Postuar mė parė nga
Pink PearL
Pershendetje te gjithve !
Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?
Sinqerisht, Pink PeaL
Krijoni Kontakt