Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    ________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Mos flisni sikur nuk keni rene ne dashuri ndonjehere.A eshte e drejte te i thohet nje te dashuruare qe qan si femije..lol se mos e merr te dashurin ne tel apo bej sikur se perfill etj etj thjesht per te bere konstatime kot me se koti.Te dashurosh nuk eshte falas kerkon kohe,perkushtim,perkujdesje,merak,ankth,stres etj qe i dine mire ata qe dashurojne.

Ti goce provoje dhe njehere te flasesh me ate mazllumin,sqaroja mire pretendimet e tua qe ke ndaj tij.Thuaja troc qe kjo bisede ose eshte nje rilindje per marredheniet tona ose eshte e fundit.Nese te ben varravinga dije se do me mbajt shume kunguj ne nje sqetull...jepi shqelmin.Nese kercen perpjete..nevrikoset...e ban si dreq bermude...(kujdes duhet ta dallosh se mos shtiret ) atehere fajin e kerkoje dhe tek vetja mos ia ler te gjithin atij.

Si the? Tia ne fillim nuku ia varje eee?
    Po lan huate ai mavria
    mendon me vete per kete pink pearlen e kam ulur veten aq poshte dhe vetem kur i bie ndermend kjo tmerrohet e dridhet e sperdridhet sa ktej sa andej....lol

Kalofsh bukur dhe mos i vej gur zemres se nuk te dalin mire llogarite.por shihi mire gjerat.
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Ti ngaqe e do i shprehesh dhe mbase nganjehere i shprehesh me shume se c'duhet. Me "me shume se c'duhet" e kam fjalen per - te mundohesh te shprehesh te gjithe ndjenjen qe te rendon perbrenda. Kam vene re qe kur shprehesh u duket sikur te fusin ne xhep...i jep nje lloj vete-sigurie (te frikshme) qe tek meshkujt sjell indiference.
    Keshilla ime do ishte...krijo pak distance duke e perqendruar vemendjen edhe tek vetja jote. Ti zemra nga dashuria ke harruar ti perkushtohesh dhe vetes. Nese ai te ben te ndihesh keq mos vazhdo te fokusosh ate por veten. Ka dhe ajo nevoje shume per kujdesin tend. Nese atij mungesa e vemendjes tende nuk i ben pershtypje...kjo pune ka marre fund. E di qe tingellon shume e vrazhde por keto gjera shpesh jane iluzione kalimtare. Ti duhet te fillosh te testosh qendrueshmerine e tij. E nese qendrueshmeria s'ka ekzistuar kurre, mos u merzit por gezohu qe te pakten e morre vesh dhe mund te fillosh dicka tjeter.
    Pac fat dhe na trego si do te shkojne punet

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Pink Pearl ,

asnjehere mos dashuro me shume , leri te tjeret te duan ty me shume , leri ato te vuajne dhe jo ti !!

Une kete metode ndjek , ndonese pak indifernente sometimes por te pakten e di ku jam , cfare dua dhe kerkoj , jeta eshte e gjate dhe te papritura so te pakten mos jesh shume e ekspozuar emocionalisht , dhe te vritesh shume shpirterisht .
    Te gjithe dashurojne dhe duan por jo 100 % lere 1 % per veten tende , besoj me kupton .
    Dhe nje gje tjeter mashkullit thuaji " Te Dua " vetem 1 here ne dite lol dhe jo 10 here , se ka dhe qe merziten po tja thuash shpesh ... ehh bote e poshter ky imi ankohet pse sja them shpesh , kurse disa te tjere ankohen , bezdisen po tja thuash shpesh .. lol
    Por duke ja pare tipin , mesuar huqet .. ashtu sillu dhe ti .
    Por dhe shume mos i lut me nder .... se me keq eshte .
    nese eshte meant per ty do jete , nese jo ka te tjere me shumice . Ja keshtu .
    good luck .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

...
    Anėtarėsuar
    26-11-2003
    Vendndodhja
    PARIS me Xhej-n jo Lopezin jo :P o mo e mir se Lopezi
    Postime
    1,428
    ............. ok ok serioz tani.

Nuk po qeshja me situaten tende Perla Roze , perkundrazi me vjen keq, por po buzeqesh me teper nga kenaqesia qe me japin shkrimet e forumisteve qe duan te ndihmojne me keshillat e tyre. Te afrojne aq shume me sensibilitetin e tyre dhe ne nje fare menyre te behen si njerzit e tu ne keto raste. Me behet qejfi. Nga c'lexova vura re nje kah pozitiviteti nga te gjithe.

E pra qe thua ti me teper se ndihme keto keshillat jane nje fare afersie dhe dhenie kurajoje se me subjektivitetin qe mbartin s'besoj se do te ndihmonin shume.

Pra sa po postoja nje foto embelsirash tek tema tjeter dhe mu duk e llogjikshme ta krahasoja kete rastin tend me nje embelsire. Ja psh kur e shikojm nje embesire ne foto ose ne vitrine na pelqen shume dhe do donim shume ta provonim. Ne castin qe se kemi provuar jemi shume te interesuar per te, kurioz se si do shijoje edhe te urritur dhe kjo ben qe ajo embelsire te jete ne fokusin e vemendjes per momentin. Mendo ti tani, vjen nje ga keta forumistet bujar e babaxhan edhe na ofron nje tepsi 500-ce (kur tha njona aty). Ha thote se eshte e tera tendja (kur thote edhe xhxahi vani). Edhe ne perveshim menget edhe i hyjme sallamatce me kom e me dure. Ca te shofesh, per 10 minuta trecereku taves ka mbaru. Ne jemi perlyer nga cepi buzes tek cepi veshit me sherbet. E ca do themi thua ti? -Do themi, amon merreni ket pjesen tjeter se se shof dot me me sy. Do lusim ne nji ta marri taven para se ti nxjerrim zorret nga velja e tepert.

A do te thote kjo qe embelsira s'eshte me e mire? Jo pra aspak. Embelsira eshte shume e mire akoma, pasi eshte e njejta perberje edhe e njejta shije (me kete dua te them qe ti ske bere asgje gabim, ndaj mos e sulmo ndergjgjen tende). Problemi eshte qe klienti qe po hante embelsiren eshte velur dhe per nje periudhe kohe te caktuar sdo donte ti afrohej me asaj embelsire.
    E kshu ky shembull lidhet dhe gershetohet disi me situaten tende. Ndoshta ti ke ofruar shume embelsi nga vetja dhe ke velur personin ne fjale. Gje qe do te thote per shkak se je vajz e vogel dhe e sinqert cdo gje qe ke pas e ke dhene pa kursim dhe pa interes dhe ketu qendron disfavori jot (sepse nuk mund ta quaj gabim). Tani luaj pak taktiken e mbrojtjes me kunderslum qe te mund te arrish te shkosh perseri ne fokusin e personit qe ti deshiron. Pra hiq dore nga ajo qe ai te thote "ti nje avaz ke". Perkushtimi tepert dhe dhenia e emebelsise pa karar. Edhe nese s'fiton gje nga terheqja jote (gje qe se besoj) te pakten do ta dish qe duhet ta ofrosh embelsine qe ke diku tjeter dhe kesaj rradhe mendohu mire dhe se punet e mira thote populli behen avash avash.

Ja kshu se po me duket vetja si plake i urte tani. Kur ta lexosh kete futi nje te qeshme ta jap une lejen edhe mos e vrit menien shume se Fitnetja thote "Nje dite do te behet me mire" .
    HOLLAND...

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Citim Postuar mė parė nga PINK
    Pink Pearl ,

asnjehere mos dashuro me shume , leri te tjeret te duan ty me shume , leri ato te vuajne dhe jo ti !!

Une kete metode ndjek , ndonese pak indifernente sometimes por te pakten e di ku jam , cfare dua dhe kerkoj , jeta eshte e gjate dhe te papritura so te pakten mos jesh shume e ekspozuar emocionalisht , dhe te vritesh shume shpirterisht .
    Te gjithe dashurojne dhe duan por jo 100 % lere 1 % per veten tende , besoj me kupton
    Dashuria prandaj eshte unike pasi nuk mund te konmtrollosh ndjenjat. prandaj ne dashuri ekzistojne te dyja, edhe lumturia edhe hidherimi. po te arrinim ti kontrolonim ndjenjat cdokush do te zgjidhte vetem gezimet dhe dashuria do te mbetej "e manget"

Nejse sic ta kam thene edhe me lart motra mundohu te mos i besh me prezantime me prinderit ketij bandillit tend por leri gjerat te ecin vete se po te deshi ai te kerkon vete prezantime e me tej.
    To look life in the face....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Si 're Gunnar si kontrolloke dot ndjenjat ti ?

Mbas 2 vjetesh dashurickash lart e poshte .. akoma nuk u kthjelloke ti keshu ?

Une pervete i mbaj nen kontroll , nuk them se nuk do vritesha shpirterisht , por kurrsesi te behem " pre -ja " apo viktime e dashurise ( dhe ne kete rast nje dashurie te humbur )

Ska te bejne prezantimet fare , thjesht ai mashkull eshte merzitur dhe u ngop u vel kur i thone .. so kjo cupa jone si ngelet asgje vec te move on me jeten e saj .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Citim Postuar mė parė nga Pink PearL
    Pershendetje te gjithve !
    Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
    Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?

Sinqerisht, Pink PeaL

Degjo tani

E para punes ki kujdes me dashurine tende.Sepse kur e do tjetrin jashte mase shume atehere cdo gje e vogel te duket shume e madhe.Une e kuptoj qe ti ke rene ne dashuri te thelle me ate djalin dhe kur ai nuk te jep,ofron dashuri sa ti ti ndjehesh shume keq.Ndryshe ka qene dikur kur ai te ofronte dashuri kurse ti beje sikur sdoje ta dije.Mirepo ky ndryshim nga nje pozitare ne nje opozitare ne dashuri te ben te ndjehesh keshtu.Plus kesaj dashuria jote eshte shume e madhe per kete djalosh dhe cdo mungese vemendje nga ai ndaj teje te duket sikur po te poshteron sikur te nenvleheteson etj me rradhe.

Une mendoj se ti duhesh te kesh kujdes.Sepse nese vazhdon me kete sjellje ke per ta prishur relaten dhe ai djali ka per tu merzitur.Pink dashuria eshte dicka qe vjen natyrale dhe jo me imponim.ti mundohu dhe gjej metoda qe tia shtosh dashurine atij por jo ti kerkosh vemendje dhe dashuri me zor ose ne forme llogarie.Kjo do jete nje nga shkaqet e prishjes se lidhjes ne te ardhmen nese vazdon keshtu.

Nese do me degjosh mua une do te jepja disa keshilla.

1) fejohu me kete djalin.
    Ule pak amperimetrin e dashurise tende qe te jete e barabarte me te atij.Sepse kur dashuron shume me emicion te duket fjala me e thjeshte sikur te ofendoi rende.Ndoshta neser do te shikosh qe shume gabime ose zenka kane ndodhur per shkaqe qe nuk iqa ka vlejtur ndonjehere.
    3)mundohu ta terheqesh ate djalin dhe tia shtosh dashurine pa imponim por me mynyre natyrale.
    4) luaj shpesh here rolin e ftohtesise ndaj tij, por me zemer duaje.

Mbasi ti besh keto do konsultohesh prape me "psikologun" se si po vene punet.Megjithese djemte sot i kane syte te haperdame sepse ka nje mozaik figurativ te gjinise femerore, por mundohu te jesh ajo me e mira vetem per te.
    2)
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-01-2004
    Vendndodhja
    diku
    Postime
    1,545
    sa shume qe te kane ndihmuar cunat .
    shih pra.
    a ka cuna ma te mire se ne shqiptaret ?

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anėtarėsuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    eh thuj ! je akoma e re mi zemer e ske pse ti kalosh keto pervoja ! per menimin tim nuk ja vle ! leje ! me respekt enea !

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Nese mendon se kjo eshte humbje per ty me vjen keq. Respekto veten tende pak me teper sepse humbja me e madhe eshte e tija. Nese nuk te do tani duket sikur eshte i friksuar per ti cuar gjerat deri ne fund dhe ka nevoje te ritet por ndersa ai ritet e meson si te trajtoje nje vajze qe e do aq shume ate zgjidhja me llogjike per ty eshte te largohesh prej tij qe ai zoteria kushdo qofte te zbrese me kembe ne toke se jo per gje po duket sikur deri tani ka fluturuar shume lart.
    Te uroj fat dhe mos demto veten se keshtu e kane keto pune jane te dhimbshme po kalojne.
    Gjithe te mirat,
    Edi

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Ju lutem me ndihmoni rreth ushqimit me sonde.
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:55
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •