Postuar mė parė nga Evelyn
Jo. Ishte vetem nje pergjigje sensacionale.
Ne momentin qe do te tradhtoj partnerin e jetes ne rradhe te pare kam tradhtuar veten time. Megjithate jeta dhe historia ka treguar qe svihet dora ne zjarr per asnje.
Postuar mė parė nga Evelyn
Jo. Ishte vetem nje pergjigje sensacionale.
Ne momentin qe do te tradhtoj partnerin e jetes ne rradhe te pare kam tradhtuar veten time. Megjithate jeta dhe historia ka treguar qe svihet dora ne zjarr per asnje.
HOLLAND...
Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
Figure sia kredh njeriu jo, ishte pergjigje me qitje te larget. :P
HOLLAND...
jam dakort me ty ..never say never ..se ndonjehere ca gjera ndodhin qe te bejne te ndryshosh mendjen si psh : .....Postuar mė parė nga Del Monako
Nese e dini qe ai/ajo ju tradheton ...a do ta tradhetonit ? ... kshu si per inat dmth me ja kthyer me t enjejten menyre
ciao
pyetja eshte pak e nderlikuar
N.q.se behet fjale per te tradhetuar te dashurin/en qe mendon se je i/e dashuruar me te vertet pak vershtire te ndodhe sepse kur ndihesh i/e dashuruar nuk besoj se shohim se c'behet rreth nesh.
N.q.se behet fjale per te tradhetuar te dashurin/en qe e quajme keshtu sepse thjesht kemi marrdhenie me rrastin me te pare qe do na terheq dikush tjeter te gjithe do mendonin tradhetine, e shumica do ta provonin
N.q.se behet fjale per te tradhetuar te dashurin/en qe e kemi martuar(vec te tjerave)shumica e tradhetojne pa qene nevoja qe te jete me interesant se bashkeshorti/ia thjesht e bejme per ti vertetuar vetevetes qe jemi te lire.
Sigurisht qe nuk jam absolute ka dhe perjashtime!!!!!![]()
po qe ti e tradheton e di ai?????e mbyten cunin kto
e kishte fjalen qe do ja dredh gf..
po tani qe me don mu.se dredh kurr mo
qashtu
kshu kshu
LoNcJa-SyNi-VeT![]()
Postuar mė parė nga helene
deri sa pa shkrujt ti ket postim,,ncuq..tani e mori vesh
thnx kunote qe me prishe jeten
![]()
![]()
o-le-le firma
Kurre mos thuaj kurre, e rendesishme eshte te gjesh kurajon dhe t'ia thuash ne kohe.
cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton
Nuk duhet mohuar qe tradhetia eshte pjese e natyres njerezore.
A do e beja?
Nese jam me dike dhe me josh dikush tjeter, s'do e mbaja varur ate te parin. Do i thoja, "S'dua te jemi me bashke!". Shkurt e bukur.
Nese dua te jem me disa veta ne te njejten kohe, atehere nuk do t'i perkushtohesha ndonjerit me shume. Pra, te dy do binim dakort qe nuk jemi VETEM me njeri-tjetrin.
Nuk e di po un dua te jem me nje njeri vetem gjithe jeten..tradheti mund te jete siperfaqesore po asnjehere me ndjenja ...eshte me mire kur zemra ka vetem Nje e jo shume porta .....
kur mendoj per tradhetine me kujtohen ulerimat e komshijve ne pallat, kur gruaja zbulonte qe ky bente gili gili me ndonje " te ndershme". se kuptoj pse duhet te lodhin robte koken me gjera te tilla, kur fare mire mund te ndahesh prej partnerit aktual dhe te shkosh te vazhdosh historine me tjeterin , ne kete rast nuk do quhet me tradheti sepse je vetem ne nje lidhje, pra do te quhet pak a shume DASHURI. pastaj meshkujt kur tradhetiojne harrojne , qe po se punove ti token e punon komshiu, keshtu qe ka dy ane te medaljes.
![]()
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
Krijoni Kontakt