Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    gone Maska e helene
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    shume larg
    Postime
    913
    Pikerisht Zeus, ja kam bere te qarte edhe kjo me ben te shqetesohem. Mund te jete sjelle mire per 2-3 dite duke me thene e shpirt e zemer, Jo me shume. Fillon dita e 4 prap avazi. Eshte tamam si ajo fjala e urte, Ujku qimen e nderron po zakonin se harron. Ti ndoshta je me i madh edhe e kupton, se si ndihem. Edhe nuk mund te shkruaj dot tani, sepse se kam mendjen hic Jam bere gjysme njeriu.

Faleminderit shume per mendimim qe me dhe
    Me mire qe e morre vesh tani, sesa po te vazhdonte te te genjente me gjate.Vazhdo jeten tende, se cdo njeri meriton me shume sesa te trajtohet si "lecke", kushdo qofte.Bota eshte shume e madhe, s'ka arsye te torturohesh pas nje njeriu qe s'e meriton

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Degjo, po degjove mua leri filmat, jo s'po e marr ne tel, jo duhet te me marr ai, jo do hiqem indiferente etj etj, sepse ja fut vetes, a me kupton? Ti nderkaq do jesh ne pritje te te marr ai, ai nderkaq mendon se me ne fund ti po e kalon ate. Ne radhe te pare mendohu e pergjigju pyetjes, c'fare e beri kte njeri kaq te mire? C'fare te beri ty te lesh koken pas tij, ose 'ti hapesh dyert' sic e ke thene? Ta them une me aq sa kuptoj, ti je e re, edhe ai te dha vemendje, ti re ne dashuri me vemendjen e tij. Te mbushi, te beri te ndihesh e deshiruar. Tani aq! Mbaroi filmi, u ulen perdet. Dil mos nuk eshte akoma vone per ndonje film tjeter. S'ka pune krenarie, qellimi i tij nuk ka qene te te ul ty krenarine, ndaj mos e bej situaten me te nderlikuar per veten tende duke perzier lloj lloj emocionesh bashke e ti besh turli. Problemi eshte se njeriu kerkon ate qe do e nuk mendon te shijoj ate qe tjetri ofron e te jete mirenjohes per te. Ti do fruta, ai shet vetem ara e bajame. Kshtu qe shiko dyqanin ngjitur mase shet fruta.

C'do gje ndodhi sic ndodhi e nuk mund te kishte ndodhur ndryshe. Mos u merzit!
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Larguar.
    Anėtarėsuar
    30-11-2004
    Postime
    1,506
    Citim Postuar mė parė nga Pink PearL
    Ne fillim, me vinte me lepinte b*then
    Te ta thote Hajdari ty moj pink pearl : me kesi lloj fjalori qe perdor ti dhe me zgjuarsine natyrale qe me paske (se shkolle me duket as qe behet fjale), e pamundur te mos arrihet ketu. Por edhe ai djali ama ndonje kungull kot me kot do jete, se ndryshe do e kish marre vesh heret ku ēojne historina te tilla me pershkrim pjesesh anatomike.

Keshtu qe keshilla ime eshte : leri shendene atij mikut dhe perpiqu te gjesh ndonje si vetja, se me duket qe do qash kot tere jeten, dhe me vjen vertete keq.
    Sidoqe te jete, cilido ka te drejte te jete i lumtur edhe kur nuk e di mire me ēka ngjan kjo lumturi.

Shendet e te mira, Pink Pearl, e paē fat

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anėtarėsuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    auu keta cunat e sotcem!

Un mendoj se ai eshte "afraid of a commitment" Tani qe ti e ke prezantuar dhe tek prinderit kjo lidhje eshte me serioze dhe ai ka frike mendoj un. Mbase tani e shef qe ti je serioze per kete djale dhe ai nuk eshte gati per gjera te tilla.

Sjellja e tij tregon qe "he's trying to push you away." Te isha un ne vendin tend do ta lija rehat per disa kohe dhe do vazhdoja jeten time. nese ai kthehet serish tek ty dmth qe te do..nese jo...move on. Por aman mos caj kurre per dike qe te ofendon dhe te trajton keshtu. Ti s'ke faj ketu fare. Mos u bej kurre viktim e nje djali.

Gjithe te mirat zemer..dhe mos u trishto...te gjitha vajzat kalojne keto situata njehere ne jeten e tyre.
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

Heartless Maska e White_Angel
    Anėtarėsuar
    11-01-2004
    Vendndodhja
    Kristal......
    Postime
    1,293
    Pink Pearl !!!! Ja ku e ke pergjigjen ........

Citim Postuar mė parė nga Aragorn I
    Degjo, po degjove mua leri filmat, jo s'po e marr ne tel, jo duhet te me marr ai, jo do hiqem indiferente etj etj, sepse ja fut vetes, a me kupton? Ti nderkaq do jesh ne pritje te te marr ai, ai nderkaq mendon se me ne fund ti po e kalon ate. Ne radhe te pare mendohu e pergjigju pyetjes, c'fare e beri kte njeri kaq te mire? C'fare te beri ty te lesh koken pas tij, ose 'ti hapesh dyert' sic e ke thene? Ta them une me aq sa kuptoj, ti je e re, edhe ai te dha vemendje, ti re ne dashuri me vemendjen e tij. Te mbushi, te beri te ndihesh e deshiruar. Tani aq! Mbaroi filmi, u ulen perdet. Dil mos nuk eshte akoma vone per ndonje film tjeter. S'ka pune krenarie, qellimi i tij nuk ka qene te te ul ty krenarine, ndaj mos e bej situaten me te nderlikuar per veten tende duke perzier lloj lloj emocionesh bashke e ti besh turli. Problemi eshte se njeriu kerkon ate qe do e nuk mendon te shijoj ate qe tjetri ofron e te jete mirenjohes per te. Ti do fruta, ai shet vetem ara e bajame. Kshtu qe shiko dyqanin ngjitur mase shet fruta.

C'do gje ndodhi sic ndodhi e nuk mund te kishte ndodhur ndryshe. Mos u merzit!
    O Zot per vete sdua gjė jo...por pėr prindėrit nje dhėndėr tė bukur!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Kam pershtypjen qe ti e ke shtyre drejt njohjes me prinderit,zene ne nje moment ku atij gjerat i dukeshin te bukura dhe prezantuar.Me vone ai ka kuptuar qe gjerat s'ishin ashtu,ka kuptuar qe ka bere gabim qe ka pranuar te njohe te afermit e tu,ndoshta ka kuptuar qe duheshit te njiheshit dhe ca para se te benit hapa te tilla.
    Tani ky s'mund ta c'beje ate gje,s'ka ci beje ndjenjave qe i thone qe ka bere gabim.Vihu ne vendin e tije,ti do vazhdoje me nje mashkull qe nuk eshte ashtu sic e ke imagjinuar ti ne fillim?Pergjigja qe do kisha dhene une do kishte qene NE ASNJE MENYRE.
    Pastaj ai prezantimi yt as s'eshte fejese,aq me pak lidhja jote mund te ishte sic ishte me pare.Heres tjeter,prinderve prezantoju dike atehere kur doni ta zyrtarizoni.Ti me aq sa thua s'paske prinder qe pranojne qe ti te frekuentosh dike pasi the"me cfare fytyre do ja dal prinderve perpara".Nuk eshte ndonje gje e hatashme qe ti te kesh dike,prinderit ta dine dhe kjo pa qene e detyruar te fejohesh.Jete eshte o goce kjo,njerez jemi e gabime bejme.Nese ti e ke ditur qe prinderit e tu s'jane ne gjendje te kuptojne kete pune atehere pse ke bere gjera qe s'jua mban stomaku?Me duket qe ti ke vene cike ne pune djallezine me ate djale dhe ai e ka kuptuar: perderisa ai s'ka dashur fejese dihet qe s'ka dashur dhe aq ti takoje prinderit e tu,por ama ti mund te kesh perfituar nga ndonje situate me mendjen qe'do i mbushet mendja te fejohemi po ta prezantoj'.

Nuk ka kuptim te qahesh,cdo gabim ne jete na ben me te zgjuar,nuk ke nevoje te minimalizosh ate djale qe ti ke dashur,s'eshte dicka fisnike.Te takon ta kuptosh,ti japesh hapesiren qe ai te kuptoje se cfare do vertete ne jete,dhe nese ajo qe ai do s'je ti atehere beji nje urim dhe lere mbas shpine.Pa i dhene pershtypjen atij qe te ka ne dore ngaqe prinderit do te te flisnit po te dine qe je ndare.
    Njeriu shpesh ne jete duhet te dije te pranoje humbjet e tija
    Kam vetem nje limit: qiellin!

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anėtarėsuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Citim Postuar mė parė nga Pink PearL
    Pershendetje te gjithve !
    Kisha dicka per te thene, gjene time personale qe po me ha shpirtin nga brenda. Ka te beje me te dashurin tim. Do doja te me ndihmonit, pasi kam nje problem qe ndoshta edhe ndonje vajze tjeter ktu ne forum, mund ta kete!
    Kam 2 vjet me te dashurin tim, mire e bukur kto 2 vjet u njojtem mire e mire. Mire e mire te themi, silleshe si djale i sjellshem, me degjonte e degjoja, ishte ai qe me vinte nga mbrapa. ( dmth kishte nevoje) Ne janar, ja prezantova me prinderit. Isha shume e gezuar, sa e mendoja se cdo gje do shkonte mire sic e parashikoja une. Tani ai me duket njeri tjeter, sikur ka ndyshuar. Nuk me merr me ne telefon shpesh sic me mirrte, pasi ka excuses qe oh jam ne pune, ose kam pune tani. Me thote llafe qe me rendojne si femer. Me ben qe te dyshoj, edhe nuk e di pse e ben kte gje. Kam dite e nate qe qaj, si nje femije i vogel, duke vrare mendjen, cfare gjeje te keqe do kem bere une qe me trajton ai si ndonje plere. Edhe vendosa, qe te shkruaj ktu ne forum, pasi nuk kam asnje qe do me kuptoje dhimjen time. Kam folur edhe me te dashurin, qe une nuk ndihem mire me kto qe ben ti, pergjigja e tij eshte `TI NJE AVAZ KE`. E DUA aq shume, sa ai nuk e imagjinon dot. I hapa deren ne zemren time, dhe ate dere nuk doja ta hapja me per njeri tjeter. i guess i was wrong.
    Do doja mendimet tuaja, cfare mund te bej me kte person? Ta lej? Te vazhdoj akoma keshtu?

Sinqerisht, Pink PeaL

Pink PeaL : Nuk e kuptoj pseerse thua ka ndryshuar ai njeri veprimi qe ti ja ke prezantur prinderve nuk do te thot se ai tani eshte i sigurt per ty po thjesht e ndjen qe je e tija dhe mos te haroni nji gje ju gocat .Qe meshkjut kur marin ate qe duan e kan ne natyre te ndryshojne pak dhe te bejne indiferentin une do te thosha se dhe ai te do po nuk ta shpreh ne ate menyre qe ja shpreh ti

ANTENA
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Citim Postuar mė parė nga ANTENA
    Pink PeaL : Nuk e kuptoj pseerse thua ka ndryshuar ai njeri veprimi qe ti ja ke prezantur prinderve nuk do te thot se ai tani eshte i sigurt per ty po thjesht e ndjen qe je e tija dhe mos te haroni nji gje ju gocat .Qe meshkjut kur marin ate qe duan e kan ne natyre te ndryshojne pak dhe te bejne indiferentin une do te thosha se dhe ai te do po nuk ta shpreh ne ate menyre qe ja shpreh ti

ANTENA

Te lumte Antena, ja tamam keshtu sic thua ti eshte.
    Thjesht une e ndiej, qe nuk eshte me i afrueshem se me perpara. Po nuk do te thote qe sme do. Kte e di. Tani ai eshte me busy, sepse ka dy pune, edhe nuk ka shume kohe.

Citim Postuar mė parė nga Evelyn
    Troc muabeti ai cuni po tall hajdarin me ty ...prandaj lene sa ma pare ...
    jam dakort me zogun ...(frengjisht) ..lol

Thank you for ur answer Evelyn .

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    E dashur Pink!!!Kemi nje thenje shume kuptimplote ne-Koha e mire duket qe ne mengjes!!!!Imagjino veten me ate person pas 5-10 vjetesh?Kur qe tani pas 2-vjetesh njohjeje,tregohet indiferent,pa interes ndaj ndjenjave dhe ankesave tua?Cfare mund te ndodhe ne te ardhmen?
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ju lutem me ndihmoni ta gjeje kengen e rifat berishes
    Nga Riona nė forumin Ndihmoni njėri-tjetrin
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 19-04-2009, 15:02
  2. Ju lutem me ndihmoni rreth ushqimit me sonde.
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 18-11-2008, 21:55
  3. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-11-2008, 10:42

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •