Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 50
    Perjashtuar Maska e ||xXx||
    Anėtarėsuar
    22-07-2005
    Vendndodhja
    Mes Ferrit Dhe Parajses
    Postime
    359
    Citim Postuar mė parė nga Pink PearL
    Pershendetje te gjithve !
    Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
    Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?

Sinqerisht, Pink PeaL
    yllo per mendimin tim asnje nuk ka te drejte te trrajtoje ashtu sado qe ti mund ta duash ate. Per mendimin tim ai nuk din se ca ka po do e mari vesht kur ta humbasi po vazhdoj me kete sjellje. Sa per mua mos e lejo te te trrajtoje ashtu nuk e meriton nje gje te tille
    Kalofsh mire

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Pink PearL me vjen shume keq shpresoj te zgjidhet c'do gje me se miri.

me vjen sinqerisht keq
    Jeta ime, mban emrin e saj..

New York Maska e mario_kingu
    Anėtarėsuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    baby me degjo mua se cun jam behe prap per vete nese ai te thpt nje avvaz ke ti edhe ti ate thoj per cdo muabet flakes me flak u know what i mean
    so nese ai ka tjeter do bej mbprapsh
    Partizoni

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Nuk ka receta per kte pune.
    Megjithate une do thoshja qe mos te besh kala me nje kokerr rere.
    Nuk besoj se ti e do ate vetem per telefonatat e shpeshta apo per dhuratat.
    Shiko me shume gjerat thelbesore qe ju lidhin neqoftese dhe ato nuk qendrojne me atehere mos genje me veten jepi fund.
    Po te jene vetem gjerat anesore atehere je ti femra duhet te dish si ta besh te te mendoj ore e cast
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Pershendetje Pink PearL:

Lexova me kureshtje problemin tuaj dhe opsionet jane te shumta, te parashtrojme disa aspekte sebashku. Nese vertet ju e doni ate njeri kaq shume atehere une ju propozoj tavolinen si zgjidhjen e duhur te problemit pa fshehur asgje nese dashuria juaj eshte ngritur vertet mbi sinqeritet dhe respekt reciprok.
    Dy vjet me nje njeri nuk jane pak, dhe me shume se kushdo je ti njeriu qe njeh personin ne fjale, prandaj arsyet me mire se kushdo duhet ti dini ju. Ketu problemi shtrohet vetem nga njera pale dhe kendveshtrimi juaj mbetet i njeanshem prandaj askush nuk mund te beje me faj personin analog ne kete love story.
    Mundohuni te jeni me teper investigative rreth problemit te lindur dhe shume shpejt do gjeni edhe pergjigjen qe kerkoni. Jo si te tjeret qe shkruajne ketu si une ne kete moment, nuk ju inkurajoj ne veprime absurde mbi braktisjen e kesaj dashurie apo sulmin kundrejt personit, ne dashuri nuk ka hakmarrje perderisa kjo dashuri egziston ende, por as provokime te tipit indiference apo dicka te tille. Nese shpirti juaj do dicka kerkojeni ate pa turp dhe medyshje.
    Eshte me mire te mesosh dicka te hidhur sot sesa te vuash nje jete te tere.
    Pra ashtu sic e shikoj me paanshmeri dhe gjakftohtesi problemin, ju risugjeroj perseri tavolinen e bisedes dhe asgje me tej.

Suksese Pink PearL dhe urimet e mia te perzemerta per rikthimin e pasionit te dikurshem.

Dito.

Go Pistons Maska e ledio
    Anėtarėsuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    diku ne bote
    Postime
    625
    Pink Pearl, me vjen keq c'ka po te ndodh ty por fatkeqesisht keto gjera ndodhin ne jete.
    It looks to me that you're ''crazy'' about him. Now, thats not bad but it ain't good either. Go and ask his friends, whats up with him. Put someone to follow him to see what he does or where he goes. Maybe he really has a lot of work. But the main thing is that if he don't call you, you don't call him. Ignore him for a couple of weeks. Don't go out with him, don't call him, and if he really loves you than he'll come back and ''kiss your ass'' as you said before. And stop worrying and crying. Its not the end of the world. There's planty of fish in the sea.

Shpresoj te te kem ndihmuar sa do pak.
    *Friendship is the only cement that will ever hold the world together.
    *There is no such thing as no chance.
    *There's a better way to do it.......... find it
    *If you can dream it, you can do it
    *You haven't failed until you quit trying
    *Success doesn't came to you..........you go to it.

satyr Maska e Gunnar
    Anėtarėsuar
    23-06-2005
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    490
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar
    Nuk e di po kjo situate spo me duket e panjohur
    Ka mundesi qe ky djali moj shpirt te mos kete per momentin ndonje qellim serioz ne lidhje me marredhenien tuaj, dmth te mos jete duke menduar per ndonje fejese apo martese. edhe prezantmi me prinderit e ka bere ate te terhiqet duke menduar qe ti po perpiqesh ta cosh drejt atij rrethit me emrin martese qe kur e ve ne dore sdel dot kollaj jasht perimetrit te tij. Kjo nuk do te thote qe ai nuk te do por qe nuk esht gati per nje gje te tille.

Me thene te drejten une nuk e di cmoshe keni dhe cfare statusi (dmth studente apo punoni) po ngaqe nje situate te tille e kam perjetuar vete mendova se mund te ishte kjo arsyeja e ndryshimit te sjelljes te partnerit tend.
    To look life in the face....

i/e regjistruar Maska e tani_26
    Anėtarėsuar
    11-09-2002
    Vendndodhja
    Ne vendin e shqiponjave ku tani ka vetem korba!
    Postime
    1,113
    Pershendetje te gjithve !
    Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
    Fillimisht duhet te qetesohesh sepse me te qara apo te vrasesh mendjen nuk fiton asgje...
    Ndoshta per ty kjo ishte lidhja e pare dhe per shkak se tani pas 2 vjetesh lidhja juaj po kalon nje faze te vecante, ty te duket sikur cdo gje ka marre fund...
    Mun te them se ne shume raste njeri nga partneret (zakonisht mashkulli) ndryshon pas kalimit te kohes e aq me teper kur kohet e fundit i dashuri jot lodhet mjaft dhe kohen e ka mjaft te kufizuar...
    Mendoj se puna e tepert, lodhja dhe mungesa e kohes mund te kene ndikur tek ai dhe nuk reagon sic reagonte me pare...Kjo eshte dicka normale...

Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?

Sinqerisht, Pink PeaL
    Fjala e urte thote : Pyet dyzete vete e bej sic di vet.....Keshilla ime do ishte qe se pari te sigurohesh qe jane vetem faktoret pune dhe kohe qe kane ndryshuar te dashurin tend....Nese ka ndonje te dashur tjeter(se besoj) atehere gjerat ndryshojne dhe mendimi i im eshte ti japesh fund....
    Shpresoj qe te jete e para dhe gjerat te permiresohen...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga tani_26 : 05-09-2005 mė 10:22
    Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!

Faleminderit per pergjigjet Cuna.

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    23-05-2005
    Postime
    301
    Pink Pearl, me vjen keq per situaten, por thjesht do te recomandoja te mos nxitoje...te sillesh me te sikurse je sjellur, mos bej hapa qe me vone mund te pendohesh...ne kuptimin, ndoshta tani ai eshte ne dileme...nese duhet te vazhdoje lidhjen me ty...dhe nese po eshte koha qe ai te bej hap tjeter me ty, flas per fejese...dhe ka nevoje te analizoje gjerat, te veje ne prove se si ti i perballon te tilla situata, si dihet...vetem mos u nxito nese vertete e do...ai ka pranuar te prezantohet me prinderit e tu...kjo do te thote se ai vertete do tia dije per ty...cdo njeri ka strese, mundohu ta kuptosh...thjesht ne nje te ardhmen te thuash..."sa shume i dramatizova gjerat" dhe patjeter kjo con ne ndarje....
    te uroj fat dhe lumturi....

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Ju lutem me ndihmoni rreth ushqimit me sonde.
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:55
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •