Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 60
    Dhe une ashtu si Piranha mendoj qe po ta doja personin vertete nuk do ta beja sepse sdo me linte dashuria per te ....pastaj dhe ndergjegjia ....

Por nese lidhja nuk esh shume serioze dmth jo ne ate nivel shpirteror mbase do ta beja them mbase sepse prap ndergjegjia sme le rehat , biles eshte me e forte ne kete rast sepse te duket sikur ja fut thiken pas shpine pa meshire fare .... me mire tja thuash troc ...do vuaje njecike ne fillim po te pakten do e mesoje te verteten , me mire heret se sa vone nese te do ...

kshu kshu puna ... tradhetia gjithmone sjell "qef" epsh pervers per njeren pale ...e "dhimbje" trishtim zhgenjim per palen tjeter ...keshtu qe kur te tradhetoni dike mendoni pak si do te ndiheshit nese do ishit ju ne pozicionin e atij tjetrit ....
    albanian

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    Une them qe nuk mund te tradhetosh nje person te cilin e dashuron.

i/e regjistruar Maska e EdiR
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    Madison, WI, U.S
    Postime
    1,015
    Kure ndonjehere nese do te isha ne dashuri dhe aq me teper nese do te isha i martuar me dike.
    Per njerzit e gjalle cfare nuk ndodh por une do te bej sa kam mundesi te qendroj ne fjalen time.
    Kalofshi mire,
    Ed

Citim Postuar mė parė nga EdiR
    Kure ndonjehere nese do te isha ne dashuri dhe aq me teper nese do te isha i martuar me dike.
    Per njerzit e gjalle cfare nuk ndodh por une do te bej sa kam mundesi te qendroj ne fjalen time.
    Kalofshi mire,
    Ed
    .......
    albanian

. Maska e delisa
    Anėtarėsuar
    27-10-2002
    Vendndodhja
    Ncuk Ketu !
    Postime
    248
    Dhe nese gjate marredhenies arrin nje fare momenti ku lidhja nuk eshte si me pare, ne sensin qe "dashuria" ka marre fund prape nuk do ta tradhetoja. Thjesht ndarja do ishte me e ndershme.

Megjithate jemi njerez prej mishi dhe gjaku dhe ka momente ne jete ku na drejton impulsuviteti ne vend te llogjikes keshtu qe dhe tradhetia eshte normale. Eshte e kote te thuash " e tradhetoj, s'e tradhetoj" pa qene ne buze te atij vendimi.

Meqe ra fjala....keni tradhetuar ndonjehere ?

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Eshte MORALI i njeriut faktori kryesor qe s'e lejon 1 partner te tradhtoje...dhe jo dashuria. Ka nga ata qe e duan gruan/burrin por prape e tradhetojne. Ka nga ata qe s'e duan e s'ua lejon ndergjegja tradhetine.

Une do e ndaja po mos e doja po tradhetine s'do e beja kurre sepse s'ka gje me te ulet.

p.s. ah cora, cora, c'ma ke bere syrin filxhan.
    If I Only Could....

Arnisa
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    15
    Vetem nese ai me tradhton mua kete do ta bej pa mu tremb syri faree

Shamikuqja!!! Maska e BRADYKININ
    Anėtarėsuar
    07-01-2004
    Vendndodhja
    In Constant Motion!
    Postime
    498
    Pa mir maj xemlushe, hiqe qafet; po mos e ul vedin ne nivelin e tij. Ban me fjete me tan katunin yt shoq, ti ke me e mrrite n'gare e mun'sisht me ja kalu?
    If I Only Could....

i/e regjistruar Maska e Snow^White
    Anėtarėsuar
    28-07-2005
    Vendndodhja
    Atje Ku Qielli Dhe Toka Bashkojne Dashurin Tone...Engjelli Im
    Postime
    248
    Sdo mundesha kurre ne jeten time te isha me dike qe i them te dua dhe pastaj te iki ta tradhetoj me dike tjeter!Jam kunder tradhetis nga te dyja palet!
    "Forgive your enemies, but never forget their names. \" - John F. Kennedy

i/e regjistruar Maska e Erlehta
    Anėtarėsuar
    01-09-2005
    Postime
    31
    S' kam arsye per ta tradhtuar. Eshte me i miri ne bote

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •