrit rezultat te mirë dhe me këta lojtar te rinjë mund te bejë edhe me shumë në kampionatin europian dhe boterorin e ardhshem.

Tema të Ngjashme

1. BESA - Tifozat verdhezinj
    Nga FЯODO në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 20-07-2008, 06:00
  2. Tifozat e Italisë!
    Nga Isomer937 në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 710
    Postimi i Fundit: 13-07-2006, 05:39
  3. Tifozat e Francës!
    Nga Juventini në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 60
    Postimi i Fundit: 09-07-2006, 22:16
  4. Tifozat e te modhes ''TIRANA'' <2>
    Nga La_Lune në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 151
    Postimi i Fundit: 04-03-2005, 18:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •